Revizuirea AirVPN

Pro:


 • Protocolul OpenVPN: folosesc protocolul OpenVPN care este considerat cel mai sigur. Există o opțiune prezentă pentru a comuta între protocolul UDP și TCP OpenVPN, care permite utilizatorului să aibă o conexiune fiabilă.
 • Opțiunea de configurare a routerului: oferă opțiunea de instalare a aplicației AirVPN și pe router. Acest lucru ajută utilizatorul să conecteze toate celelalte dispozitive printr-un singur dispozitiv. Acum, utilizatorul poate instala și utiliza clientul AirVPN în celelalte patru dispozitive ori de câte ori se află în afara gamei routerului.
 • Descărcare Proces de selecție: Pentru a descărca clientul, se adaugă un proces de selecție adecvat. Pe site-ul web, mai întâi trebuie să selectați sistemul de operare, apoi versiunea, după aceea, arhitectura, formatul aplicației și, în final, interfața cu utilizatorul.
 • Lista completă de servere: Unul are opțiunea de a naviga în lista completă a serverului, deoarece oferă informații despre fiecare server în detaliu. Informații despre încărcare și numărul de utilizatori conectați la fiecare server sunt adăugate, astfel încât utilizatorul să poată selecta cel mai eficient server.
 • Sortare server: se adaugă și opțiunile de sortare; se pot enumera serverele în funcție de viteză (mai mare la mai mică) sau latență (mai mic la mai mare). Evaluarea este, de asemenea, oferită fiecărui server care ajută la selectarea serverului.
 • Fără DNS terță parte: au servere DNS proprii care nu permit niciunui terț să colecteze date despre site-urile web pe care le vizităm.
 • Opțiuni cu mai multe porturi: în setările protocolului, aveți mai multe opțiuni: UDP, TCP, SSH și SSL. Puteți selecta și portul împreună cu acesta. Diferite combinații de porturi și protocoale servesc scopuri diferite. Scopul fiecărei combinații este scris după numărul portului. Ne oferă informațiile care ar trebui să fie utilizate când combinația trebuie să fie utilizată.
 • Setări proxy Tor: în setările proxy, pe lângă proxy HTTP și SOCKS, se adaugă și proxy Tor, care permite consumatorului să utilizeze VPN peste configurația Tor, care este furnizată doar de foarte puțini furnizori VPN. Folosind acest lucru, puteți stabili o conexiune VPN în rețeaua Tor, care adaugă un strat de securitate VPN și nici nu permite furnizorului VPN să cunoască adevărata dvs. IP.
 • Protecția împotriva scurgerilor IPv6: Protecția personalizată împotriva scurgerilor IPv6 este implementată care permite trecerea datelor numai dacă este acceptată de VPN, în caz contrar, poate fi blocată.
 • Încercarea cu trei zile plătită: Există un plan de trei zile care costă doar un euro. Dacă doriți să testați aplicația VPN înainte de a merge pentru planurile superioare, este opțiunea corectă. Planul gratuit este de asemenea disponibil, dar cu limitarea lățimii de bandă. Dacă aplicația se potrivește cu cerințele dvs., atunci puteți merge pentru planul pe doi ani, deoarece este rentabil.
 • Port forwarding: Clientul oferă chiar și opțiunea de redirecționare a porturilor, care crește funcționalitatea aplicației. De asemenea, îmbunătățește performanțele unor aplicații, cum ar fi BitTorrent și eMule.
 • Comunitatea Forumului activ: secțiunea Forum este foarte activă. În secțiunea Forum, oamenii își pot posta întrebările și problemele sub rubrica comunității. Comunitatea este împărțită în sub-secțiuni în funcție de care utilizatorul își poate pune întrebarea în secțiunea relevantă.
 • Secțiunea KB / Întrebări frecvente: secțiunea Întrebări frecvente nu conține multe întrebări, dar este clasificată foarte bine în patru secțiuni: Software general, vânzări, tehnică și software pentru clienți. Acest lucru facilitează utilizatorului să caute întrebările frecvente necesare.

