Hvordan fjerne blokkering av Netflix – 5 tips for å starte streaming av Netflix-filmer nå

Netflix er en streamingtjeneste for film som utvider tjenestene sine til andre land enn USA. Flere og flere land kan nå glede seg over den digitale strømmetjenesten som tilbys av Netflix, og på den måten kan de se på TV-serier eller filmer når de vil. Dette er fordi den ikke bare tilbys som en app for din TV eller stasjonære datamaskin, men den tilbys også på forskjellige andre plattformer, for eksempel spillkonsoller og mobile enheter. På denne måten kan du alltid bruke abonnementet ditt til å se de siste TV-seriene eller filmene fra Netflix, samt se de originale seriene som bare er utgitt av denne strømmetjenesten..


Problemet med Netflix er at det fortsatt er noen land som ikke kan bruke denne strømmetjenesten fordi den ennå ikke er tilgjengelig i disse landene. Selv om landet ditt har denne tjenesten som tilbys, kan noen av internettjenesteleverandørene dine blokkere den på grunn av forskjellige årsaker. Eller de kan kreve at du betaler mer på den gjeldende abonnementskostnaden. Her er 5 tips for å fjerne blokkering av Netflix og begynne å streame Netflix-filmer nå:

1. Bruk et Premium VPN-abonnement som ikke tillater ISP-throttling

Siden Netflix er en digital streamingtjeneste, trenger du en internettforbindelse som kan håndtere streamingprosessen. Du trenger sannsynligvis omtrent 3 MB / s-forbindelse eller mer, avhengig av videokvaliteten du vil streame, i tillegg til abonnementsvalget ditt. For dette formålet må du velge en premium VPN-tjeneste som ikke tillater ISP-throttling, samt tilbyr ubegrenset båndbredde for strømmen din. Ved å velge denne typen VPN-tjenester, trenger du ikke å takle en hastighetsnedgang midt i streamingprosessen, og du kan streame filmene eller TV-seriene så mye du vil, siden det ikke er noen båndbreddegrense. Husk at et gratis VPN-abonnement ikke vil være nok, siden det vil gi en lang tilkoblingshastighet, og det har ofte en båndbreddegrense per måned.

2. Velg den USA-baserte VPN-serveren

Når du er abonnert på en premium VPN-tjeneste etter eget valg, vil du kunne velge hvilken server du vil bruke til VPN-tilkoblingen din. Det anbefales at du bruker den USA-baserte serveren, ettersom du vil ha tilgang til den amerikanske Netflix-tjenesten for å få mer innhold å strømme. Ja, mens ditt land kan tilby et Netflix-abonnement, kan det hende at innholdet som tilbys for ditt land ikke er så komplett som innholdet som tilbys av den amerikanske Netflix-tjenesten. Så hvis du vil ha en full Netflix-opplevelse, kan du gå til den USA-baserte VPN-serveren og abonnere på en USA-region Netflix-tjeneste.

3. Abonner på Netflix ved å bruke en amerikansk adresse

For å abonnere på en Netflix-tjeneste fra USA, må du ha en USA-adresse som faktureringsadresse. Du kan få mange amerikanske adresser ved å finne slike adresser på internett eller abonnere på en virtuell amerikansk adressetjeneste. Etter det kan du abonnere på Netflix for USA-regionen ved å aktivere VPN-en din ved å bruke den amerikanske serveren, og deretter fullføre betalingsprosedyren ved å bruke den amerikanske adressen. Du trenger kanskje også et amerikansk-debetkort eller et virtuelt amerikansk kredittkort for dette formålet, som du enkelt kan finne på nettet.

4. Installer den amerikanske VPN-en på alle enhetene dine

Når du er abonnert på den amerikanske Netflix-tjenesten, kan du få tilgang til tjenesten fra hvilken som helst enhet du har. Imidlertid må du være koblet til US VPN hele tiden, siden du bare kan få tilgang til det digitale streaminginnholdet mens du er koblet til den amerikanske IP-adressen. Så det er viktig for deg å installere VPN-programvaren på alle enhetene dine. Det kan også være nødvendig for deg å installere VPN på ruteren din, noe som vil bidra til å gjøre din WiFi-tilkobling kryptert med den amerikanske IP-adressen.

5. Nyt ubegrenset underholdning til fingerspissene

Med Netflix US kan du glede deg over mye digitalt streaminginnhold som du får tilgang til. Sammenlignet med tjenesten som er tilgjengelig i ditt land eller andre land, kan USA-regionen Netflix gi deg mye mer innhold, siden dette er den primære Netflix-tjenesten som har lisenser fra forskjellige studioer og selskaper. Dessuten vil de fleste nye Netflix-eksklusive serier eller filmer vanligvis være tilgjengelige i USA-regionen først, før de kan gjøres tilgjengelig for andre regioner.

Dette er de 5 tipsene for hvordan du kan fjerne blokkering av Netflix og begynne å streame det beste digitale innholdet nå. Enten du vil se favorittfilmene eller TV-seriene, har Netflix det meste av underholdningen klar for deg på hvilken som helst plattform du velger. Du kan få tilgang til streaming-appen fra spillkonsollene dine, smarte TV-er, stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map