Slik får du VPN til å fungere på Kodi og Smart TV

Kodi er et open source media center-program som kan kjøres i forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, Linux, Android, iOS og OSX. Siden det er tilgjengelig på flere plattformer og det er helt gratis å bruke, bruker folk det nå for å administrere mediesenteret lettere på forskjellige enheter de har, inkludert mobile enheter og smarte TV-er. Kodi lar deg administrere alle dine digitale medier på ett sted, inkludert filmer, TV-serier, musikk, bilder og andre. Det er også forskjellige tilleggsprogrammer som du kan installere på Kodi for å forbedre funksjonaliteten.


Hvis du nå har en smart-tv og vil installere Kodi på den, kan du gjøre det på forskjellige måter, avhengig av operativsystemet til TV-apparatet. Noen smarte TV-modeller har Kodi allerede installert på dem, og for noen andre modeller kan du ganske enkelt laste ned installasjonsfilen fra det offisielle nettstedet og installere den via USB.

Ved å bruke VPN på Kodi og smart-TV kan du forbedre ditt personvern på nettet når du bruker denne plattformen til å streame forskjellige typer medier til TVen din.. Slik får du VPN til å fungere på Kodi og smart TV:

1. Forsikre deg om at VPN-enheten din støtter ruterinstallasjon

Det første du kan gjøre for å få den virtuelle private tilkoblingen til å fungere på Kodi og smart TV, er å installere den på ruteren din. Først må du imidlertid sørge for at VPN-tjenesteleverandøren tilbyr funksjonen for å installere den private tilkoblingen direkte på ruteren din. Likevel, vær klar over at den virtuelle private tilkoblingen bare støtter visse rutertyper eller modeller.

Dette er grunnen til at du må sjekke det offisielle VPN-nettstedet for å sikre om det støtter ruterinstallasjon, og hvis det er det, må du sørge for at ruteren din støttes av det virtuelle private nettverket.

2. Installer VPN-appen direkte på smart-tv-en når det er mulig

Noen smarte TV-er bruker tilpassede Android- eller Linux-operativsystemer som ligner på de mobile enhetene du bruker. Hvis dette er tilfelle, kan det være mulig for deg å installere VPN-appen direkte på smart-TV-en din via USB uten å måtte finpusse den på noen måte. Du installerer bare VPN-appen via app-butikken som er tilgjengelig på smart-TV-en din, og den vil fungere umiddelbart når du aktiverer den.

Når VPN er aktiv, kan du kjøre Kodi og begynne å streame forskjellige typer innhold som er geografisk begrenset for deg.

3. Installer VPN-tilkoblingen på ruteren

Siden Kodi kan streame forskjellig innhold fra internett, og fordi din ISP kan blokkere eller stamme forbindelsen, kan bruk av VPN omgå de begrensningene som er brukt av ISPen din og sikre sømløs strømming av innhold på Kodi. Bare aktiver den private tilkoblingen på ruteren din, og du kan bruke den private tilkoblingen på Kodi når du kobler smart-TV-en til ruteren..

Du trenger ganske enkelt å følge instruksjonene gitt av VPN-tjenesteleverandøren din, da hver leverandør har forskjellige metoder for å installere sin private forbindelse på forskjellige rutere.

4. Bruke Android TV Box med VPN og Kodi

Hvis smart-TV-en din ikke støtter installering av tredjepartsapplikasjoner, og den ikke tillater deg å installere Kodi direkte på smart-TV-en, kan du bruke hvilken som helst Android TV-boks til å gjøre det. Android TV-boksen er en enhet som lar deg bruke Android OS på smart-TV-en din. Det er tilgjengelig i store forhandlere og vanligvis veldig rimelig. Det beste av alt er at mange Android TV-bokseprodukter har Kodi installert som standard, så du trenger ikke å tulle med det bare for å få Kodi til å gå på smart-TV-en din.

Når du har koblet Android TV-boksen til smart-TVen, kan du ganske enkelt få tilgang til Play Store for å installere VPN-appen din og aktivere den akkurat som du ville gjort når du aktiverer VPN på Android-telefonen.

5. Bruke VPN On Fire TV Stick Med Kodi installert

Amazon Fire TV Stick ligner på Android TV-boksen, bare at det er et eksklusivt produkt levert av Amazon. Fire TV Stick har allerede installert forskjellige online streamingtjenester på den, for eksempel Amazon Prime Video, PlayStation Vue, Netflix, Hulu og lignende. Imidlertid har den ikke noen app-butikk som standard installert, så du må tulle litt med den. Du kan skaffe Play Store-installasjonsprogrammet fra en tredjepart og deretter fortsette med å installere Kodi på Fire TV Stick.

Når Kodi er installert, kan du begynne å installere VPN-appen du abonnerer på via Play Store. Når alt er gjort, kan du begynne å streame forskjellige typer onlineinnhold via Kodi på Amazon Fire TV Stick. Det beste av alt er at tilkoblingen din er kryptert hele tiden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map