Contra:

 • Nu există o listă separată a serverului P2P / Streaming: chiar dacă există opțiuni de sortare a serverului, trebuie să existe liste separate pentru serverele P2P și streaming. Va fi utilă identificarea serverului prin care poate avea loc schimbul eficient de fișiere. De asemenea, serverele de streaming ar ajuta utilizatorul să se conecteze la canalul de streaming dorit.
 • Opțiunea de ajutor live lipsește: nu există asistență live, care este una dintre cerințele principale pentru a oferi o experiență bună a utilizatorului. Asistența live poate oferi ajutor instantaneu, iar problemele pot fi rezolvate imediat. Cu toate acestea, în cazul AirVPN, în loc de chat-ul live, puteți pune întrebarea în secțiunea comunității, iar acolo puteți obține soluția.
 • Oarecum lent: viteza nu este acceptabilă. Când ne-am conectat sistemul la serverul recomandat, viteza nu a fost nici măcar jumătate și, în timp ce folosim celelalte servere, o viteză mai bună decât nu se poate aștepta.
 • Configurații limitate: Deși există mai multe platforme disponibile, nu există o configurație directă pentru console de jocuri și televizoare inteligente, iar pentru conectarea acestora la VPN trebuie să le conectați mai întâi la routerul în care este configurată configurarea AirVPN..
 • Extensiile browserului lipsesc: nu există extensii disponibile pentru niciunul dintre browsere. Acesta este motivul pentru care cineva nu poate beneficia în mod direct de avantajul AirVPN prin intermediul browserelor. Trebuie să adauge cel puțin o extensie pentru Chrome și Firefox.
 • În principal pentru protecția confidențialității: Ei au menționat deja pe site-ul lor web că scopul serviciului lor este de a proteja în principal confidențialitatea utilizatorilor și nu sistemul. Deci, nu se poate aștepta nicio protecție în timp ce navigați pe conținutul sau filtrarea site-ului, împreună cu serviciul VPN.

Prezentare generală

AirVPN s-a născut în anul 2010, nu ca o companie orientată către bani, ci ca o organizație pentru protejarea vieții private. Acesta este un motiv semnificativ din cauza căruia utilizatorul le poate considera de încredere. Cu toate acestea, a fost necesară o analiză a „politicii de confidențialitate” și a „termenilor de utilizare”, astfel încât, imaginea clară a companiei a fost desenată și furnizată utilizatorilor. Acest lucru v-ar ajuta să luați o decizie puternică cu privire la dacă aplicația este fiabilă sau nu.

Prezentare rapidă
Website Vizitați site-ul web
ProtocoaleOpenVPN
platformeWindows, Mac, Linux, Chrome, iOS, Android, routere, TOR
competențăItalia
LogareCâteva jurnale
Conexiuni5 conexiuni
locaţii20+ țări
Servere218+
Optiuni de plataCard de credit, Master Card, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Doge, Ethereum Classic, Dash
Opțiuni de asistențăSuport bilet, Suport prin e-mail
Prețuri de la 3,29 € / lună timp de 2 ani
Garanție30 de zile
Încercare gratuităDisponibil

Când vine vorba de fiabilitate, nu doar
politica și prezentarea generală a furnizorului sunt
luate în considerare, dar contează, de asemenea, cât de sigură este aplicația. ei
avea al lor
serverele DNS proprii
și protecție împotriva scurgerilor IPv6. Dar acest lucru nu este suficient și, prin urmare, ei au depus eforturi suplimentare
vom discuta în secțiunea de securitate.

Ecranul principal pentru UI

Compania are sediul în Italia. Această locație ar putea fi o problemă importantă pentru unii dintre utilizatorii lor. Italia participă la programul de supraveghere globală care poate furniza datele cetățenilor săi agențiilor secrete din alte țări. Poate solicita furnizorilor VPN să predea datele unei anumite persoane, iar furnizorul VPN va fi obligat să facă acest lucru.

Există măsuri luate prin cerere de
securitate suplimentară. Au oferit chiar și funcții care să ofere un utilizator mai bun
Control.

Cu toate acestea, chiar și după asemenea implementări,
există multe limitări din cauza cărora organizația nu poate fi capabilă
îndeplinește-ți misiunea, care este de a oferi un internet fără restricții, fără
cenzură și urmărire guvernamentală și ISP.

Prin această recenzie, veți ști dacă
serviciul oferă sau nu o valoare pentru produsul monetar. De asemenea, ne-am concentrat asupra acesteia
prețul, deoarece este ceva mai mare, chiar dacă acestea
nu se concentrează pe obținerea de profit.

