Hvorfor bør du bruke en VPN-tjeneste sammen med SUPERAntiSpyware?

Et av de beste antispionvareverktøyene du kan bruke kalles SUPERAntiSpyware, som er et kraftig anti-spyware program utviklet av Support.com Inc., et internettsikkerhetsselskap basert i USA. Spørsmålet er: Bør du bruke en VPN-tjeneste sammen med SUPERAntiSpyware? Er det til og med nødvendig å bruke begge deler samtidig? Det enkle svaret er ja, det burde du.


Grunnlagt i: 2004

Antall brukere: 60 millioner+

Beskyttelse mot: Ransomware, Spyware, Malware, PUPs, Keyloggers, Adware, Trojans, Rootkits, hijackers, Worms

Redaktørens vurdering: [yasr_overall_rating]

Det er mange sikkerhetsverktøy som du kan bruke for å sikre at din online sikkerhet og personvern blir beskyttet hele tiden. VPN er et av disse verktøyene. Den lar deg surfe på Internett privat, slik at du ikke trenger å dele surfedataene dine med myndighetene og tredjepartsselskaper eller nettsteder du besøker. Det holder din internetaktivitet anonym, og gir deg friheten til å bla gjennom ethvert nettsted uten sensur eller begrensning.

Et annet viktig sikkerhetsverktøy som du bør ha på enheten din, er anti-spyware-verktøyet. Det hjelper med å beskytte enheten din mot angrep fra spyware og ondsinnede programmer som kan stjele dataene dine og gjøre dem tilgjengelige for hackere å bruke.

Det diskuteres ofte om du kan bruke VPN og AntiSpyware sammen eller ikke. Selv om dette er helt separate applikasjoner med separate formål, har vi prøvd å grave litt ned på hvordan du kan bruke begge sammen for å få det beste ut av begge deler for å forbedre sikkerheten og personvernet til dataene dine. Her er grunnene til at du bør bruke en VPN-tjeneste sammen med SUPERAntiSpyware:

1. VPN beskytter dataene dine online, mens SUPERAntiSpyware beskytter systemdataene dine

Det virtuelle private nettverket vil beskytte alle dine online aktiviteter fra alle typer tredjepartstrusler som kan true personvernet og sikkerheten din, mens SUPERAntiSpyware vil arbeide bak gardinen for å beskytte enheten din og operativsystemet mot alle typer trusler som er installert i systemet ditt. og designet for å true personvernet og sikkerheten din på noen måter.

For eksempel kan VPN bare beskytte datatrafikken på enhetene dine og skjule dem for myndighetene, tredjepartsbedrifter og hackere. Men det kan ikke beskytte deg mot trusler som ransomware, spyware, virus, malware og mange andre. Dette er hva SUPERAntiSpyware vil gjøre.

2. Du kan utvide enhetens beskyttelse mot forskjellige typer skadelige programmer

Når du bruker en virtuell privat tilkobling for å surfe på internett, er du fremdeles veldig sårbar for ulike typer ondsinnede programmer som keylogger, ransomware, virus i bakdøren og så videre. Dette fordi teknisk sett vil VPN-forbindelsen bare bytte IP-adresse til en annen IP-adresse og maskere den virkelige IP-adressen mens du gjør det. I hovedsak vil enheten din bare være beskyttet mot tredjepartsbedrifter som prøver å spionere på aktivitetene dine gjennom nettverkstilkoblingen din.

Når en viss trussel er installert på systemet ditt, for eksempel en keylogger, gjør imidlertid ikke VPN-tilkoblingen mye for å beskytte dataene dine fra å bli stjålet fordi selve trusselen er installert i operativsystemet. Så du trenger en annen type sikkerhetsverktøy for å takle det, som kalles anti-spyware-programmet. På denne måten, når du kombinerer både VPN og SUPERAntiSpyware, kan du utvide beskyttelsen for enhetene dine mot en lang rekke potensielle trusler som kan angripe den, enten det er fra innsiden eller utsiden.

3. Den daglige databaseoppdateringen sikrer den mest oppdaterte beskyttelsen for enheten din

SUPERAntiSpyware har en kontinuerlig daglig oppdatering for spyware-databasen som brukere automatisk kan laste ned for å forbedre sanntidsbeskyttelsessystemet mot forskjellige typer skadelig programvare. Dessuten har den et intelligent system som kan oppdage skadelig programvare, selv når de ikke er blitt kjørt på brukerens enhet. Det betyr at det har et forebyggingssystem som kan redde brukerne fra å håndtere mange problemer som disse ondsinnede programmene kan føre til enhetene sine.

Den mest oppdaterte beskyttelsen sikrer også at brukere kan forhindre at fremtidig skadelig programvare infiltrerer systemet. Så det gir enheten din den sikkerheten du aldri har hatt før.

4. Det fungerer nydelig i synkronisering med VPN-tilkoblingen din

Både VPN-tilkoblingen din og SUPERAntiSpyware kan gå hånd i hånd i å beskytte alle enhetene dine mot alle typer tredjepartsangrep som prøver å invadere ditt privatliv. Det fine med det er at de ikke kolliderer med hverandre fordi de er forskjellige typer sikkerhets- og personvernverktøy.

Når du installerer to forskjellige antimalware-programmer på enheten din, kan de føre til at systemet ditt krasjer fordi de er i konflikt med hverandre. Det er det samme med antivirus- og antimalware-programmer, som i noen tilfeller kan kollidere eller forårsake ubalanse i systemet fordi de i utgangspunktet ikke er kompatible med hverandre. Men med VPN er det annerledes fordi de er forskjellige typer programmer, og du kan være sikker på at de kan samarbeide uten å forårsake systeminstabilitet eller problemer.

5. Det sikrer den beste private nettopplevelsesopplevelsen ved å oppdage trusler i systemfilene

Du kan ikke virkelig oppnå total privatliv i din online aktivitet hvis du ikke sikrer at alle systemfilene dine er fri fra skadelige programmer. Selv om du allerede har en VPN installert, vil du fortsatt få forskjellige typer personvernproblemer hvis du har et skadelig program installert på systemet ditt fordi problemene stammer fra systemet ditt, ikke fra tredjeparter utenfor systemet ditt..

Så ved å installere både VPN og SUPERAntiSpyware, vil du være i stand til å sikre at surfeaktiviteten din vil være fullstendig privat, fordi det ikke vil være noen dvale ondsinnede programmer som er installert på systemet ditt. Systemfilene vil være klare for trusler, og du kan gratis surfe på nettet anonymt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map