Hur Dallas-baserade StackPath hjälper till att säkra mer än 800 000 företag världen över med sin säkerhetsplattform

TL; DR: StackPath är ett företag som erbjuder olika företag mer säkerhet för sina tillgångar online, särskilt webbplatser. Det tillhandahåller den webbaserade tjänsten som gör det möjligt för företag att skydda sina webbplatser från olika onlineanhot, till exempel hackerattacker och skadliga program, samt förbättra den totala prestanda på deras webbplatser. Det erbjuder en rad webbaserade tjänster som inkluderar nätverk för innehållsleverans, brandvägg för webbapplikationer och DDoS-begränsning.


För de flesta företag, oavsett om det är små eller stora företag, är skyddet av deras tillgångar online en av de viktigaste prioriteringarna för att se till att deras verksamhet går smidigt. Utan ett starkt skydd för sina onlinetillgångar kan dessa företag riskera sin dagliga verksamhet mot olika möjliga onlinehot och internetbrott. Eftersom det har gjorts många försök från hackare som försöker förstöra verksamheten i vissa stora företag, om än i varierande grad, har det varit mer nödvändigt än någonsin för företag att börja bygga en säkrare infrastruktur för sina online-tillgångar.

Därför finns det ett företag som StackPath som erbjuder sina tjänster för att hjälpa dessa företag att överleva i en farligare online-miljö. Detta företag tillhandahåller olika tjänster som erbjuder företag det bästa skyddssystemet för sina webbplatser och andra tillgångar på nätet från tredje parts räckvidd som försöker förstöra det. Bland de tjänster som detta företag tillhandahåller är det säkra innehållsleveransnätverket som tillhandahåller ett sömlöst system för att förbättra prestandan på deras webbplatser för alla användare, webbapplikationsbrandvägg för att skydda sina webbaserade applikationer, SSL för att skydda webbplatsens säkerhet, DDoS-begränsning till skydda eventuella hackerattacker med mera.

Från relativt okänd till storhet

Som företag startade StackPath som ett litet företag som tillhandahåller en blygsam tjänst med målet att skapa ett säkrare internet för alla. För att uppnå ett sådant mål erbjuder företaget tjänster som säkerställer att de kan hjälpa webbplatsägare att öka sin webbplatssäkerhet, ge säkerhet för sina affärer såväl som för användarna. Vid någon tidpunkt under företagets tillväxt fick det emellertid en enorm summa av investeringsfonder från olika investerare, vilket gjorde detta företag mer och mer allmänt känt. År 2018 har StackPath använts av mer än 800 000 företag över hela världen, vilket tillhandahåller internetsäkerhetstjänster som ger både små och stora företag en säkrare onlineplattform för deras verksamhet.

Nu, mer än någonsin, försöker detta företag att erbjuda den bästa skalbara och smidiga säkerhetsplattformen som alla företag kan använda för att tillgodose deras behov av fler användarförfrågningar i form av internettrafik och bandbredd, samt att erbjuda den bästa plattformen för att skydda deras online-tillgångar från alla typer av onlinehot.

Säker CDN- och webbapps-brandvägg – Företagets huvudsakliga erbjudanden

Med den ökade efterfrågan på internettrafik kräver företag en större skala av tillförlitlighet för sin online-plattform. Genom att dumpa alla deras onlinetillgångar på en server kan det riskera att bli attackerad och stängd av cyberbrottslingar med dålig avsikt. När de gör det kan företagen kanske inte hålla jämna steg med trafikbehovet från användarna, vilket resulterar i dålig webbplatsprestanda och långsam laddningstid. Det säkra CDN som tillhandahålls av StackPath ger verksamheten exakt vad de behövde för att förbättra webbplatsens säkerhet och prestanda. Detta system hjälper företag att lagra sina onlinetillgångar på en säker server som tillhandahålls av företaget, vilket i sin tur kan förbättra belastningstiden för varje användare, vilket resulterar i en bättre användarupplevelse.

Å andra sidan tillhandahålls webbapplikationsbrandväggen för företag som vill skydda sin webbapp-plattform från alla typer av online-hacking. Eftersom det finns en ökning av antalet företag som erbjuder sina webbaserade applikationer som huvudservice, ökar också efterfrågan på att säkra sådana onlinetillgångar. Brandväggen från StackPath arbetar för att undanröja alla försök att kompromissa med prestanda för deras webbapplikationer antingen genom mjuk eller brute-force hacking.

Ett vänligt användargränssnitt för alla typer av utvecklare

Medan många kanske tror att det kan vara svårt och komplicerat att använda en internetsäkerhetsplattform som StackPath, är faktumet att plattformen är mycket enkel att använda och inte kräver någon djup kunskap om IT-säkerhet och infrastruktur i för att någon ska börja använda den. Att använda plattformen är lika enkelt som att lägga informationen om webbplatsen som du vill skydda, tillsammans med att följa steg-för-steg-instruktionerna på skärmen. När informationen har skickats korrekt kan programvaran börja analysera dina webbplatsdata och ge ett säkerhetsskydd som du behöver mest för dina onlinetillgångar..

Alla säkerhetsfunktioner som du behöver för att hålla dina online-affärstillgångar säkra

StackPath är utrustad med olika funktioner som du kan behöva för att skydda dina webbplatser och online-tillgångar utan att misslyckas. Ta en titt på tvåstegs autentiseringsfunktionen. Den här funktionen gör det möjligt för din webbplats att aktivera tvåstegs autentiseringssäkerhet som gör att användarna kan logga in på din webbplats säkrare. Med den här funktionen finns det mycket liten chans att deras konton kan bli hackade eftersom de måste verifiera varje inloggningsförsök. En annan intressant funktion som du kan titta på är den säkra tokenfunktionen. Den här funktionen säkerställer att du endast ger legitima människor tillgång till dina onlinetillgångar. Det förhindrar alla typer av olagliga nedladdningar av dina onlinetillgångar eftersom nedladdningsprocessen är omöjlig utan ett säkert token.

Andra än dessa funktioner finns det fortfarande mer du kan få från den här tjänsten. StackPath tillhandahåller olika avancerade säkerhetsfunktioner som DDoS-begränsning, WAF, ursprungssköld, EdgeSSL och svart lista. Det finns också funktioner som du kan upptäcka när du har tagit hand om den här säkerhetsplattformen online. För alla säkerhetsfunktioner som du får behöver du dessutom bara betala en överkomlig månatlig betalning utan något åtagande, vilket gör StackPath till en mer föredragen säkerhetsplattform online jämfört med konkurrenterna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map