Doar mergeți mai departe și descoperiți atributele pentru care ar trebui să cumpărați acest lucru
produs și limitarea din cauza căreia nu trebuie.

Servere

Lista serverelor și a țărilor în care se află serverele

O limitare a acestei aplicații este
locații server. Au doar servere înăuntru trei continente, și cel mai probabil, nici măcar nu se concentrează asupra
alte trei.

Acesta este motivul pentru care această aplicație este simplă
nu pentru utilizatorii unde serverele nu sunt localizate.
Dacă în viitor vor adăuga servere pe alte continente,
poate, ar fi o opțiune bună atunci, dar nu acum.

În afară de aceste continente, există servere
în douăzeci de țări: două în America de Nord, patru în Asia și șaisprezece în Europa.

În Asia, serverele sunt situate în Hong Kong,
Japonia, Singapore și Ucraina. În total, în Asia există cincisprezece servere. Cele șapte servere situate în Singapore pot fi utilizate de către sud-est
Utilizatori asiatici. Există un singur server în Japonia și, astfel, dacă consumatorii din alte țări încearcă să-l folosească,
sarcina poate crește, iar performanța va scădea odată cu aceasta.

Întrucât există șase servere în Hong Kong,
utilizatorii din China, Thailanda, India și Rusia își pot beneficia. ei
furnizați informațiile despre încărcare
și numărul de utilizatori care utilizează VPN. Conform acestor informații,
Încărcătura din Hong Kong ar fi în general mai mică
peste douăzeci la sută.

În Ucraina, se adaugă doar un server și de aceea este de așteptat o încărcare mai mare, chiar dacă sunt foarte puține
sistemele sunt conectate la server.

Deci, pentru utilizatorii din Asia, este recomandat acest lucru
folosesc servere Singapore sau servere Hong Kong. Dar totuși, depinde de
sarcină. Dacă descoperiți că serverul japonez are
cea mai mică încărcare, vă puteți conecta la el.

În America de Nord, așa cum face majoritatea furnizorului,
locațiile serverului sunt adăugate în Canada
și Statele Unite. Statele Unite au avut întotdeauna
o bază uriașă de utilizatori și pentru a o gestiona au menținut un raport utilizator-server
între 50: 1 până la 70: 1. Există treizeci și șapte de locații de server și, în general, peste două mii de persoane sunt conectate cu serverele din Statele Unite.

Cu ajutorul unui plasament excelent peste tot
locațiile diferite, furnizorul a acoperit majoritatea zonelor din Statele Unite.

Venind în Canada, numărul de servere este
egal cu Statele Unite. Cu toate acestea, locațiile serverului sunt foarte mici atunci când
comparativ. În Canada, majoritatea serverelor sunt
amplasat în Ontario, dar în zona
cazul SUA, acestea sunt distribuite la
unsprezece locații. Chiar și după ce există atât de multe servere în Ontario, încărcătura este încă mare în această locație. Acesta poate
scade dacă se adaugă mai multe servere
diferite locații canadiene.

Până acum, ne-am dat seama că Europa
continentul este întotdeauna ținta principală a furnizorilor de VPN și, prin urmare, au adăugat servere în paisprezece
țări. Printre aceste paisprezece țări, Olanda are maximul
numărul de servere. Prin urmare, dacă sunteți din Olanda sau ai acesteia
țara vecină, acest produs va fi benefic pentru dvs..

În cazul în care serverele olandeze sunt
cu o sarcină mare, vă puteți conecta cu Suedia sau Regatul Unit
servere. Au mai mult de zece servere, așa este
se așteptau că se confruntă cu o sarcină mai mică în comparație cu
alte servere.

În aplicație, aveți opțiunea de a fel
serverele în funcție de latență sau viteză
. Acest lucru permite utilizatorului să
identifica serverul conform cerinței sale. Aceste opțiuni sunt prezente în
bara inferioară a aplicației. Dar acolo
există mai multe opțiuni pentru a le sorta direct din bara prezentă deasupra
tabel: nume, punctaj, locație, latență, încărcare și număr de utilizatori.

Deși au
a adăugat atât de multe opțiuni de sortare, ar fi mai bine dacă adăugați și separat
liste pentru streaming și servere P2P. Aceasta este singura
lipsește partea din toate opțiunile legate de server.

