Hoe VoIP Supply de beste aanbieder van VoIP-oplossingen in Noord-Amerika werd

Samenvatting: VoIP Supply is een bedrijf dat alle soorten producten levert die betrekking hebben op VoIP, inclusief VoIP-telefoons, headsets, telefoonsystemen, clouddiensten, PBX-hardware, enzovoort. Het is een van de meest populaire leveranciers van VoIP-oplossingen in Amerika, met 125.000 klanten en meer dan 5.000 producten. Vanaf de officiële website kunt u alle VoIP-gerelateerde producten bestellen met verschillende aanbiedingen en kortingen voor de beste prijs voor uw aankoop.


Waarom zouden mensen liever een software als Skype gebruiken om met hun vrienden en familie te praten, in plaats van hun gewone telefoons te gebruiken? Dat komt vooral omdat VoIP lagere tarieven biedt dan de gewone telefoonmaatschappij. Met de software zoals Skype kunt u gratis met andere Skype-gebruikers praten en kunt u ook met vaste en mobiele telefoonnummers contact opnemen met tarieven die veel goedkoper zijn dan het normale telefoontarief. Bovendien heeft het gebruik van VoIP met de huidige internettechnologie de voorkeur, vooral omdat het veel functies biedt, zoals kristalhelder geluid, langere gesprekstijd, verschillende soorten opties voor de hardware en andere functies die niet beschikbaar zijn, of in ieder geval niet worden geboden op een betere manier, wanneer u de gewone vaste telefoon gebruikt.

Dit is de reden waarom VoIP Supply steeds populairder wordt in Noord-Amerika. Simpelweg omdat steeds meer mensen internet nodig hebben, niet alleen om te browsen en te genieten van wat entertainment, maar ook om te communiceren met hun vrienden en familie. Dit is wat ertoe leidt dat meer fabrikanten meer hardware en services rond VoIP maken in de hoop dat ze kunnen inspelen op de massa die deze manier van online communicatie verkiest boven de traditionele manier. Gelukkig biedt VoIP Supply bijna alle soorten hardware en services van verschillende fabrikanten die u kunt gebruiken om uw online communicatie verder te verbeteren.

Van verveling tot het opbouwen van een fortuin met VoIP Supply

Het verhaal van dit bedrijf begint bij de oprichter, Benjamin P. Sayers, die zich verveelde nadat hij zijn vorige bedrijf, IVR Inc., had verkocht. In 2002 startte hij een nieuw bedrijf genaamd B2 Technologies, een softwarebedrijf dat zich richt op de creatie van een aandelenhandelplatform. Met slechts zes mensen die met hem samenwerkten, boekte hij in 2003 $ 2,4 miljoen aan omzet voor zijn software, wat dit bedrijf tot een succes maakte. Ben’s passie lag echter niet bij de handelsmarkt. In 2004, na het observeren van verschillende beurstransacties met zijn succesvolle handelssoftware, begon hij op te merken dat de aandelen van bedrijven die VoIP-producten verkopen aan de eisen van de klanten voldoen. Destijds lanceerde hij VoIP Supply als een nieuw product van de B2 Technologies.

Na een jaar na de lancering van VoIP Supply, heeft het bedrijf de stafleden aan 14 mensen toegevoegd en enorm succes geboekt met hun bedrijf, met een omzet van 7,1 miljoen. In 2005 richtte het bedrijf zich uitsluitend op de VoIP-levering, aangezien dit bedrijf, dat verschillende VoIP-producten verkoopt, meer succes heeft dan de vorige onderneming. Tot op de dag van vandaag, in 2018, heeft dit bedrijf steeds meer VoIP-producten verkocht, heeft het meer dan 125.000 klanten gewonnen en is het de beste VoIP-provider in Noord-Amerika geworden. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter voor het hoofdkantoor van hun kantoor, dat nodig is om alle VoIP-producten op te slaan die ze op hun officiële website verkopen. Het heeft ook als bedrijf verschillende prijzen gewonnen, wat betekent dat mensen dit bedrijf vertrouwen voor zijn kwaliteit en constante service.

5.000 producten van 60 verschillende fabrikanten met 125.000 klanten wereldwijd

Er kan worden gezegd dat VoIP Supply als een e-commerceplatform is dat zich uitsluitend richt op VoIP-gerelateerde producten, en ook verkoopt het bedrijf alle producten zelf. Ja, er zijn 60 verschillende fabrikanten die verschillende relevante hardware en services leveren, maar het verkoopproces wordt gedaan door VoIP Supply. Met de klanten die zich uitstrekken over de landen over de hele wereld, groeit het bedrijf sterker dan het was. De producten die ze aanbieden worden altijd regelmatig toegevoegd en de variaties van de producten worden ook vergroot. In 2018 heeft het bedrijf meer dan 5.000 producten aangeboden op hun officiële website, die de klanten online kunnen bestellen. Op dit moment gaat het bedrijf sterker dan ooit.

Verschillende productlijnen voor al uw IP-gebaseerde communicatie

Wat dit bedrijf tot een toonaangevend bedrijf in VoIP-communicatie maakt, is dat het niet alleen de hardware, zoals telefoons of PBX, voor uw online communicatie aanbiedt, maar dat het veel meer biedt dan dat. Het heeft een verscheidenheid aan productlijnen die verder gaan dan de basis IP-communicatie. Naast het aanbieden van hardware, biedt het ook verschillende diensten aan met betrekking tot VoIP. Dat is wat dit bedrijf in Noord-Amerika zo populair heeft gemaakt. Het biedt simpelweg meer opties voor de klanten. Het biedt zelfs IP-beveiligingsproducten, zoals IP-camera’s en netwerkapparatuur. Er zijn ook verschillende VoIP-oplossingsbundels die kunnen worden gebruikt door thuisgebruikers of bedrijven.

De VoIP Cloud Service onderscheidt dit bedrijf van een gewone productverkoper

Een van de best verkopende producten die het bedrijf op de officiële website aanbiedt, is de cloudservice. Terwijl andere vergelijkbare bedrijven mogelijk alleen de hardware aanbieden voor het uitvoeren van de online communicatie, is dit bedrijf veel verder gegaan dan alleen het verkopen van producten van verschillende fabrikanten. Dankzij de cloudservice kunnen de klanten het beste VoIP-systeem ervaren dat ze kunnen hebben. Het begeleidt de klanten bij het vinden van de beste VoIP-oplossing die voor hun huis of bedrijf kan werken door ze verschillende aanbevelingen te geven waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn.

Er zijn twee soorten VoIP-clouddiensten die het bedrijf aanbiedt, namelijk de gehoste dienst en het on-site telefoonsysteem. Met de gehoste service kunnen de klanten hun eigen IP-communicatie overal vandaan beheren zonder dat IT-personeel nodig is, zonder opstartkosten. Met het telefoonsysteem op locatie kunnen klanten hun hardware-keuzes aanpassen, met lage maandelijkse tarieven en de keuze tussen gemeten en niet-gemeten verbinding. Al met al maakt VoIP Supply het de klanten gemakkelijk om hun eigen IP-communicatiesysteem te kiezen en aan hun eisen voor deze communicatietechnologie te voldoen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map