Recenzie ZenMate

Pro-uri


 • Funcția switch switch oprește tot traficul pe internet dacă ZenMate încetează să funcționeze pe neașteptate. Vă salvează de la autorități să știți despre conținutul pe care îl vizitați.
 • Conexiunea instantaneu vă permite să vă conectați cu VPN cu-în câteva secunde și pentru foarte puține cazuri a durat mai mult de zece secunde.
 • Funcția de monitorizare a locației ZenMate vă permite să utilizați beneficii locale chiar dacă adresa IP se schimbă.
 • Întotdeauna sigur reconectează ZenMate automat. Salvează sarcina de a-l conecta manual de fiecare dată.
 • Sunt oferite mai multe limbi pentru o mai bună înțelegere a utilizatorilor din întreaga lume.
 • Are locații server pentru fiecare continent care acoperă peste 30 de țări.

Contra

 • Are erori grafice minore pentru Windows 7 și este de preferat să fie utilizat pentru această versiune. Cu toate acestea, pentru versiunile superioare, funcționează perfect.
 • Selecția automată pentru locație nu există, dar o puteți selecta manual în funcție de cerința de conținut.

Site-ul: Vizitati site-ul

Prezentare generală

Client Zenmate

„Făcut îndrăgostit de Germania” (așa arată furnizorii ZenMate) ZenMate are sediul la Berlin și era deținut de ZenGuard Gmbh. A fost începută în 2013 și în acești patru ani, datorită interfeței sale simplificate și a conectivității rapide, a construit o bază de utilizatori de 40 de milioane de oameni. Recent, a fost achiziționată de Kape Technologies Plc. (compania care deține aplicații precum CyberGhost și Intego) și astfel, se așteaptă mai multă dezvoltare. Accentul se concentrează pe îmbunătățirea experienței utilizatorului și adăugarea mai multor funcții, fără a compromite confidențialitatea și securitatea utilizatorului. ZenMate oferă o conexiune VPN premium de încredere cu servere stabile și diverse funcții de securitate. Este disponibil atât pentru desktop și dispozitive mobile, cât și pentru browserele populare.

Prezentare rapidă
Websitewww.zenmate.com
ProtocoaleLT2P, IPSec, OpenVPN
platformeWindows, Mac, iOS, Android, Navigatoare (Chrome, Firefox)
competențăGermania
LogareUnele jurnale (lățime de bandă)
Criptarea256-AES, AES 128-bit (pentru browsere)
Conexiuni5 dispozitive (Se pot adăuga până la încă 10)
locaţii30+ țări
Servere~ 300
Netflix / P2PNu
Optiuni de plataPayPal, Carduri de Credit, UnionPay, Qiwi
Opțiuni de asistențăBilet, Chat
Prețuri de la2,05 USD / lună (plătit anual)
Garanție30 de zile înapoi
Încercare gratuităNu

Mai multe locații de server

Numărul de servere pe care le puteți alege atunci când utilizați acest serviciu VPN este destul de mult. Serverele sunt localizate în cea mai mare parte pe continentul european, deoarece acest software are sediul în Germania. Cu toate acestea, există și servere comune care sunt localizate în alte părți ale lumii, cum ar fi Statele Unite, Canada, Australia și Singapore. Serverele sunt plasate inteligent pentru a construi o bază de utilizatori în întreaga lume. 7,9 milioane de utilizatori turci folosesc ZenMate pentru a accesa site-uri precum Facebook și Wikipedia, care sunt interzise acolo. ZenMate a ajutat, de asemenea, ca 1,8 milioane de utilizatori ruși să acceseze internetul fără restricții guvernamentale. Programul vă poate arăta ce server are cea mai rapidă viteză în timp real și ce server nu funcționează corect. Cu această caracteristică, puteți alege cu ușurință cel mai rapid server și puteți evita să folosiți servere care au probleme precum scăderea constantă a conexiunii sau viteza lentă. Serverele ZenMate sunt peste tot în lume și din acest motiv se reduc problemele legate de viteză. Cu toate acestea, continentul european experimentează o viteză mai mare în comparație cu alte continente.

Politica fără jurnal

Deși există prea multe servicii VPN care și-au „trădat” utilizatorii prin logarea activităților lor, ZenMate rămâne ferm cu privire la angajamentul lor de a nu-și deranja utilizatorii cu politica de a-și monitoriza activitățile online. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorii folosesc acest serviciu pentru a se îndepărta de sistemul de supraveghere online. Dacă serviciul își înregistrează activitatea, este ca și cum ai fugi de un sistem de supraveghere și a fi „prins” de un alt sistem de supraveghere. Nicio politică de jurnal furnizată de acest serviciu de rețea privată virtuală asigură faptul că utilizatorii pot rămâne siguri și protejați online, fără ca cineva să-și urmărească activitatea.