Când apare ecranul principal, acesta dă
opțiunea utilizatorului de a se conecta la serverul recomandat. Dar dacă există
serverele particulare la care nu doriți să vă conectați, le puteți adăuga în
lista neagră. În mod similar, opțiunea de
crearea unei liste de date este, de asemenea, oferită.

Politica de rambursare

Dacă utilizatorul nu este mulțumit, se oferă rambursarea completă, dar …

În timp ce examinați politica lor de confidențialitate, dvs.
pot găsi informațiile pe care le recomandă să utilizeze testul gratuit înainte de utilizare
planul comercial. Cu toate acestea, partea apreciabilă este chiar dacă achiziționați oricare
din planuri, acestea vor oferi restituirea fără
cerând explicația
. Acest tip de
garanția este oferită de foarte puțini furnizori VPN și, prin urmare, AirVPN este
flexibil și favorabil utilizatorilor.

Cu toate acestea, există câteva condiții care
trebuie să fie îndeplinită pentru restituire.
compania acceptă doar cererile de rambursare în scris pe care trebuie să le trimiteți la biroul lor de contact.

Cererile trimise după cele trei zile de
achiziția nu va fi exceptată, așa că trebuie să o trimiteți înainte. De asemenea, datele
utilizarea nu trebuie să depășească 5 GB. Acest
se face pentru a proteja orice utilizare necorespunzătoare a politicii de restituire conform site-ului lor web.
Poate dura până la treizeci de zile pentru ca aceștia să vă ofere rambursare.

Cu toate acestea, dacă există o anumită problemă de nerezolvat
în serviciul pe care compania nu îl poate repara, trebuie să furnizeze serviciul
rambursarea utilizatorilor afectați chiar și după cele trei zile de la cumpărare. Dar acolo
nu există informații detaliate referitoare la un astfel de caz în politica de confidențialitate.

Politica de Confidențialitate

Citiți cum vă protejează datele

AirVPN și-a arătat îngrijorarea cu privire la
confidențialitatea persoanei, care este vizibilă în politica de confidențialitate.

Așa cum sunt
situat în Italia, protecția datelor este
guvernat de „Regulamentul general al UE privind protecția datelor”. Dar puternic
securitatea nu poate fi solicitată datorită programului de supraveghere realizat de cei paisprezece
Ochi.

Cu toate acestea, compania a luat adiţional
pași legați de securitate
care funcționează eficient pentru ridicarea securității
standarde.

Serverele răspund la solicitări foarte specifice
conform unei liste de date precise care are
foarte putine nume de gazda.

De asemenea, bazele de date în care este stocată PII sunt
păstrate în locații separate care nu sunt ușor accesibile. Sunt
stocat într-un format criptat, astfel încât, chiar dacă cineva își face drum spre informații, acesta nu va fi
capabil să-l folosească. Serverele utilizate de furnizorul de servicii pentru
conectarea utilizatorului la VPN sunt complet diferite de baza de date
locații de depozitare. Aceste baze de date sunt păstrate izolate și nici măcar interconectate
unul cu altul.

Analiza timpului de conectare

Încercare nr. Timp necesar pentru a stabili o conexiune (secunde)
Timpul mediu în secunde16.601
117.42
217.98
318.47
415.34
517.24
617.33
715.86
815.27
916.67
1014.43

Analiza timpului de conectare pentru toate produsele VPN se face de obicei prin conectarea sistemului la serverul recomandat. Când un utilizator deschide ecranul principal, primește această opțiune.

Cu toate acestea, timpul luat de AirVPN pentru a stabili conexiunea cu serverul recomandat este relativ mare. Majoritatea clienților VPN se conectează în mai puțin de zece secunde. Cel puțin șaptezeci la sută dintre serviciile VPN furnizează o aplicație cu timp de conectare mai mic decât 16.601 secunde.

Nu numai acest lucru, precizia livrată este scăzută
din cauza căreia predictibilitatea conexiunii scade și nu se poate
calculați perioada perfectă în care se va conecta.

Motivul este acela că recomandarea
serverul se schimbă continuu. Probabil, ei
selectează serverele recomandate în funcție de sarcina prezentă pe
Server. Încărcarea variază continuu ori de câte ori numărul de utilizatori conectați la
modificările serverului.

