Hvordan Dallas-baserte StackPath hjelper deg med å sikre mer enn 800 000 virksomheter over hele verden med sin sikkerhetsplattform

TL; DR: StackPath er et selskap som tilbyr ulike virksomheter mer sikkerhet for sine online eiendeler, spesielt nettsteder. Den tilbyr den nettbaserte tjenesten som lar bedrifter beskytte nettstedene sine mot forskjellige online trusler, for eksempel hackerangrep og ondsinnede programmer, samt forbedre den generelle ytelsen til nettstedene sine. Den tilbyr en rekke nettbaserte tjenester som inkluderer innholdsleveringsnettverk, nettapplikasjonsbrannmur og DDoS-begrensning.


For de fleste virksomheter, enten de er små eller store bedrifter, er det å beskytte deres online eiendeler en av de viktigste prioriteringene for å sikre at deres virksomhet går greit. Uten en solid beskyttelse for deres online eiendeler, kan disse virksomhetene risikere sin daglige drift mot ulike mulige online trusler og nettkriminalitet. Siden det har vært mange forsøk fra hackere som søker å ødelegge virksomheten til noen store selskaper, om enn i ulik grad, har det vært mer nødvendig enn noen gang for bedrifter å begynne å bygge en sikrere infrastruktur for sine online eiendeler.

Dette er grunnen til at det eksisterer et selskap som StackPath for å tilby sine tjenester for å hjelpe disse virksomhetene å overleve i et farligere online miljø. Dette selskapet tilbyr forskjellige tjenester som tilbyr bedrifter det beste beskyttelsessystemet for sine nettsteder og andre online eiendeler fra rekkevidden til tredjeparter som prøver å ødelegge det. Blant tjenestene som tilbys av dette selskapet er det sikre innholdsleveringsnettverket som gir et sømløst system for å forbedre ytelsen til sine nettsteder for alle brukere, nettbrannmur for å beskytte sine nettbaserte applikasjoner, SSL for å beskytte nettstedets sikkerhet, DDoS-avbøtning til beskytt eventuelle hackerangrep med mer.

Fra relativt ukjent til storhet

Som selskap startet StackPath som et lite selskap som tilbyr en beskjeden tjeneste med målet om å skape et sikrere internett for alle. For å nå et slikt mål tilbyr selskapet tjenester som sikrer at de kan hjelpe eiere av nettstedet til å øke nettstedets sikkerhet, gi sikkerhet for deres virksomhet, så vel som brukerne. På et tidspunkt under veksten av selskapet fikk det imidlertid en enorm sum av investeringsfond fra forskjellige investorer, noe som gjorde dette selskapet mer og mer kjent. I 2018 har StackPath blitt brukt av mer enn 800 000 bedrifter over hele verden, og tilbyr internett-sikkerhetstjenester som gir både små og store bedrifter en sikrere online plattform for sin virksomhet.

Nå, mer enn noen gang, prøver dette selskapet å tilby den beste skalerbare og jevne sikkerhetsplattformen som enhver bedrift kan bruke for å imøtekomme deres behov for flere brukerforespørsler i form av internettrafikk og båndbredde, samt gi den beste plattformen for å beskytte deres online eiendeler fra alle typer online trusler.

Sikker CDN- og Web Apps-brannmur – Selskapets viktigste tilbud

Med den økte etterspørselen etter internettrafikk, krever virksomheter en større skala av pålitelighet for sin online plattform. Ved å dumpe alle sine online eiendeler på en server, kan det føre til større risiko for å bli angrepet og stengt av cyberkriminelle med en dårlig intensjon. Når de gjør det, kan det hende at bedrifter ikke kan følge med på trafikkbehovet fra brukerne, noe som resulterer i dårlig ytelse på nettstedet og langsom belastningstid. Den sikre CDN-en som leveres av StackPath gir virksomheten nøyaktig det de trengte for å forbedre nettstedets sikkerhet og ytelse. Dette systemet hjelper bedrifter med å lagre sine online eiendeler på en sikker server levert av selskapet, noe som igjen kan forbedre lastetiden som hver bruker opplever, noe som resulterer i en bedre brukeropplevelse.

På den annen side er webapplikasjonsbrannmuren gitt for bedrifter som ønsker å beskytte webapp-plattformen deres mot alle typer online hacking. Ettersom det er en økning i antall bedrifter som tilbyr sine nettbaserte applikasjoner som hovedtjeneste, øker det også etterspørselen i å sikre slike online eiendeler. Brannmuren fra StackPath arbeider for å avverge alle forsøk på å kompromittere ytelsen til webapplikasjonene deres enten ved myk eller brute-force hacking.

Et vennlig brukergrensesnitt for enhver type utviklere

Mens mange kanskje tror at bruk av en internettsikkerhetsplattform som StackPath kan være vanskelig og komplisert å gjøre, er faktum at plattformen er veldig enkel å bruke og ikke krever noen dyptgående kunnskap om IT-sikkerhet og infrastruktur i for at noen skal begynne å bruke den. Å bruke plattformen er like enkelt som å legge informasjonen om nettstedet du vil beskytte, sammen med å følge trinn-for-trinn-instruksjonene på skjermen. Når informasjonen er riktig sendt, kan programvaren begynne å analysere nettstedets data og gi sikkerhetsbeskyttelse som du trenger mest for dine online eiendeler..

Alle sikkerhetsfunksjonene du trenger for å holde dine forretningsvirksomheter trygge

StackPath er utstyrt med forskjellige funksjoner som du kanskje trenger for å beskytte nettsteder og forretningseiendommer uten å mislykkes. Ta en titt på to-trinns autentiseringsfunksjon. Denne funksjonen gjør det mulig for nettstedet ditt å aktivere totrinns autentiseringssikkerhet som lar brukerne logge seg på nettstedet ditt mer sikkert. Med denne funksjonen er det veldig liten sjanse for at kontoene deres kan bli hacket siden de trenger å bekrefte hvert påloggingsforsøk. En annen interessant funksjon som du kan se på er den sikre token-funksjonen. Denne funksjonen sikrer at du bare gir legitime personer tilgang til dine online eiendeler. Det forhindrer enhver form for ulovlig nedlasting av dine online eiendeler, siden nedlastingsprosessen er umulig uten et sikkert symbol.

Andre enn disse funksjonene, er det fremdeles mer du kan få fra denne tjenesten. StackPath tilbyr forskjellige avanserte sikkerhetsfunksjoner som DDoS-avbøtning, WAF, opprinnelsesskjold, EdgeSSL og svarteliste. Det er også funksjoner du kan oppdage når du har fått hendene på denne sikkerhetsplattformen online. For alle sikkerhetsfunksjonene du får, trenger du bare å betale en rimelig månedlig betaling uten forpliktelser, noe som gjør StackPath til en mer foretrukket sikkerhetsplattform på nettet sammenlignet med konkurrentene..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map