Hoe StackPath uit Dallas helpt meer dan 800.000 bedrijven wereldwijd te beveiligen met hun beveiligingsplatform

TL; DR: StackPath is een bedrijf dat verschillende bedrijven meer beveiliging biedt voor hun online activa, met name websites. Het biedt de webgebaseerde service waarmee bedrijven hun websites kunnen beschermen tegen verschillende online bedreigingen, zoals aanvallen van hackers en kwaadaardige programma’s, en de algehele prestaties van hun websites kunnen verbeteren. Het biedt een reeks webgebaseerde services, waaronder een netwerk voor het leveren van inhoud, een webapplicatie-firewall en DDoS-beperking.


Voor de meeste bedrijven, of het nu kleine of grote ondernemingen zijn, is het beschermen van hun online activa een van de belangrijkste prioriteiten om ervoor te zorgen dat hun bedrijf soepel verloopt. Zonder een robuuste bescherming voor hun online activa, kunnen deze bedrijven hun dagelijkse activiteiten riskeren tegen verschillende mogelijke online bedreigingen en cybercriminaliteit. Aangezien hackers veel pogingen hebben ondernomen om de zaken van sommige grote bedrijven te vernietigen, zij het in meer of mindere mate, is het voor bedrijven meer dan ooit nodig geweest om te beginnen met het bouwen van een veiligere infrastructuur voor hun online activa.

Dit is de reden waarom een ​​bedrijf als StackPath bestaat om hun diensten aan te bieden om deze bedrijven te helpen overleven in een gevaarlijkere online omgeving. Dit bedrijf biedt verschillende diensten die bedrijven het beste beveiligingssysteem bieden voor hun websites en andere online middelen, buiten het bereik van derden die het proberen te vernietigen. Onder de diensten die door dit bedrijf worden geleverd, zijn het beveiligde netwerk voor het leveren van inhoud dat een naadloos systeem biedt om de prestaties van hun websites voor alle gebruikers te verbeteren, een firewall voor webapplicaties om hun webgebaseerde applicaties te beschermen, SSL om de sitebeveiliging te beschermen, DDoS-beperking om eventuele aanvallen van hackers te beschermen en meer.

Van relatief onbekend tot grootheid

Als bedrijf is StackPath begonnen als een klein bedrijf dat een bescheiden service biedt met als doel een veiliger internet voor iedereen te creëren. Om een ​​dergelijk doel te bereiken, biedt het bedrijf diensten aan die ervoor zorgen dat ze website-eigenaren kunnen helpen om de veiligheid van hun website te vergroten en hun bedrijf en de gebruikers veiligheid te bieden. Op een bepaald moment tijdens de groei van het bedrijf ontving het echter een enorme som investeringsfondsen van verschillende investeerders, waardoor dit bedrijf steeds bekender werd. In 2018 werd StackPath gebruikt door meer dan 800.000 bedrijven wereldwijd, die internetbeveiligingsservices bieden die zowel kleine als grote ondernemingen een veiliger online platform voor hun bedrijf bieden.

Nu, meer dan ooit, probeert dit bedrijf het beste schaalbare en soepele beveiligingsplatform te bieden dat elk bedrijf kan gebruiken om tegemoet te komen aan hun vraag naar meer gebruikersverzoeken in de vorm van internetverkeer en bandbreedte, en om het beste platform te bieden om te beschermen hun online middelen tegen elk type online bedreigingen.

Veilige CDN- en webapps-firewall – het belangrijkste aanbod van het bedrijf

Met de toegenomen vraag naar internetverkeer, hebben bedrijven een grotere betrouwbaarheid nodig voor hun online platform. Door al hun online activa op één server te dumpen, kan het meer risico lopen aangevallen en uitgeschakeld te worden door cybercriminelen met een slechte bedoeling. Wanneer ze dat doen, kunnen bedrijven mogelijk ook de verkeersvraag van de gebruikers niet bijhouden, wat resulteert in slechte websiteprestaties en trage laadtijd. De veilige CDN zoals geleverd door StackPath geeft het bedrijf precies wat ze nodig hadden om de beveiliging en prestaties van hun site te verbeteren. Dit systeem helpt bedrijven hun online activa op te slaan op een beveiligde server van het bedrijf, wat op zijn beurt de laadtijd van elke gebruiker kan verbeteren, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.

Aan de andere kant is de firewall voor webtoepassingen bedoeld voor bedrijven die hun webapp-platform willen beschermen tegen elk type online hacking. Aangezien er een toename is van het aantal bedrijven dat hun webgebaseerde applicaties als hun belangrijkste service aanbiedt, is er ook een toename van de vraag naar het beveiligen van dergelijke online activa. De firewall van StackPath werkt om pogingen om de prestaties van hun webapplicaties in gevaar te brengen af ​​te weren door middel van zachte of brute hacking.

Een vriendelijke gebruikersinterface voor elk type ontwikkelaar

Hoewel veel mensen misschien denken dat het gebruik van een internetbeveiligingsplatform zoals StackPath moeilijk en ingewikkeld kan zijn, is het feit dat het platform zeer eenvoudig te gebruiken is en geen diepgaande kennis vereist van IT-beveiliging en infrastructuur in zodat iedereen het kan gebruiken. Het platform gebruiken is net zo eenvoudig als het plaatsen van de informatie over de site die u wilt beschermen, samen met het volgen van de stapsgewijze instructies op het scherm. Zodra de informatie correct is ingediend, kan de software beginnen met het analyseren van uw sitegegevens en beveiliging bieden die u het meest nodig heeft voor uw online activa.

Alle beveiligingsfuncties die u nodig hebt om uw online bedrijfsmiddelen veilig te houden

StackPath is uitgerust met verschillende functies die u mogelijk nodig heeft om uw websites en online bedrijfsmiddelen te beschermen. Bekijk de authenticatiefunctie in twee stappen. Met deze functie kan uw site de authenticatie in twee stappen activeren waarmee de gebruikers veiliger kunnen inloggen op uw site. Met deze functie is de kans klein dat hun accounts worden gehackt, omdat ze elke inlogpoging moeten verifiëren. Een andere interessante functie die u kunt bekijken, is de functie voor veilige tokens. Deze functie zorgt ervoor dat u de toegang tot uw online middelen alleen aan legitieme mensen geeft. Het voorkomt elke vorm van illegale downloads van uw online activa omdat het downloadproces onmogelijk is zonder een veilig token.

Afgezien van die functies, zijn er nog meer die u van deze service kunt krijgen. StackPath biedt verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties zoals DDoS-beperking, WAF, origin shield, EdgeSSL en zwarte lijst. Er zijn ook functies die u kunt ontdekken zodra u dit online beveiligingsplatform in handen heeft. Bovendien hoeft u voor alle beveiligingsfuncties die u krijgt alleen een betaalbare maandelijkse betaling te betalen, zonder enige verplichting, wat StackPath een beter online beveiligingsplatform maakt in vergelijking met de concurrenten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me