Deci, dacă în primul proces, serverul trebuie să
pe care îl conectam era situat în
Olanda, nu este necesar ca în a doua probă serverul să rămână
la fel.

În funcție de capacitatea serverului
la care aplicația conectează sistemul nostru, timpul de conectare va fi
Schimbare.

Durata de conectare variază de la 14.43
secunde până la 18,47 secunde ceea ce oferă un interval
de 4,04 secunde. Are cea mai mică precizie în rândul majorității furnizorilor VPN.

Timpul de conectare este calculat pentru o locație asiatică, iar serverul este situat în Olanda până la prima
proces. Locațiile serverului s-au schimbat pentru toate încercările, dar totuși, toate
locațiile erau din Europa. Asta arată că pentru utilizatorii europeni, timpul de conectare
poate fi scăzută ca distanță între
locația lor și serverul ar fi mai mici în comparație cu cazul nostru.

Lățime de bandă și viteză

Test de viteză pentru diferite opțiuni de server

În conformitate cu „termenii de utilizare”,
limitarea lățimii de bandă se adaugă numai la
plan gratuit. Alte planuri permit orice cantitate de date să treacă prin servere.

Cu toate acestea, nu veți fi eligibil pentru rambursare dacă utilizarea totală depășește cinci
Gigabytes așa cum am menționat anterior.

Am conectat sistemul nostru la cel recomandat
server – serverul cu cel mai puțin
latență – și cel care are
cea mai mică încărcare. În toate cele trei cazuri, viteza de descărcare și încărcare
cu experiență au fost scăzute.

Viteza inițială de descărcare și încărcare a fost de 9,78 Mbps și 8,82 Mbps. Pentru acestea
viteze, cel puțin ne-am așteptat ca furnizorul să livreze 5 Mbps pentru
descărcare și 4 Mbps pentru încărcare, care este aproape jumătate din original
viteză.

Totuși, obținerea vitezei așteptate este departe
din realitate. Conform testelor de viteză
efectuate de noi, pentru serverele recomandate, viteza de descărcare și încărcare
au fost 2,95 Mbps, respectiv 2,82 Mbps. Acestea sunt 30% și 32% din
viteze originale de descărcare și respectiv de încărcare.

În ambele cazuri, reducerea este aproape
60% ceea ce este inacceptabil ca acesta
viteza multă nu este bună pentru streaming. Doar navigarea poate fi
efectuat folosind această viteză.

Când încercați să selectați serverul manual,
viteza chiar se înrăutățește.

Mai întâi, am conectat sistemul cu
serverul care arată cea mai mică latență de 107 ms. Viteza de descărcare de 0,98 Mbps este obținută după reducerea cu 90%. Dar în cazul vitezei de încărcare, reducerea este
nu atât de mult. A fost înregistrată o reducere de 38%,
iar viteza obținută a fost de 5,52 Mbps, ceea ce este acceptabil. Cu toate acestea, ambele
viteza de descărcare și încărcare și, prin urmare, această opțiune de sortare nu poate fi încheiată de încredere.

Încărcarea este vizibilă sub formă de procent în coloana de încărcare prezentă după coloana de scor din lista de server care apare
când faceți clic pe fila server. Pentru serverul pe care l-am stabilit
conexiunea avea o sarcină de 1% în acel moment. Datorită acestui lucru, ne așteptam
că vom experimenta viteză mare, deoarece doar câțiva utilizatori au fost conectați la ea la acel moment. Cu toate acestea, rezultatele au fost
dezamăgitor.

Ping-ul a fost foarte mare: 203 ms.
viteza de descărcare a fost egală cu serverul cu cel mai mic
latență (0,98 Mbps), iar viteza de încărcare a fost de 3,00 Mbps, ceea ce nu este nici asta
bun.

Totuși, cu ajutorul diferitelor servere
opțiuni de sortare, cum ar fi: nume, punctaj, număr de utilizatori, etc., puteți identifica
serverul perfect pentru locația dvs. Dacă
nu vi se pare factibil, ci este
mai bine să folosiți serverul recomandat de fiecare dată.

