Hvordan VoIP-leveranser ble Nord-Amerikas største leverandør av VoIP-løsninger

Sammendrag: VoIP Supply er et selskap som leverer alle typer produkter relatert til VoIP, inkludert VoIP-telefoner, headset, telefonsystemer, skytjenester, PBX-maskinvare og så videre. Det er en av de mest populære leverandørene av VoIP-løsninger i Amerika, med 125 000 kunder og mer enn 5000 produkter å tilby. Fra det offisielle nettstedet kan du bestille alle VoIP-relaterte produkter med forskjellige tilbud og rabatter for den beste verdien for kjøpet.


Hvorfor foretrekker folk å bruke en programvare som Skype for å snakke med sine venner og familie, i stedet for å bruke vanlige telefoner? Hovedsakelig skyldes det at VoIP tilbyr billigere priser enn det vanlige telefonselskapet. Med programvaren som Skype kan du snakke med andre Skype-brukere gratis, og du kan også kontakte fasttelefon- og mobiltelefonnummer med priser som er mye billigere enn den vanlige telefonen. Med dagens internetteknologi er det dessuten mer å foretrekke å bruke VoIP, spesielt fordi det tilbyr mange funksjoner som krystallklar lyd, lengre samtaletid, forskjellige typer alternativer for maskinvaren og andre funksjoner som ikke er tilgjengelige, eller i det minste ikke gitt på en bedre måte når du bruker den vanlige fasttelefonen.

Dette er grunnen til at VoIP Supply øker i popularitet i Nord-Amerika. Rett og slett fordi flere og flere mennesker har behov for å bruke internett ikke bare for å surfe og nyte litt underholdning, men også for å kommunisere med sine venner og familie også. Det er dette som fører til at flere produsenter lager mer maskinvare og tjenester rundt VoIP i håp om at de kan imøtekomme folkemengdene som foretrekker denne måten å online kommunikasjon fremfor den tradisjonelle måten. Heldigvis tilbyr VoIP Supply nesten alle typer maskinvare og tjenester fra forskjellige produsenter som du kan bruke for å forbedre din online kommunikasjon ytterligere.

Fra kjedsomhet til å bygge en formue med VoIP-forsyning

Historien om dette selskapet starter med grunnleggeren, Benjamin P. Sayers, som kjedet seg etter at han solgte sitt forrige selskap, IVR Inc. I 2002 startet han et nytt selskap kalt B2 Technologies, som er et programvareselskap som fokuserer på etableringen av en aksjehandelplattform. Med bare seks personer som jobbet med ham, registrerte han 2,4 millioner dollar i salg for programvaren sin i 2003, noe som gjorde dette selskapet til en suksess. Ben’s lidenskap var imidlertid ikke med handelsmarkedet. I 2004, etter å ha observert forskjellige aksjehandler med den vellykkede handelsprogramvaren, begynte han å legge merke til at aksjene fra selskaper som selger VoIP-produkter er på toppen av kundenes krav. På den tiden lanserte han VoIP Supply som et nytt produkt fra B2 Technologies.

Etter et år med VoIP Supply-lanseringen har selskapet lagt de ansatte inn i 14 personer, og oppnådd massiv suksess med sin virksomhet og registrert 7,1 millioner i salg. I 2005 begynte selskapet å fokusere på VoIP Supply bare, ettersom denne virksomheten, som selger ulike VoIP-produkter, har vist seg å være mer vellykket enn forrige forsøk. Fram til i dag i 2018 har dette selskapet konsekvent solgt flere og flere VoIP-produkter, fått mer enn 125 000 kunder og blitt den beste VoIP-leverandøren i Nord-Amerika. Selskapet har 20.000 kvadratmeter areal for sitt hovedkontor, som er nødvendig for å lagre alle VoIP-produktene de selger på deres offisielle nettsted. Det har også vunnet forskjellige priser som en virksomhet, noe som betyr at folk stoler på dette selskapet for sin kvalitet og jevn service.

5 000 produkter fra 60 forskjellige produsenter med 125 000 kunder over hele verden

Det kan sies at VoIP Supply er som en e-handelsplattform som kun fokuserer på VoIP-relaterte produkter, og også selskapet selger alle produktene av seg selv. Ja, det er 60 forskjellige produsenter som leverer forskjellige relevante maskinvarer og tjenester, men salgsprosessen utføres av VoIP Supply. Med kundene som strekker seg til land over hele verden, vokser selskapet sterkere enn det var. Produktene som de tilbyr blir alltid lagt til regelmessig, og variasjonene i produktene økes også. I 2018 har selskapet mer enn 5000 produkter som tilbys på deres offisielle hjemmeside, som kundene kan bestille online. På dette tidspunktet går selskapet sterkere enn noen gang.

Ulike produktlinjer å tilby for all din IP-baserte kommunikasjon

Det som gjør dette selskapet til et ledende selskap innen VoIP-kommunikasjon, er at det ikke bare tilbyr maskinvaren, for eksempel telefoner eller PBX for din online kommunikasjon, men det tilbyr mye mer enn det. Den har en rekke produktlinjer som strekker seg utover den grunnleggende IP-kommunikasjonen. Bortsett fra å tilby maskinvare, tilbyr den også forskjellige tjenester relatert til VoIP. Det er det som gjør at dette selskapet fikk topp popularitet i Nord-Amerika. Det gir ganske enkelt flere alternativer for kundene. Det tilbyr til og med IP-sikkerhetsprodukter, for eksempel IP-kameraer og nettverksutstyr. Det er også forskjellige VoIP-løsningsbunter som kan brukes av hjemmebrukere eller bedrifter.

VoIP-skytjenesten skiller dette selskapet fra en bare produktselger

Et av de mest solgte produktene som selskapet tilbyr på den offisielle hjemmesiden er skytjenesten. Mens andre lignende selskaper bare tilbyr maskinvaren for å gjøre online-kommunikasjon, har dette selskapet gått utover bare å selge produkter fra forskjellige produsenter. Den skybaserte tjenesten lar kundene oppleve det beste VoIP-systemet de kan ha. Det guider kundene til å finne den beste VoIP-løsningen som kan fungere for deres hjem eller virksomhet ved å gi dem forskjellige anbefalinger som de kan være interessert i.

Det er to typer VoIP-skytjeneste som selskapet tilbyr, som er den hostede tjenesten og telefonsystemet på stedet. Den hostede tjenesten lar kundene administrere sin egen IP-kommunikasjon hvor som helst uten behov for noe IT-personell, uten oppstartkostnader. Telefonsystemet på stedet gjør det mulig for kundene å tilpasse maskinvarevalg, med lave månedlige priser og valget mellom oppmålt og uovervåket tilkobling. Alt i alt gjør VoIP Supply det enkelt for kundene å velge sitt eget IP-kommunikasjonssystem og stille krav til denne kommunikasjonsteknologien.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map