Setări diferite pentru Zenmate Client

Kill Switch

Kill-switch este o caracteristică de bază, dar necesară, care vă protejează de a fi prins în timp ce utilizați conținutul necenzurat. Funcția Kill Switch funcționează pentru a împiedica dispozitivul dvs. să vă dezvăluie adresa IP reală în momentul în care conexiunea scade în VPN. De exemplu, dacă conexiunea dvs. privată este deconectată brusc, conexiunea principală de rețea este de asemenea deconectată pentru a preveni orice scurgere a adresei IP. Cu alte cuvinte, această caracteristică vă permite doar să vă conectați la internet printr-o conexiune privată.

Scutul de identitate ZenMate

Aceasta este o caracteristică care trebuie inclusă în fiecare VPN. Identity Shield identifică toate scurgerile de date disponibile pe e-mailurile utilizatorului și trimite o alertă către un utilizator prin e-mail dacă scurgerea de date se potrivește cu identitatea utilizatorului. Cu alertele prin e-mail, utilizatorul constată că datele sale sunt scurse cumva și astfel, se recomandă schimbarea parolelor cât mai curând posibil. Ajută la evitarea eventualelor scurgeri de date.

Opțiune vreodată securizată

Opțiunea Ever Secure permite ZenMate să se conecteze automat chiar dacă o eliminați din aplicațiile care rulează în fundal. Deci, dacă ai obiceiul de a utiliza Internetul fără a porni VPN-ul, acesta omoară cerința manuală de a-l porni din nou și din nou. În iOS, ZenMate este deconectat imediat ce dispozitivul trece în modul de repaus sau dacă nu există schimb de date. Cu toate acestea, se conectează automat atunci când începeți să utilizați din nou rețeaua.

Furnizarea monitorizării locației

Monitorizarea locației oferă beneficii de care se bucură adresa dvs. IP reală fără a deconecta VPN-ul sau a împărți IP-ul real. Acest lucru îi ajută pe utilizatori în multe feluri:

Puteți accesa conturile bancare locale fără a fi blocat.

Uneori, atunci când vă conectați la propriul cont în timp ce utilizați VPN, furnizorul de cont va considera conectarea dvs. suspectă, dar în ZenMate, această problemă este evitată activând Monitorizarea locației.

Puteți utiliza aplicații care necesită tehnologie GPS fără nicio problemă.

Această caracteristică nu este disponibilă în fiecare VPN. Este util pentru utilizatorii care, în același timp, trebuie să vizualizeze conținut care nu este disponibil pentru locația lor și să viziteze site-uri web care sunt evaluabile doar cu IP-ul real

Monitorizare ocolitoare și cenzură online

Cu ZenMate, este întotdeauna posibil să explorați internetul ca niciodată. Oferă un anonimat total pentru conexiunea dvs. online, ceea ce vă permite să împiedicați pe oricine să vă urmărească și să vă monitorizeze activitatea online. De asemenea, vă poate ajuta să ocoliți orice restricții de internet impuse de guvern, precum și să evitați orice cenzură online. Vă puteți bucura de site-urile dvs. preferate cu experiență completă, care este modul în care site-urile web au fost menite să fie plăcute.

Secțiunea mea de statistică

Dacă aveți vreo limită pentru transferul de date de către furnizorul de servicii, îl puteți urmări prin această secțiune.

 • Oferă informații statistice despre:
 • Timp de conectare
 • Trafic descărcat
 • Trafic încărcat

Analiza timpului de conectare

ZenMate are o calitate pe care foarte puțini VPN o au și care este o conexiune instantanee. În experiența noastră, ZenMate a luat în cea mai mare parte mai puțin de 10 secunde pentru a oferi o rețea privată virtuală pentru dispozitivul nostru. Pentru multe cazuri, este nevoie de doar 4-5 secunde pentru a stabili o conexiune care este unul dintre cele mai rapide momente de conectare disponibile.

Trial No. Timpul luat pentru a stabili o conexiune
Timpul mediu (secunde) 5.9
19
28
35
44
56
66
78
84
95
104

O medie de 5,9 secunde este o realizare pentru dezvoltatorii ZenMate, iar conectivitatea este mai rapidă decât în ​​cazul țărilor europene.

Test de viteză

Viteza înainte și după Zenmate

Analiza vitezei de testare explică cât de mult compromis trebuie să faceți atunci când acordați prioritate securității. Stabilirea unei conexiuni cu ZenMate scade viteza, dar suficient pentru a răsfoi videoclipuri de bună calitate și a naviga pe Internet fără a face compromisuri cu timpul de încărcare a paginii web.

