Slik forbedrer du VPN-tilkoblingshastigheten og eliminerer bufferen i streamingprosessen

Den viktigste grunnen til at mange bruker VPN, spesielt i land med strenge internettlover, er faktisk ikke av hensyn til personvern eller økt sikkerhet i deres forbindelse, men av hensyn til å omgå regjeringsbegrensningene. De bruker VPN fordi de vil ha tilgang til nettsteder eller tredjepartsinnhold som de normalt ikke kan få tilgang til ved bruk av den vanlige internettforbindelsen. Det er grunnen til at de bruker den private forbindelsen for å omgå slike regjeringsbegrensninger eller sensur, slik at de kan få tilgang til ethvert nettsted de ønsker.


Et stort antall mennesker bruker også VPN for å streame videoer som er regionbegrensede. Det betyr at videoene bare er tilgjengelige for visse land, og at de ikke kan sees eller streames ved å bruke den vanlige forbindelsen fra landene som ikke har lov til å se den. Med den populære bruken av VPN som dette, er det mange som krever den beste tilkoblingshastigheten til sitt private nettverk, siden det er veldig viktig for deres komfort i streaming av slikt innhold. Hvis VPN-tilkoblingen din ikke er for rask til å streame innholdet ditt, her er noen tips for å forbedre VPN-hastigheten og eliminere buffer i streamingprosessen:

1. Prøv å endre serveren du bruker

De fleste VPN-tilkoblingshastighetsproblemer kommer fra serveren du bruker. Vanligvis, hvis serveren er overbelastet med for mange brukere som bruker serveren på samme tid, kan det lett føre til problemer med ytelsen, inkludert langsom hastighet, ikke å åpne visse nettsteder, og så videre. Så det første trinnet du bør gjøre er å endre serveren du bruker. La oss si at du nå bruker den amerikanske serveren. Forsøk å endre serveren til Canada-server, Tyskland-server eller andre serverplasseringer. Det er også en god ide å bytte til serveren nærmest ditt sted. Det vil gi deg et betydelig hastighetsøkning du trenger.

2. Velg en kablet nettverkstilkobling

Problemet med den trådløse nettverkstilkoblingen er at det vanligvis avhenger av signalets styrke. Avhengig av hvor du befinner deg, vil signalstyrken på WiFi-tilkoblingen din bli påvirket av forskjellige ting, for eksempel værforhold, trådløs forstyrrelse, avstand fra nærmeste tårn og så videre. Dette er grunnen til at det er bedre for deg å bruke en internettforbindelse som bruker en kablet nettverkstilkobling, for eksempel fiberoptisk tilkobling. Med den kablede tilkoblingen får du en mer stabil tilkobling, og som et resultat kan du forhindre en avmatning i VPN-tilkoblingen din. Jo mindre forstyrrelse i nettverkstilkoblingen din, desto mer stabil vil din private nettverkshastighet være.

3. Bruk en VPN-tjeneste som ikke reduserer tilkoblingshastigheten

Det er mange VPN-tjenester som ikke gir deg full ytelse, og du må være klar over å bruke disse tjenestene. Noen VPN-tjenester vil avbryte tilkoblingshastigheten din hvis du når visse grenser, eller hvis du bruker for mye båndbredde. Dette er grunnen til at det er viktig for deg å bruke VPN-tjenesten som ikke begrenser bruken av båndbredde, samt gir deg full tilkoblingshastighet hele tiden. Vanligvis vil disse VPN-tjenestene annonsere disse funksjonene på deres offisielle side for å gi brukerne beskjed om at de gir full fart for sitt private nettverk. Hvis din nåværende VPN-tjenesteleverandør fortsetter å gi deg treg hastighet, er det sannsynligvis en bedre ide for deg å gå videre til en annen tjeneste.

4. Start ruteren eller WiFi-nettverket på nytt

Noen ganger kan den lave VPN-hastigheten din enkelt fikses ved å starte ruteren eller WiFi-nettverket på nytt. Dette gjelder spesielt hvis du ikke har startet enheten på lenge. Det er en god idé å starte ruteren eller internettnettet fra tid til annen for å sikre stabiliteten i forbindelsen. Ruteren eller WiFi-nettverket ditt vil prøve å oppdatere tilkoblingen de mottar når du starter enheten på nytt, noe som gir deg en bedre signalmottak og en bedre internettytelse. Etter at du har gjort dette, bør du også starte VPN-programvaren på nytt for best mulig resultat.

5. Forsikre deg om at antivirusprogramvaren din ikke er i konflikt med VPN-en

Som sikkerhetsprogramvare har antiviruset sin egen metode for å beskytte enheten din mot forskjellige online trusler. Selv om VPN-programvaren har det samme målet å beskytte sikkerheten og personvernet til enheten din, er det noen ganger i konflikt med antivirusprogramvaren. Denne konflikten vil vanligvis påvirke VPN-tilkoblingsytelsen på enheten din. Prøv å bruke VPN-tilkoblingen på en annen enhet der det ikke er antivirusprogramvare, og se om den har bedre hastighet. I så fall er det lurt å slå av antivirusprogramvaren midlertidig mens du bruker VPN-programvaren.

Dette er noen tips for å forbedre VPN-tilkoblingshastigheten og eliminere buffer i streamingprosessen. Ved å følge disse tipsene, kan du redusere bufferingsprosessen i innholdet eller mediestrømmen din ved hjelp av VPN, noe som igjen vil forbedre opplevelsen din med å bruke tjenesten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map