Revizuirea parbrizului

Pro:


 • „Opțiunile de partajare” sunt ușor de configurat și permit conectarea mai multor dispozitive sub un client VPN.
 • Vine cu opțiunea de selecție a limbilor străine care are multe limbi diferite care nu sunt acceptate de majoritatea furnizorilor VPN.
 • Soluția API permite clientului să se conecteze cu conexiunea VPN chiar și în țările care au o rețea restricționată.
 • Versiunea gratuită este potrivită pentru navigare, deoarece oferă 10 GB de date pe lună. Permite utilizatorilor să acceseze toate funcțiile fără costuri.

Contra:

 • Funcția „Split Tunneling” nu există și tot fluxul de date are loc prin serverul VPN, chiar dacă nu doriți acest lucru. Dacă ar exista un tunel divizat, putem alege aplicația care nu necesită criptarea datelor sale. Acest lucru ar putea ajuta la evitarea încetinirii vitezei pentru aceste aplicații.
 • Protocolul PPTP este absent, dar nu este considerat sigur și ar trebui utilizat doar atunci când cineva are nevoie de o viteză mare. Cu protocolul PPTP, trebuie să faci un compromis cu securitatea.

Site-ul: Accesați site-ul oficial

Prezentare generală:

Prezentare rapidă
Website Vizitați site-ul web
ProtocoaleOpenVPN, IKEv2, SOCKS5
platformeWindows, Mac, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Smart TV
competențăCanada
LogareNu
CriptareaAES-256
ConexiuniNu sunt menționate
locaţii60 de țări
Servere550+
Netflix / P2PAmbele permise
Optiuni de plataBitcoin, PayPal, Carduri de credit, Paywall
Opțiuni de asistențăSuport bilete, Livechat
Prețuri de la4,08 USD / lună Plătit anual
Garanție30 de zile înapoi
Încercare gratuităda

Windscribe este un serviciu de conexiune la rețea privată furnizat de Windscribe Limited, o companie de securitate internet și confidențialitate cu sediul în Ontario, Canada.

Ecranul principal al Windscribe

Windscribe este considerat ca un „set de instrumente”, care are ca obiectiv principal restabilirea accesului la conținut restricționat și protejarea vieții private a persoanelor. Acesta oferă clienților pentru diferite platforme, iar opțiunile sale de partajare permit utilizatorului să-l folosească în numeroase dispozitive.

Vă permite să vă protejați activitățile de navigare cu blocarea anunțurilor, firewall și suport P2P. De asemenea, previne urmărirea și monitorizarea efectuată de guvern și corporații.

Sortare server

Selecția serverului WindScribe

Nu sortiți foarte mult din Windscribe la sortare, iar filtrarea serverelor este necesară. Puteți fie să-l sortați în geografie, ordine alfabetică sau latență.

În acest caz, conectarea automată este cea mai bună opțiune atunci când cerința este doar de a ascunde adresa IP și de a accesa Internetul cu confidențialitate completă. Se va conecta automat cu serverul care oferă cea mai bună viteză în comparație cu alte servere.

Dacă doriți să vizualizați conținutul unei anumite țări, puteți găsi cu ușurință numele țării, sortând serverele în ordine alfabetică și apoi selectând-o din lista de server.

Opțiunea firewall

Funcționează ca opțiunea „Kill Switch” pe care ai fi găsit-o la mulți dintre clienții VPN. Dezactivează toată conectivitatea la Internet dacă nu sunteți conectat la rețeaua sa. Diferența este că Kill Switch blochează traficul de internet doar atunci când VPN se oprește pe neașteptate. În cazul „Firewall”, nu vă veți conecta la Internet până nu opriți opțiunea Firewall. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorului de accesul la Internet fără a stabili o conexiune VPN. Dacă nu se conectează la Internet, va reaminti utilizatorului să pornească mai întâi clientul VPN.

Caracteristica limbajului

Limbi oferite de Clientul WindScribe

Windscribe redă douăzeci și șase de limbi pentru utilizatorii săi. Majoritatea furnizorilor de VPN nu oferă aceste multe limbi, întrucât se concentrează în special pe Europa și țările vorbitoare de engleză. Cu această caracteristică, chiar și oamenii autohtoni din diferite țări ar putea profita de serviciul Windscribe.

Este benefic pentru ei, deoarece își cunosc doar limba maternă și nu orice altă limbă. De exemplu, mulți utilizatori chinezi ar prefera să utilizeze o aplicație care funcționează în limba chineză. Ar fi mai bine și ușor de utilizat pentru acei cetățeni.

