Topp 5 tips for å fjerne blokkering av YouTube og lås opp YouTube-tilgang i Kina

Kina er kjent for sine strenge regler mot VPN-bruk i landet sitt. Den lokale regjeringen kan til og med arrestere borgere som gir privat forbindelse for brukerne i landet. Det betyr imidlertid ikke at VPN er fullstendig utestengt fra landet. Bare VPN-tjenestene som er laget i dette landet av innbyggerne i dette landet, er forbudt. Regjeringen krever fortsatt innbyggerne å følge reglene for ikke å bruke VPN mens de er online, spesielt hvis de bruker sin private forbindelse til å kritisere regjeringen eller forårsake problemer i landet.


I mange tilfeller, når selskaper som opererer innenfor Kinas jurisdiksjon, trenger å bruke virtuell privat forbindelse for sin forretningsdrift, må de få tillatelse fra myndighetene til å gjøre det. Dette er fordi de fleste selskaper vil trenge å bruke tjenester som Google Drive, YouTube, sosiale medier og andre globale online tjenester, som er utestengt fra landet. Turister har lov til å bruke VPN for å omgå regjeringens begrensninger.

Hvis du har problemer med å få tilgang til YouTube i Kina, kan det forstås fordi YouTube er forbudt av den kinesiske regjeringen. Så for å få tilgang til YouTube i Kina, må du bruke en VPN. Men som det er sagt, vanlige borgere har vanligvis ikke lov til å bruke noen privat forbindelse. Så, her er fem tips for å oppheve blokkeringen av YouTube og låse opp YouTube-tilgangen i Kina:

1. Installer VPN før du kommer til landet

Hvis du er turist eller besøkende som ønsker å bo i Kina en kort periode, er det nødvendig at du installerer eller i det minste laster ned den foretrukne virtuelle private tilkoblingsprogramvaren før du kommer til landet. Dette skyldes at når du først har kommet til landet, er det stor sjanse for at alle VPN-nettsteder og apper blir blokkert av myndighetene. Så hvis du ikke lastet ned eller installerte VPN-programvaren før du kom dit, vil du sitte fast ved å bruke den vanlige forbindelsen som er tilgjengelig i dette landet.

Det er også viktig at du ikke bruker noen gratis, virtuell privat tilkoblingstjeneste, fordi sannsynligvis alle av dem vil være ubrukelige. Det beste alternativet er å bruke en betalt VPN mens du bor i Kina.

2. Abonner på VPN-tjenesten som gjør det mulig å omgå Kinas store brannmur

Du må vite at den kinesiske regjeringen er veldig streng med å håndheve regler for privat forbindelse til innbyggerne. Det betyr at innbyggerne i dette landet absolutt ikke har lov til å omgå den store brannmuren som er satt opp av regjeringen. Innbyggere kan potensielt møte bøter eller fengsel når de prøver å bruke VPN til å omgå Great Firewall. For utenforstående og forretningsbrukere lar imidlertid regjeringen dem fortsatt bruke VPN på noen måter.

Fortsatt er ikke alle VPN-tjenester utstyrt med en sterk nok kryptering til å omgå den kinesiske Great Firewall. Du må finne en god tjenesteleverandør som vil sikre at det er mulig å omgå Kinas begrensninger.

3. Gjør dette bare hvis du er turist eller midlertidig besøkende

Hvis du er en lovlig statsborger i Kina, anbefales det ikke at du omgår den store kinesiske brannmuren fordi det kan være farlig for deg. Videre må du sjekke de lokale reglene for bruk av en virtuell tilkobling, om det er mulig eller om det er absolutt forbudt. Noen lokale regler kan forfølge brukere med en gang myndighetene finner ut at de bruker en privat forbindelse. Så bruk VPN til å omgå den kinesiske regjeringens begrensninger hvis du er turist eller en midlertidig besøkende i landet.

4. Bruk inkognitomodus

Bruk VPN bare når det er nødvendig, spesielt når du vil se YouTube-videoer, og fjerne alle sporene i nettleserloggen din etterpå. Det er lurt å bruke inkognitomodus i nettleseren hvis du vil holde nettleserhistorikken klar. Incognito-modus vil hjelpe deg med å holde alt privat mens du bruker VPN, så selv når myndighetene sjekker surfeloggen din, trenger du ikke å bekymre deg for å legge igjen sporene etter VPN-bruken din på enheten din..

5. Bruk en proxy- eller VPN-nettleserutvidelse

For å gjøre VPN-bruken enda mer usynlig, bør du også installere en VPN-nettleserutvidelse før du kommer til Kina. Deretter kan du skjule utvidelsen og bare bruke den når du trenger tilgang til YouTube. Velg VPN-leverandøren som lar deg installere nettleserutvidelsen for tjenesten deres. Du kan også bruke proxy-nettsteder på nettet, selv om disse nettstedene kan være blokkert av myndighetene. Men hvis du finner en som fungerer, kan du bruke disse proxy-nettstedene for å få tilgang til YouTube fra Kina.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map