Securitate

Acestea oferă doar protocolul OpenVPN care
oferă cel mai înalt nivel de securitate. Alături de protocolul OpenVPN,
AES-256-CBC este utilizat (pentru canalul de date
cifrare), care este de grad militar
criptare și nu are istoric de încălcare a datelor.

Acest lucru vine cu secretul perfect perfect în care a
cheie nouă este generată la fiecare oră.
Se utilizează schimbul de chei Diffie-Hellman
acest scop.

Pentru transmisia securizată a datelor, RSA pe 4096 biți
tastele sunt utilizate.

Mai multe porturi sunt disponibile pe care le puteți
alegeți din partea clientului. În afară de aceasta, aveți opțiunea de a implementa SSL
sau SSH care poate furniza un suplimentar
strat de securitate.

De asemenea, oferă
protecție împotriva scurgerilor IPv6. Are mai multe opțiuni prin care poți
alegeți cum doriți să tratați datele IPv6. Aceasta permite utilizatorului să facă un
ajustarea între securitate, precum și funcționalitatea clientului.

În fereastra de selectare a protocolului, puteți
selectați portul împreună cu protocolul. Fiecare combinație diferită de
protocolul și portul au un scop specific. Alegând combinația potrivită,
puteți îmbunătăți securitatea sistemului. Unele dintre combinații pot să nu
afectează securitatea direct, dar protejează confidențialitatea utilizatorului.

Inafara de
acest lucru, ei pretind că au un comutator de omor încorporat care protejează datele
oprirea fluxului său către și din sistem atunci când conexiunea VPN scade.

Interfață utilizator și experiență

AirVPN oferă o mulțime de funcții care permit
un control mai mare al utilizatorului în UI. Caracteristicile sunt legate de diverse categorii
cum ar fi: funcționalitate, conectivitate, securitate și comportamentul clientului.

„Eddie” – clientul AirVPN – are
opțiunea de a face ajustări în funcție de cerințele dvs..

Diverse setări legate de comportamentul clientului

Hai sa vorbim despre
caracteristicile de comportament ale clientului care sunt prezente în secțiunea „UI”. Folosind asta,
puteți face câteva modificări legate de aspect
a aplicației, cum ar fi schimbarea fontului și afișarea aplicației în
pictograma tăvii Unele alte caracteristici de comportament ale clienților sunt prezente în secțiunea generală care vă permit să alegeți asta
când doriți să vă conectați la VPN.

Setarea protocolului în UI

În conformitate cu aceasta, secțiunea de protocol este prezentă unde veți găsi
o listă de diferite combinații de protocol și port. Funcția asta
combinație este scrisă după aceea. Acest
ajută la selectarea combinației perfecte, deoarece utilizatorul va ști când să folosească o anumită combinație. Această caracteristică
intră în categoria conectivității.

Setările de proxy ale lui Eddie

Altfel decât mai sus
funcțiile menționate, dacă doriți să configurați
o conexiune fiabilă, aveți opțiunea de a configura proxy.
Totuși, ar trebui să adauge și proxy HTTPS și SOCKS5 pe lângă HTTP
și proxy SOCKS. Există însă o caracteristică excepțională și acesta este proxy Tor care vă permite să setați VPN-ul peste Tor
reţea. Doar foarte puține aplicații oferă această caracteristică.

Opțiunea de selectare a traseului de date în Eddie

Tu ai opțiune de a exclude anumite site-uri web
ale cărui date nu doriți să le treceți prin tunelul VPN.

În mod similar, puteți alege doar pentru include site-uri web specifice pentru care vrei
să utilizeze VPN. Acest lucru ajută la evitarea utilizării inutile
VPN-ului. De exemplu, dacă aveți nevoie de aplicație numai pentru deblocarea
YouTube, puteți seta YouTube în lista albă și numai pentru asta, tunelul VPN
va fi folosit. Toate celelalte date vor acționa la fel
traficul standard de date.

Configurații DNS

Legate de DNS
sunt disponibile și setări care pot fi utilizate pentru a configura securitatea ridicată care ajută
la evitați scurgerea de date. Se poate
alegeți modul DNS ca Automat, Rezolvare sau redenumire. Totuși, aceasta
opțiunea este oferită numai utilizatorilor Linux. În general, se recomandă utilizarea unuia
serverele DNS ale furnizorului și de aceea
nu trebuie să debifați niciodată „Verificați DNS AirVPN”. Unele funcții speciale sunt adăugate pentru Windows, ceea ce oferă un aspect mai dur
limita pentru evitarea scurgerilor. Unul poate verifica
opțiunea „Asigurați blocarea DNS” care nu permite nimănui altcineva să treacă prin
lista IP-urilor de destinație.