Opțiuni de protocol

Clienții Windscribe oferă o gamă largă de protocoale, care pot fi utilizate cu modul de conectare automată sau manuală. În mod implicit, este oferit IKEv2 cu numărul de port 500 și este recomandat să îl schimbați la protocolul OpenVPN. De asemenea, puteți schimba numărul portului pentru tipurile de protocol OpenVPN, dar nu ar trebui să îl schimbați fără cunoașterea prealabilă a selectării portului. Această opțiune este utilizată doar atunci când apar probleme legate de conexiune în timp ce se stabilește o rețea privată virtuală utilizând OpenVPN.

Modul Stealth este de asemenea disponibil pentru a accesa site-urile web cu restricții geo-restricționate. Acest lucru face ca Windscribe, o alegere minunată a furnizorului de VPN în țări precum China și Rusia. Protocolul WStunnel este un alt războinic din echipa de protocoale Windscribe, care este un tunel de priză TCP prin conexiunea de priză web care ajută la ocolirea firewall-urilor stricte pe care alte protocoale nu reușesc să le treacă.

Rezolutie API

Windscribe sa concentrat în special în țările în care sunt stabilite restricții on-line semnificative. În țări precum China și Rusia, guvernul se străduiește din răsputeri să învingă orice încercare pe care o persoană ar putea-o face să viziteze site-uri web cu restricții. Cererile DNS ar putea fi blocate sau modificate, ceea ce ar putea sparge Windscribe.

Pentru a evita acest lucru, este oferită o rezoluție API. Aici, dacă vă confruntați cu „eroare de conectare API”, puteți configura manual adresa dvs. IP. Trebuie doar să contactați Windscribe și ei vă vor oferi adresa IP pe care trebuie să o implementați în „Setarea de rezoluție API” furnizată în aplicație.

Opțiuni de partajare

Partajarea WindScribe este grijulie!

Opțiunile de partajare sunt caracteristici exclusive și dezinteresate pe care un furnizor VPN le-ar oferi doar atunci când se gândește la stabilirea confidențialității pe internet pentru beneficiile tuturor. Cu „Hotspot securizat”, puteți crea un hotspot în timp ce sunteți conectat la o rețea privată virtuală. Acest lucru îi ajută pe alții să utilizeze clientul VPN instalat pe dispozitivul dvs., iar datele lor să fie, de asemenea, criptate cu același nivel de eficiență. O altă opțiune este cea a „Proxy Gateway” care permite utilizatorului să creeze un server proxy HTTP sau SOCKS5 securizat și cu ajutorul acestuia, puteți configura dispozitive care acceptă servere proxy. Pentru aceasta, trebuie doar să adăugați IP-ul LAN și numărul de port în setarea „Proxy Gateway” oferită sub pictograma share.

debug

Trimiteți jurnalele și primiți o aplicație mai bună

Când vă confruntați cu o eroare și o soluție pentru aceasta nu vă este cunoscută, puteți contacta echipa Windscribe oricând. Le puteți trimite jurnalele de activitate ale aplicației care le-ar putea ajuta să corecteze și să elimine erorile pentru îmbunătățirea aplicației. Funcționalitatea modului de depanare afectează indirect experiența utilizatorului. Există câteva alte opțiuni prezente în această categorie care nu trebuie să fie modificate. Modificarea versiunii OpenVPN și a driverului TAP selectat sunt necesare numai atunci când nu a putut fi stabilită o conexiune VPN corespunzătoare.

Analiza timpului de conectare

Încercarea nr. Timpul necesar pentru a stabili conexiunea (secunde)
Timpul mediu în secunde3.76
14.13
23,48
33,85
44,59
53,91
63.88
73.3
83,72
93,29
103,47

Timpul de conectare depinde foarte mult de eficiența serverelor și locația lor. Windscribe are mai multe servere la majoritatea locațiilor majore, astfel conectivitatea nu este niciodată o problemă atunci când este folosit Windscribe. Acest timp de conectare este pentru cea mai bună locație pe care aplicația o selectează singură. Dacă încercați să vă conectați cu alte servere, veți experimenta timpi de conectare diferiți pentru aceeași locație. Se recomandă conectarea cu serverul selectat automat pentru o conexiune mai rapidă și stabilă.