Fără a vă conecta cu ZenMate, viteza de descărcare și viteza de încărcare sunt de 9,41 Mbps și respectiv 7,41 Mbps, dar s-a redus la 2,17 Mbps și respectiv 1,06 Mbps. Cel mai apropiat server de locația noastră este la 3.440 de kilometri. Acesta este probabil motivul pentru o astfel de scădere a vitezei. Dacă vă aflați în Europa, America sau Australia, nu veți experimenta o astfel de declinare, deoarece au serverele lor pe toate aceste continente..

Securitate

În ceea ce privește securitatea, utilizarea informațiilor companiei este reglementată de legi stricte de confidențialitate germane. Datele transmise sunt criptate și dirijate către serverele lor private. Aceasta vă asigură că niciun terț nu vă poate accesa datele. Chiar, aplicația în sine nu ține evidența activităților dvs. sau nu salvează informații personale.

Folosesc criptarea AES, care este standardul adoptat de guvernul SUA și recomandat la nivel mondial. Lungimea cheie pentru extensiile browserului este de 128 de biți, iar pentru alți clienți este de 256 biți. O cheie pe 128 de biți este considerată ușor slabă, dar chiar și atunci, cu criptarea AES nu este posibilă încălcarea datelor. Lungimea de 256 biți cu criptare AES oferă cel mai înalt nivel de securitate. Când este adăugat cu un protocol adecvat, cum ar fi protocolul TLS 1.2 (RFC 5246), acesta oferă viteză și securitate în același timp. Este prevăzut cu două straturi diferite: Protocolul de înregistrare TLS și Protocolul TLS Handshake Protocol. Prima asigură confidențialitatea și fiabilitatea, iar cea de-a doua criptează datele pe care le-ați distribuit.

Pentru mai multă securitate, se adaugă și Protecția împotriva scurgerii DNS care nu permite unui DNS terț să vă salveze jurnalele sau datele personale.

platforme

Dacă doriți să încercați serviciul un timp înainte de a decide să cumpărați abonamentul pentru acesta, puteți utiliza extensiile browserului gratuit. Puteți descărca extensiile browserului ZenMate pentru Opera, Firefox și Chrome. Apoi, când utilizați unul dintre aceste browsere, puteți activa conexiunea VPN gratuit fără nici o limită de lățime de bandă. Cu toate acestea, conexiunea privată poate fi utilizată doar în browserele dvs. și nu este la nivel de sistem.

Dacă vorbim despre alte platforme, dacă achiziționați versiunea premium, o puteți folosi pentru Android, iOS, Mac și Windows. Cu toate că, dacă doriți să vă conectați cu alte platforme, nu va fi o problemă. ZenMate este 100% OpenVPN compatibil, deci poate fi folosit și pentru alte sisteme de operare. Dacă cumpărați versiunea premium, veți avea acces la conectarea a cinci dispozitive în același timp, ceea ce este suficient de bun în comparația multor VPN-uri care permit doar conectarea a trei dispozitive.

Relații Clienți

Satisfacția clienților este direct proporțională cu capacitatea asistenței clienților de a face față oricărei situații sau defecțiuni. ZenMate nu are chat live pentru ajutor instantaneu, dar are un e-mail de asistență pentru clienți, pe care l-am găsit explicativ la întrebări, dar le-a luat ceva timp să răspundă.

Am constatat că ZenMate acceptă pe site-ul său web, care este el însuși suficient pentru a rezolva majoritatea întrebărilor. Conține bloguri despre diverse probleme cu care se confruntă utilizatorii sau despre îndoiala pe care utilizatorii o au pentru confidențialitatea lor. De asemenea, explică funcționarea completă a ZenMate, ceea ce îl face să pară mai promițător și mai fiabil.

Concluzie

ZenMate este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN care oferă un serviciu VPN cu o mulțime de caracteristici de securitate, precum și fiabilitate bună și viteză rapidă de conectare. ZenMate și-a setat în mod inteligent locațiile serverului, astfel încât utilizatorii din întreaga lume să poată beneficia de serviciile sale. Cu caracteristici de securitate, cum ar fi DNS Leak Protection, Kill-switch și nici o politică de logging, se poate naviga pe internet în mod liber, fără nici o teamă de încălcarea datelor. Funcția de monitorizare a locației este o caracteristică cheie care vă îmbunătățește experiența online, permițându-vă să vă bucurați de beneficiile IP-ului adevărat, chiar și după păstrarea ascunsă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map