Slik blokkerer du VPN-throttling og supercharge VPN-hastigheten din

Det er et visst problem som nesten oppleves universelt av VPN-brukere, og det problemet er nedgangen i VPN-hastigheten, som ofte omtales som throttling. Så hva er egentlig dette problemet? La oss starte med dette. Selv om leverandøren av det virtuelle nettverket har annonsert på deres offisielle nettsted at de gir brukerne maksimal hastighet og ubegrenset båndbredde i den virtuelle private tilkoblingen, kan det hende du fortsatt opplever noen tilkoblinger. Hvordan kan det skje? Her er den store nyheten. Problemet skyldes ikke VPN-leverandøren din, men det er forårsaket av Internett-leverandøren din.


Noen internettleverandører har regelen om at de må begrense bruken av virtuelle private nettverkstilkoblinger. Når de oppdager at forbindelsen din bruker en privat tilkobling, vil Internett-leverandøren automatisk aktivere gassprosessen, noe som resulterer i en langsom VPN-ytelse for deg. Når VPN er av, går hastigheten tilbake til normal. Dette er faktisk deres strategi for å holde brukerne sine i kontroll, og å kunne overvåke din online aktivitet kontinuerlig. Så, hvordan kan du takle dette? Her er noen tips for å blokkere VPN-throttling og supercharge VPN-hastigheten din:

1. Bruk VPN-tjenesten som automatisk deaktiverer throttling

Den første tingen du bør vite om VPN-throttling er at hvis du bruker VPN-tjenesten som ikke forhindrer eller blokkerer ISP-throttling, er du i stand til en uflaks. Det er ingenting du kan gjøre for å løse dette problemet, bortsett fra å bytte leverandør av virtuelle private nettverkstjenester. Så lenge Internett-leverandøren din kan oppdage din private forbindelse, vil gassprosedyren brukes på tilkoblingen din. Men når du bruker VPN-tjenesteleverandøren som automatisk deaktiverer gasspådrag, kan ikke Internett-leverandøren bruke gassprosedyren, fordi en slik prosedyre blir blokkert av din virtuelle private nettverksleverandør. Som et resultat får du den jevnlige hastigheten for din private forbindelse.

2. Bytt til en annen ISP

Hvis du av en sjanse ikke ønsker å bytte til en annen VPN-leverandør som blokkerer ISP-throttling, er en annen måte å komme seg rundt med dette problemet på å bytte til en annen ISP. Ikke alle ISP-er vil ha policyen å gasspedal eller senke hastigheten på din private forbindelse. Så den eneste måten å unngå dette problemet er å abonnere på en internettleverandør som ikke har denne policyen. I mange land med nettnøytralitetslov er ISP-gassing selvfølgelig ikke vanlig. Imidlertid, i mange andre land med restriktive internettlover, er ISP-throttling veldig vanlig, og du må bare finne den i ditt land som ikke følger retningslinjene for å bremse noen privat forbindelse.

3. Unngå å bruke gratis VPN eller gratis proxy

Typene private tilkoblinger som vanligvis blir strupet av internettjenesteleverandørene er gratis VPN og gratis proxy-tjenester. Disse tjenestene har blitt de enkle målene for Internett-leverandøren å anvende sin sakte prosedyre, siden disse private tilkoblingstjenestene ikke har noen midler til å forhindre det. Det er også veldig enkelt for Internett-leverandøren å overvåke surfeaktiviteten din når du bruker gratis virtuelt privat nettverk eller gratis proxy-tjeneste, og det er mange tilfeller av datalekkasjer eller IP-adresselekkasjer som brukerne av disse private tilkoblingstjenestene ikke engang klar over. Så hvis mulig, bør du unngå å bruke gratis VPN eller gratis proxy-tjeneste.

4. Oppdater ruteren og bruk en kablet tilkobling

Hvis du bare opplever bremser i den private tilkoblingen din ved flere anledninger, kan det hende at det ikke er forårsaket av Internett-leverandøren som forhindrer tilkoblingshastigheten. Det kan være forårsaket av midlertidige problemer med ytelsen som enten VPN-leverandøren din eller internettleverandøren din for øyeblikket opplever. For å få fart på den private tilkoblingen din i løpet av denne tiden, er det en god måte å oppdatere ruteren på. Det kan hende du må oppdatere ruteren din flere ganger før du finner IP-adressen som gir deg den beste hastigheten. For å holde hastigheten jevn på sikt, bør du koble enheten til ruteren din via en kablet tilkobling i stedet for en trådløs tilkobling.

5. Finn den raskeste serveren, og slå på den automatiske gjenoppkoblingsfunksjonen

For å forbedre VPN-hastigheten enda mer, bør du prøve å teste VPN-serverne for å finne den beste hastigheten de kan oppnå. Når du har sammenlignet flere servere samtidig, vil du vite hvilke servere som har best ytelse, og hvilke servere som har lavest ytelse. Du trenger ganske enkelt å bytte til serveren med den beste ytelsen for å forbedre din private tilkoblingshastighet. Ikke glem å slå på den automatiske tilkoblingsfunksjonen for å sikre at du holder deg tilkoblet den private serveren og forhindrer eventuell forekomst av data eller IP-adresselekkasjer i din private forbindelse.

Dette er noen tips du kan følge for å blokkere VPN-throttling og supercharge VPN-hastigheten din. Velg bare VPN-leverandøren som tilbyr deg full hastighet og ubegrenset båndbredde, med funksjonen for å blokkere enhver ISP-gassprosedyre. På denne måten vil du ikke oppleve noen avmatning i dine private nettlesingsøkter, og du kan streame eller se på Geo-begrensede videoer uten avbrudd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map