Hur MarkMonitor hjälper till att skydda ledande företagsmärken från bedrägerier, piratkopiering, förfalskning och cybersquatting

Sammanfattning: MarkMonitor är ett företag som hjälper företag att skydda och hantera sina varumärken online. Ett av de viktigaste syftena med detta företag är att hjälpa företag att förhindra att deras varumärken är målet för olika internetbrottsaktiviteter, inklusive piratkopiering, internetbedrägeri, förfalskning och cybersquatting. Med de tjänster som detta företag tillhandahåller kan företag enkelt etablera sitt varumärke på nätet och hålla det växande starkt, samtidigt som de ständigt försvarar det från alla typer av hot som kan förstöra varumärkets rykte.


Att upprätthålla ett populärt varumärke är inte något som ska tas lätt. Det finns massor av komplicerade processer som är involverade i handlingen av varumärkeshantering. Det kan vara en skrämmande uppgift att hantera ditt varumärke, men att se till att det är skyddat från alla typer av onlinehot är ännu mer skrämmande för dig att göra det ensam. Att skydda och hantera ditt varumärke går hand i hand om du verkligen vill se ditt varumärke växa online, och många företag väljer att lämna det till proffsen för att göra jobbet. Genom att ge sitt varumärkesskydd och ledning till en tredje part som är specialiserad på en sådan strävan kan de stora företagen bara fokusera på att växa mer publik för att göra sina varumärken mer tilltalande för allmänheten.

Det är därför MarkMonitor blir ett av de betrodda tredjepartsföretag som många ledande företag använder regelbundet. Med sina tjänster som involverar varumärkesskydd och varumärkeshantering gör det jobbet att skydda ditt varumärkesväg enklare än att göra det själv. Den tillhandahåller alla verktyg som behövs i din strävan att försvara ditt affärsmärkes rykte så att det kan fortsätta växa under de kommande åren. Företaget erbjuder olika sätt för företag att göra varumärkesskydd och hantering till något enkelt och automatiskt att göra, och ser till att deras företag är fria från alla typer av olagliga metoder som piratkopiering, cybersquatting, förfalskning och internetbedrägeri.

Skydda märken som ägs av ledande företag – mer än 50% av Fortune 100-företag använder MarkMonitor

MarkMonitor grundades 1999, och då fokuserade företaget endast på att förse företag med enkla verktyg för märkes- och IP-övervakning. Men när åren går började företaget lägga till fler funktioner för att inkludera det mer avancerade varumärkes- och domänskyddssystemet, vilket säkerställer att deras kunder kan skydda sina varumärken online. År 2018 har företaget vuxit så mycket att det erbjuder massor av varumärkeshanteringsverktyg som är mycket behövda i dagens mer avancerade teknik. Nu har företaget mer än 1300 kunder – som mestadels är ledande företag med super populära varumärken – i mer än 50 länder världen över. De flesta av dagens populäraste webbplatser använder MarkMonitor som sina lösningar för varumärkeshantering.

Bland de ledande företag som använder detta företag är Nissan, Valentino SpA och Edelman de största och mest lojala företag som använder denna tjänst. Dessa företag använder varumärkes- och hanteringssystemet som erbjuds av MarkMonitor för att hålla sina varumärken starka i sina respektive branscher. Denna tjänsteleverantör har betjänat olika ledande varumärken från olika branscher, såsom lyx och mode, konsumentvaror, underhållning och media, fordons-, finans- och teknik. Dessutom har det mer än 98% kundnöjdhetsbetyg, vilket innebär att detta företag konsekvent tillhandahåller de tjänster som är av högsta kvalitet för sina företagskunder.

Upprätta och hantera dina varumärken online – alla verktyg du behöver

MarkMonitor är i sin kärna ett system för varumärkesskydd och varumärkeshantering. Den tillhandahåller alla verktyg som företagen behöver för att skydda sina varumärken från alla typer av möjliga attacker mot det. Till exempel finns det många fall där människor köper domännamn som lagligen tillhör vissa märken och sedan ber märkesägarna köpa de varumärkesrelaterade domännamnen från dem. Det finns också fall där människor stjäl immateriella rättigheter för ett visst varumärke och distribuerar produkter från ett sådant märke olagligt. I sådana fall kanske de företag som är oklara om dessa hot inte kan göra något för att skydda sina varumärken. Men med MarkMonitor finns det något de kan göra.

När det gäller varumärkeshantering erbjuder detta företag olika verktyg, inklusive domänhantering, domänförsäljning, domänsäkerhet, domänkonsultingstjänster och TLD-rådgivning. Det här är verktygen som säkerställer att ditt företag kan ta fullt ägande av dina varumärken och säkerställa att varje immateriell egendom som är relaterad till ditt varumärke kommer att återstå att tillhöra ditt företag. Det hjälper till att etablera ditt varumärke online och hålla det växande utan att behöva oroa dig för eventuella problem.

Försvara dina varumärken med det robusta märkesskyddssystemet

Förutom att etablera och hantera dina varumärken online, tillhandahåller MarkMonitor också de verktyg som hjälper dig att försvara dina varumärken från olika cyberbrottsaktiviteter. Verktygen som ingår i detta system är förfalskning, IP-skydd, partneröverensstämmelse, anti-piratkopiering för digitala medier och strömmande innehåll på Internet, anti-bedrägeri / phishing, anti-bedrägeri / skadlig programvara, anti-bedrägeri / Dark Web och Cyber ​​intelligens. Alla dessa verktyg arbetar tillsammans för att säkerställa att inga cyberbrottslingar får tillgång till dina varumärkesrelaterade tillgångar utan tillstånd och skydda dina varumärkesrelaterade produkter online.

Utan att ordentligt försvara dina varumärken från eventuella attacker från några ansvarslösa och farliga tredje parter är varumärkeshantering ganska meningslöst. Företag som inte tillämpar några varumärkesskyddsåtgärder är benägna att vara målet för skickliga hackare med olika motiv, inklusive ekonomiska och personliga motiv. Dessa hackare kan försöka stjäla ditt digitala innehåll för personlig vinst eller för deras egen tillfredsställelse med att kunna distribuera dessa digitala varor till massorna utan att behöva få kunderna att betala för det. Naturligtvis kan denna åtgärd, om den lämnas utan några riktiga motåtgärder som erbjuds av MarkMonitor, resultera i en stor förlust för de företag som påverkas av cyberkriminella aktiviteter. Som ett resultat kan de uppleva ekonomiska förluster som resulterar i svårare att utöka sin publikbas.

MarkMonitor tillhandahåller i detta avseende de ledande företagen och företagen de verktyg som de verkligen behöver för att överleva på den digitala marknaden samtidigt som de minimerar de affärsrisker som kan orsakas av olika onlinehot. Det är därför Fortune-företagen litar på deras varumärkeshantering och skydd till MarkMonitor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map