Hvorfor antivirusprogramvare må installeres ved siden av VPN-programvaren

For å beskytte systemet ditt mot ondsinnede trusler, er det nødvendig å installere en antivirusprogramvare på systemet ditt. Uten en antivirusprogramvare vil du ikke kunne gi maksimal beskyttelse for systemet ditt mot det økende antallet ondsinnede trusler, som kan angripe systemet ditt på forskjellige måter. Hvis du bare stoler på operativsystemets standard anti-malware-program, kan det ikke være nok for deg å beskytte systemet ditt fullt ut, siden standard anti-malware-programmet som Windows Defender er kjent for å være ganske sårbart for angrep utenfor..


Det er imidlertid ikke nok å installere antivirusprogramvare alene. VPN er faktisk viktig for å hjelpe deg med å beskytte systemforbindelsen din for å sikre at ingen eksterne trusler kan komme inn i systemet ditt. Med dagens online teknologi er det veldig enkelt for hackere å sende ondsinnede trusler til systemet ditt via forskjellige online kanaler, og VPN kan brukes som en beskyttende barriere for slike angrep. Så antivirusprogramvare og VPN-programvare er den beste kombinasjonen for systemsikkerheten. Her er grunnene til at antivirusprogramvare må installeres ved siden av VPN-programvaren:

1. Det beskytter ditt systemnettverk, ikke bare systemfiler

Funksjonen til antivirusprogramvaren er å sikre at systemfilene dine forblir intakte, uten forstyrrelser fra ondsinnede trusler. Hvis systemfilene er endret av skadelig programvare, kan det hende at hele systemet ikke kan kjøres ordentlig. På den annen side fungerer VPN-programvaren for å beskytte systemnettverket, som er tilkoblingen du bruker for å koble systemet ditt til omverdenen eller internett, slik at du kan beskytte systemet mot trusler utenfor. Når du kombinerer mellom antivirus og VPN, vil du kunne beskytte ikke bare systemfilene dine, men også ditt systemnettverk.

2. Det avviser både hackerangrep og skadelig programvare

VPN-systemet har hovedfunksjonen for å holde nettverkstilkoblingen din sikker og privat. Så når du bruker et virtuelt nettverk, beskytter du ikke bare systemet ditt, men du kan bla anonymt og holde din virkelige identitet privat. Kombinasjonen mellom antivirusprogramvare og VPN vil avvise både hackerangrep og skadelig programvare, siden hackere ikke kan trenge gjennom nettverket ditt, og ondsinnet programvare ikke kan installeres på systemet ditt uten ditt samtykke. De to sikkerhetsverktøyene vil arbeide for å avvise både hackerangrep og skadelig programvare når systemet ditt står i fare for disse truslene.

3. Det holder all din systemdatatransmisjon sikker

Systemet ditt vil automatisk overføre nødvendige data gjennom ditt nettverk for forskjellige formål. Når systemet for eksempel trenger å hente oppdateringsfilene, vil de sende forespørsler til oppdateringsserveren om å overføre oppdateringsdataene. Det er det samme for individuell programvare eller applikasjoner. De overfører alltid data online, og hvis du ikke beskytter denne prosessen, kan hackere avskjære dataoverføringen og installere skadelig programvare til systemet ditt i stedet. Med VPN vil du kunne holde dataoverføringsprosessen sikkert beskyttet.

4. Det forhindrer hackere i å ødelegge systemdataene dine

Som standard er systemdataene dine beskyttet mot alle typer uautoriserte modifikasjoner. Det betyr at selv når du ikke installerer noen antivirusprogramvare, vil OS beskytte systemdataene fra endringer. Den dårlige nyheten er at dyktige hackere noen ganger kan finne en måte å søke etter systemsårbarheter for å installere ondsinnede koder i systemet ditt. Som et resultat endrer det hvordan systemet fungerer uten å bli oppdaget av operativsystemet. Når systemdataene er ødelagt av hackere, kan de kontrollere enheten din slik de vil. Ved å installere antivirus- og VPN-programvare kan dette forhindres, siden hackere ikke kan ødelegge systemdataene dine på noen måte på grunn av den tunge krypteringen du har i nettverket.

5. Det skaper veldig sterke beskyttelseslag for systemet ditt

Det kan være nok å installere antivirus for å beskytte systemdataene dine hvis du sjelden eller aldri er koblet til internett. Men hvis du kobler deg til internett nesten hele tiden, trenger du et ekstra lag med beskyttelse for systemet ditt, som kan leveres av VPN-programvaren. Det beskytter nettverkstilkoblingen din og sørger for at systemet ditt forblir trygt når du er online. Så med kombinasjonen av de to programvarene vil det skape en veldig sterk sikkerhetsbeskyttelse for systemet ditt, og gi systemet den ultimate sikkerheten. Med tilleggsfunksjonene som VPN-programvaren tilbyr, som å omgå internettbegrensninger og sensur, kan du dessuten glede deg over å bruke enheten enda mer.

Dette er grunnene til at antivirusprogramvare må installeres sammen med VPN-programvaren. Dette er viktig, siden installering av bare en programvare ikke vil gi en total sikkerhet for systemet ditt. Bare ved å kombinere de to programvarene vil du være i stand til å sikre at personvernet og sikkerheten til systemet ditt er fullt beskyttet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map