Test de viteză

Test de viteză WindScribe

Trebuie să complimente Windscribe pentru viteza pe care o oferă utilizatorilor. Din cauza vastei rețele de server, nu veți experimenta nicio scădere uriașă a vitezei în comparație cu viteza inițială. Viteza de descărcare și viteza de încărcare de 8,82 Mbps și 8,10 Mbps au fost reduse la 7,18, respectiv 6,77. Întrucât am spus deja că nu este o scădere uriașă și dacă locuiești în S.U.A., nici măcar nu vei experimenta această schimbare din cauza numărului imens de servere prezente în țară. Au servere separate pentru zone separate din S.U.A., prin urmare, este foarte recomandat utilizatorilor Statelor Unite.

Securitate

Orice alt furnizor VPN folosește cea mai puternică criptare care este AES-256, dar aici, este utilizat cu SHA512 pentru autentificare și cu o cheie RSA pe 4096 biți. Totuși, acest lucru nu este prezent pentru extensiile browserului și în loc de AES256, se utilizează cifrul AES128 CGM care nu poate fi atât de eficient, dar, în același timp, utilizează mai puține resurse. TLS 1.2 ECDHE_RSA cu schimbul de chei P-256 este utilizat pentru asigurarea securității prin extensii de browser.

Când explorăm funcțiile, o varietate de protocoale VPN și opțiunea de selecție a porturilor adaugă ambele funcționalități și securitate mai bune. Există funcții de protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 disponibile pentru această aplicație, care vă păstrează datele ambalate și nu permite accesul acestora la terți. Dacă găsiți defecțiuni în securitate, puteți să le trimiteți întotdeauna jurnalele folosind modul de depanare și vor acționa pentru a îmbunătăți securitatea.

platforme

Platforme acceptate pentru parbriz

Acoperă toate platformele generale: Windows, MacOS, iOS, Linux și extensii pentru Chrome și Firefox, dar funcționalitățile și funcțiile diferă de la clienți diferiți. Clientul Windows este mult mai eficient decât clientul MacOS, deoarece MacOS îi lipsește multe caracteristici care trebuie necesare pentru a oferi o experiență mai bună. Există funcții legate de conectivitate, securitate și depanare care nu sunt prezente în MacOS. Cu toate acestea, există o singură caracteristică importantă legată de conectivitate care nu este prezentă în MacOS, care este „Securitate Hotspot”. Alte caracteristici absente nu sunt atât de importante și nu vor face mare diferență în ceea ce privește eficiența aplicației.

Puteți găsi funcțiile care lipsesc în clientul MacOS?

Nivelul de securitate este, de asemenea, diferit pentru extensii și tocmai de aceea utilizarea clientului Windscribe desktop este considerată mai bună decât extensia. Funcțiile de partajare ale Windscribe o fac mai eficientă atunci când vine vorba de acoperirea numărului de platforme. Cu caracteristica de partajare, o puteți configura pentru TV și console, iar cu „Secure Hotspot”, multe dispozitive ar putea fi conectate simultan, iar toate datele care trec prin ele vor fi criptate..

Relații Clienți

Asistență Clienti Windscribe

Pentru primele câteva mesaje, nu ne-am dat seama că asistența lor pentru clienți este de fapt un bot ca suport pentru chat live. Când primește interogări, acesta caută răspunsul printre celelalte articole sau se termină cu linkul unui articol care este legat de interogare. Am constatat că nu este extrem de eficient dacă problema este legată de orice eroare sau conectivitate. Cealaltă opțiune oferită pentru a contacta asistența este trimiterea unui bilet la care ei răspund prin e-mail.

Există opțiuni de ajutor personal care conțin ghiduri de configurare, întrebări frecvente și Knowledgebase. Dacă aveți nevoie de informații despre caracteristicile Windscribe și funcționarea acestora, baza de cunoștințe ar putea fi de mare ajutor. Întrebările frecvente constă în întrebări generale care pot apărea în timpul utilizării aplicației. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a le ajunge instantaneu.

Concluzie

Windscribe are caracteristici uimitoare când vine vorba de funcționalitate. Opțiunea mai multor limbi ajută utilizatorii din diferite țări să folosească această aplicație fără probleme. Funcțiile de conectare fac ca aplicația să fie fiabilă și stabilă furnizând instantaneu și o conexiune rapidă de fiecare dată.

Când vine vorba de platforme, Windscribe este compatibil cu multe dispozitive, dar nivelul de funcționalitate este diferit pentru clienți diferiți, deoarece am văzut că clientul Windows Windscribe este mai bun decât clientul său MacOS. Dacă MacOS ar putea fi îmbunătățit, fiecare utilizator al diferitelor platforme va avea aceeași capacitate de lucru. Cu toate acestea, este încă bun și, cu ajutorul opțiunilor de partajare, puteți utiliza acele funcții pe alte dispozitive prin „Secure Hotspot” și „Proxy Servers”.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map