Configurații de rețea

În cadrul rețelei
opțiuni conexe, puteți face selecția personalizată a datelor care curg la
și din sistemul dvs. în tunelul VPN. Sunt adăugate opțiuni separate pentru IPv4 și IPv6. În fiecare opțiune, puteți alege
indiferent dacă doriți să includeți IPv6 sau IPv4 în tunel sau doriți să le faceți
rămân în afara tunelului. Puteți alege, de asemenea, să blocați datele oricăreia dintre
Versiunea IP. Există o opțiune de marcaj prin care selecția se face automat
trece la „bloca” dacă există vreo problemă
detectat. În conformitate cu aceasta, există o opțiune dacă doriți doar date IPv6 sau IPv4
flux sau ambele. Mărimea bufferului pentru date
trimis și primit poate fi, de asemenea, ajustat cu
ajutorul acestei secțiuni.

Setări legate de blocarea rețelei

Așa cum se arată în
imaginea de mai sus, sunt diferite opțiuni de blocare a rețelei
implementat prin care poți alege ce fel de mod de protecție ai
prefera. Modul automat este în general o opțiune preferată. Puteți alege, de asemenea
pentru a permite conexiunea LAN sau nu. Astfel de caracteristici protejează datele de la nivel local
precum și amenințări la nivel mondial.

Setări avansate pentru „tocilari”!

De asemenea, vei face
observați că unele caracteristici avansate sunt prezente în aplicația care conține
caracteristici din diferite categorii sub un singur acoperiș. Modul expert este protecția
atribut aferent care vine de-a lungul protecției de scurgere de date oferită de „Verificare
dacă tunelul funcționează ”opțiunea.

Lista de server poate
fi actualizat de fiecare dată în funcție de durata selectată de noi. De fiecare dată
lista de servere se actualizează, se modifică încărcarea, numărul de utilizatori și latența.

Caracteristici legate
la categoria Windows nu trebuie modificate, deoarece acestea sunt legate de intern
comportamentul aplicației și defecțiunea poate apărea dacă se fac modificări.

Sub jurnal
secțiune, jurnal de date opțional poate fi pornit. Cu toate acestea, nu este recomandat deoarece furnizorul va primi
datele dvs. cu acordul dumneavoastră. În mod implicit, acesta este dezactivat și ar trebui să fie dezactivat doar atunci când apar probleme
conectivitatea apare. Modul de depanare va trimite jurnalele de conexiune către furnizor și, utilizând aceste informații, acestea pot rezolva problema.

Cu asa de mult
caracteristici
, utilizatorul nu se poate aștepta la nimic
mai mult de adăugat în client. in orice caz,
pentru o experiență mai bună a utilizatorului, el poate solicita viteza mai bună care îi lipsește AirVPN.
O altă opțiune care poate îmbunătăți clientul
experiența este adăugarea chat-ului live care va ajuta utilizatorii să obțină
ajutor instantaneu.

Platforme și dispozitive

Opțiuni de platformă disponibile

AirVPN și-a marcat prezența pe
dispozitive cu diferite sisteme de operare: Windows, iOS, Android, MacOS, Linux,
și Chrome OS.

Este de asemenea disponibil pentru routere și furnizori
o opțiune de a o folosi cu Tor așa cum avem noi
discutat mai devreme.

Se poate implementa, de asemenea, SSL suplimentar și SSH
de asemenea, strat.

Se pare că a acoperit aproape toate
platforme, dar acest lucru nu este adevărat. S-ar putea
au acoperit sistemele de operare, dar este încă indisponibil pentru browsere.
Dacă se face adăugarea directă a unei extensii,
acesta va ajuta utilizatorul să îmbunătățească
experiență de navigare.

Cu toate acestea, procesul lor de selecție este
oarecum unic. În primul rând, trebuie să selectați sistemul de operare și apoi acesta
versiunea, după selectarea versiunii, se poate selecta arhitectura și
Fișier de configurare. Acest lucru ajută utilizatorul
să identifice fișierul necesar pe care dorește să îl instaleze astfel încât nu există probleme de compatibilitate poate exista.

