Viktige ting å gjøre før du bestemmer deg for et VPN-abonnement på levetid

Når du handler etter en ny VPN-tjeneste, blir du kjent med noen tjenester som tilbyr ulike typer abonnementsplaner for deres private forbindelse. Noen tjenester vil tilby månedlige og årlige planer, som er de vanligste, mens andre tjenester også kan tilby 2-årsplan og til og med en livstidsplan. Jo lengre abonnementstid du velger, jo billigere blir selvfølgelig prisen for VPN-tjenesten. Jo kortere abonnementsperiode, jo dyrere er prisen du trenger å betale.


Når det gjelder levetid på VPN-abonnement, tilbyr mange tjenesteleverandører denne typen abonnementsperioder for å tilby sin private tilkoblingstjeneste som et enkeltkjøp. Det er som å kjøpe en ny programvare. Du kjøper den bare en gang for lisensen, og du kan bruke programvaren for alltid. Med livstids VPN-abonnementet trenger du ikke lenger betale månedlige eller årlige avgifter, siden du kan bruke den private tilkoblingen for alltid når du kjøper denne abonnementsplanen. Men er det verdt det? Her er viktige ting å gjøre før du bestemmer deg for et livstids VPN-abonnement:

1. Forsikre deg om at den private tilkoblingsservicen er omdømme

Du vil ikke abonnere på en livstidsplan og deretter finne ut at den private tilkoblingstjenesten er i drift noen år senere. Du vil gjøre dette bare med tjenesteleverandøren som har vært i virksomhet i mer enn 5 år, slik at du kan sikre omdømmet til selve virksomheten. Ellers kaster du bort store penger på en abonnementsplan som ikke gir deg noen levetidsfordeler. Videre må VPN-tjenesteleverandøren ha en forbedret kvalitet på privat tilkobling fra tid til annen.

2. Forsikre deg om at forbindelsen er stabil og pålitelig

Det er ikke nødvendig å kjøpe et livstidsabonnement på en tjeneste du ikke kan stole på. Når VPN-tilkoblingen er enormt ustabil med mange tilkoblingsproblemer og langsom hastighet for de fleste servere, er ikke livstidsplanen en god investering for deg å gjøre. Så ikke la deg friste på løftet om ikke å måtte betale for en månedlig eller årlig avgift hvis du ikke kan være sikker på at tjenesten kan levere en stabil og pålitelig privat forbindelse for deg.

3. Gjør det bare når du virkelig elsker tjenesten

Med andre ord, ikke forplikt deg til en livstidsabonnementsplan hvis du ikke virkelig vet om tjenesten. Du burde brukt tjenesten i minst 6 måneder for å bedømme den generelle kvaliteten. Å flytte fra et vanlig abonnement til et livstidsabonnement krever et stort engasjement fra din side, og det er derfor du må gjøre det når du virkelig vet kvaliteten på selve tjenesten. Hvis du virkelig elsker tjenesten og forankrer den, kan du bare bruke den for alltid og være fornøyd med den.

4. Betal hvis det er mulig, for livstidsplanen når du er i rabatt

For de fleste VPN-tjenesteleverandører som tilbyr den ubegrensede abonnementsplanen, er det ikke billig for deg å betale for denne typen abonnement. Det koster ofte hundrevis av dollar i engangsbetaling, og det vil gi deg tilgang til den private forbindelsen på ubestemt tid. Prisen vil være betydelig dyrere enn den vanlige måneds- eller årsprisen, så vær oppmerksom på at du potensielt kan kaste bort pengene dine hvis du ikke er forsiktig med denne investeringen. Dermed er det nødvendig for deg å se etter det beste tilbudet for VPN-tjenesten du velger, ved å gå inn i livstidsplanen når den er sterkt nedsatt.

5. Tjenesten må være fullstendig forpliktet til brukerens personvern

Du vil ikke kaste bort pengene dine og tiden din med tjenesten du ikke kan stole på senere. Hovedforutsetningen for VPN er at det vil bidra til å beskytte brukerens personvern på deres online aktiviteter, og holde dem fritt til å utforske internerte uten noen form for begrensninger. Forsikre deg om at VPN-tjenesteleverandøren din er forpliktet til å beskytte brukerens personvern akkurat nå og i fremtiden. Du må vite at selskapet er et stabilt selskap som ikke vil forråde brukerne sine ved å dele deres personlige eller private data til tredjepart uten å informere dem. Bare med denne typen tjenester kan du forplikte deg til det hele livet.

Dette er de viktige tingene du må gjøre før du bestemmer deg for et livstids VPN-abonnement. Neste gang det er noen fristende tilbud fra noen VPN-tjenester, må du vurdere om det er en god investering fra din side eller ikke. Ellers kaster du bort enorme penger på en tjeneste som du ikke kan bruke pålitelig selv i noen år fremover.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map