De vleermuis! Recensie


Voordelen

Biedt een veilige e-mailbeheersoftware die uw berichten beschermt tegen hackers. Beschermt al uw e-mailcommunicatie met een beveiligd end-to-end-coderingssysteem.

Nadelen

Alleen beschikbaar voor Windows-platform en het is vooral gericht op desktopgebruikers, hoewel het ook kan worden gebruikt op tablets met Windows OS. Upgrades zijn niet gratis beschikbaar.

Over het algemeen

Hiermee kunt u al uw e-mailcommunicatie beveiligen en uw e-mailaccounts beheren in één handige desktopsoftware. Beschermt uw e-mails tegen hackers en schadelijke software.

Website: Klik hier

Algemene beoordeling: [yasr_overall_rating]

De vleermuis! is een veilige e-mailclient die kan worden geïnstalleerd als een desktopprogramma of als een servertoepassing, gemaakt door Ritlabs, SRL, een softwarebedrijf opgericht in 1998 en gevestigd in de Republiek Moldavië. De focus van het bedrijf is het creëren van verschillende veilige communicatieproducten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. The Bat is de belangrijkste productlijn van het bedrijf, een software die de gebruikers helpt hun e-mailcommunicatie te beheren en te beveiligen vanuit het comfort van hun eigen desktop of server.

Ongeëvenaard filtersysteem

De vleermuis! is e-mailbeheersoftware die is uitgerust met een filtersysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u alleen de e-mails ontvangt die van u zijn. Het betekent dat het alle soorten ongewenste en schadelijke e-mails kan filteren en kan voorkomen dat ze uw inbox bereiken. Aangezien deze software zich richt op de veilige e-mailcommunicatie, tolereert het geen enkele vorm van spam of ongewenste e-mails. Dus het verwijdert ze zodra het aankomt. Het filtersysteem is zeer krachtig en het gebruikt een geavanceerd algoritme om te bepalen welke e-mails belangrijk zijn en welke e-mails ongewenst zijn.

Veilig end-to-end encryptiesysteem

Het belangrijkste van veilige e-mailcommunicatie is dat u in de meest besloten en veilige omgeving met uw contacten kunt communiceren. Het betekent dat niemand naar uw communicatie kan luisteren of kan zien welke e-mails u met deze software verzendt en ontvangt. De berichten die u heen en weer verzendt, zijn alleen zichtbaar voor u en de ontvanger, wat betekent dat alleen beide uiteinden van de communicatielijn de berichten kunnen bekijken. Dit is wat het betekent met het veilige end-to-end encryptiesysteem, en deze software heeft het veiligste encryptiesysteem om al uw e-mailcommunicatie te beschermen.

Interne HTML-viewer

Hoewel de meeste andere vergelijkbare veilige e-mailsoftware u alleen toestaat om e-mails te bekijken in de vorm van tekstformaat, is The Bat! is een beetje anders. Behalve dat u uw e-mails in tekstformaat kunt bekijken, ondersteunt het ook HTML-e-mails, wat betekent dat als de afzender van de e-mail het HTML-formaat gebruikt, u de e-mail precies kunt bekijken zoals de afzender het bedoeld heeft. Dit komt omdat dit programma zijn eigen interne HTML-viewer heeft die ervoor zorgt dat u de HTML-opgemaakte e-mails zo nauwkeurig mogelijk kunt bekijken.

Onbeperkte berichten om op te slaan

Dit programma is erg licht van gewicht omdat het geen minimale CPU-vereiste heeft om het uit te voeren. Als je Windows hebt, kun je deze software installeren. Bovendien ondersteunt het ook het opslaan van onbeperkte berichten op uw computer en u kunt het gebruiken om verbinding te maken met alle e-mailservices die POP en IMAP gebruiken. Omdat het niet alleen wordt gebruikt als veilige e-mailcommunicatiesoftware, maar ook als robuuste e-mailbeheersoftware, hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer van duizenden e-mails die u heeft. Met de robuuste e-mailbeheerfunctie is het beheren van onbeperkte berichten op uw computer eenvoudig en gemakkelijk.

De vleermuis! Adresboek

De vleermuis! biedt ook een eigen versie van de functie voor contactbeheer, genaamd The Bat Address Book, die kan worden gebruikt om al uw contactgegevens te beheren en op te slaan. Het goede aan deze functie is dat u eenvoudig uw contactgegevens kunt toevoegen vanuit verschillende cloudgebaseerde contactbeheersoftware zoals Google Contacten en Outlook. U kunt de contactgegevens ook eenvoudig vanuit het adresboek overzetten naar Google en Outlook. Het vinden van contactgegevens is net zo eenvoudig als het typen van hun e-mailadres of hun naam, wat erg handig is wanneer u een dringend e-mailbericht moet verzenden.

Gevolgtrekking

De vleermuis! biedt het ultieme veilige e-mailcommunicatieplatform waarmee u privé en veilig met uw contacten kunt communiceren. Het elimineert alle kansen voor hackers om uw e-mailcommunicatie te controleren, aangezien deze software is uitgerust met een geavanceerd end-to-end encryptiesysteem. Als e-mailbeheersoftware maakt het u heel gemakkelijk om duizenden e-mails op uw computer te beheren, en het beste van alles is dat het onbeperkt berichten kan opslaan zonder enige beperking. Het bekijken van HTML-e-mails is geen probleem omdat het, in tegenstelling tot vergelijkbare software, is uitgerust met een interne HTML-viewer voor uw gemak bij het bekijken van HTML-opgemaakte e-mails. Al met al is The Bat! is een aanbevolen e-mailbeheersoftware. Het is ook een aanbevolen veilig e-mailcommunicatiesysteem om u te helpen al uw e-mails op één plek te beheren en ervoor te zorgen dat uw e-mailcommunicatie altijd privé en veilig is.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map