Relații Clienți

O comunitate de forum activ

Asistența pentru clienți se împarte în două secțiuni diferite: „Întrebări frecvente” și „Forum”.

Mai întâi extindem secțiunea Întrebări frecvente și
verificați dacă este cu adevărat util sau nu. In total,
există aproape treizeci de întrebări frecvente
împărțit în patru subsecțiuni: general, vânzări, tehnic și client
Software-ul. Aceste numeroase întrebări frecvente nu sunt suficiente pentru a răspunde la toate îndoielile.

Pot exista mai multe întrebări care
utilizatorii pot avea în minte. O secțiune de întrebări frecvente bine structurate trebuie să fie în măsură să
acoperă toate acele întrebări. Cel puțin trebuie să adauge mai multe întrebări legate de performanța clientului, securitate și confidențialitate.

Totuși, nu este același lucru cu Forumul. În
secțiunea Forum, sunt două subcategorii
furnizate: AirVPN și Comunitate. În secțiunea AirVPN, veți descoperi din nou linkul către aceleași întrebări frecvente. Celelalte opțiuni sunt How-To, News și
Anunturi si baze de date.

Din secțiunea Știri și anunțuri, dumneavoastră
poate afla despre actualizări, modificări și
completări la aplicații. Nu oferă o soluție la întrebări, ci doar informații despre actualizări.

„How-To” conține
informațiile care vă vor ajuta să instalați diferite configurații pe
diferite platforme.

În baza de date, puteți găsi
aplicația deblochează canalul de streaming preferat sau nu. „ISP-ul cunoscut
probleme ”secțiunea furnizează informații
despre problemele cu care se confruntă AirVPN până acum.

Cu toate acestea, această secțiune este informativă și
nu este util pentru rezolvarea întrebărilor. Pentru asta, trebuie să treci prin
secțiunea comunității.

În secțiunea comunității, opt diferite
sunt furnizate subcategorii. Langa
titlu, puteți identifica dacă problema dvs. se potrivește cu ce categorie și apoi
îl puteți posta în acea secțiune. Poate, nici nu trebuie să-ți pui
întrebare. Rezultatele care apar pe
ecranul poate avea legătură sau chiar aceeași interogare și puteți găsi direct
soluție navigând prin răspunsuri.

În afară de aceste două opțiuni, se poate
generează întotdeauna un bilet de asistență în care
trebuie să adăugați descrierea detaliată a problemei. După aceea, furnizorul
vă va răspunde prin adresa de e-mail dată.

Singura parte care lipsește este chat-ul live
opțiune. Dar, datorită unei comunități eficiente, adăugarea chat-ului live nu este necesară.
Cu toate acestea, dacă o adaugă, utilizatorii ar putea primi ajutor instantaneu de la
directori.

Concluzie

AirVPN este plin
de caracteristici care sunt legate de diferite categorii, cum ar fi funcționalitatea, securitatea,
și alte câteva, care sunt importante pentru protecția confidențialității utilizatorului. Au încercat
să ofere un control complet utilizatorilor, pentru ca aceștia să-l poată folosi în funcție de lor
necesitate.

Chiar dacă nu au o opțiune de chat live, există o comunitate activă unde utilizatorii își pot posta problemele și obține
răspunde în consecință.

Singura problemă majoră este viteza
deloc acceptabil. Chiar și după ce ai multe servere, viteza este încă
nu până la semn, și asta înseamnă că ei
trebuie să îmbunătățească calitatea serverelor. Chiar și capacitatea este suficient de bună, iar sarcina
este foarte puțin. Prin urmare, este necesară doar întreținerea.

Încă un lucru este că nu sunt o companie care se concentrează pe profit. Deci, ar trebui să scadă prețul �� pentru serviciu. Nu am putut înțelege de ce prețurile sunt mai mari decât majoritatea altor furnizori VPN care se concentrează chiar în principal pentru a obține profitul.

Deci, dacă scad prețul și
îmbunătățesc viteza, aceștia vor deveni unul dintre cei mai buni furnizori VPN care lucrează pentru bunăstarea societății
oferirea oamenilor de protecție a vieții private și
internet fără restricții.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map