Ulasan EagleGet


Kelebihan

Menyediakan program pengurus muat turun dan pemecut yang ringkas dan ringan yang tersedia secara percuma. Pemeriksa perisian hasad tersedia untuk memastikan bahawa fail yang anda muat turun bebas dari sebarang perisian hasad.

Keburukan

Hanya tersedia sebagai program Windows yang dapat disatukan dengan penyemak imbas yang paling popular, tanpa sokongan untuk platform lain. Hanya pelanjutan Chrome yang tersedia sebagai pelanjutan mandiri.

Secara keseluruhan

Menyediakan pengurus muat turun dan program pemecut berkualiti tinggi yang boleh anda gunakan untuk memuat turun fail dengan kelajuan yang meningkat. Memastikan bahawa anda tidak membawa perisian berbahaya ke sistem anda.

Penilaian: [yasr_overall_rating]

Laman Web: Klik Di Sini

EagleGet adalah pengurus muat turun dan program pemecut yang disediakan oleh EagleGet, pembangun perisian yang berpusat di Beijing, China. Perisian ini tersedia sebagai pemasangan penuh atau versi mudah alih yang hanya dapat digunakan sepenuhnya dalam sistem operasi Windows. Tujuan program ini adalah untuk memberi pengguna salah satu alternatif percuma terbaik untuk perisian pengurus muat turun premium dan pemecut yang tersedia dalam talian, yang menawarkan lebih kurang ciri yang sama seperti banyak program serupa lainnya di pasaran.

Tingkatkan Kelajuan Muat Turun Dengan Fitur Segarkan

Fungsi utama EagleGet adalah sebagai program pemecut muat turun, itulah sebabnya ia membantu anda meningkatkan kelajuan muat turun anda dengan ketara. Berbanding dengan menggunakan muat turun penyemak imbas asli, perisian ini dapat menggandakan kelajuan anda hingga 6 kali lebih cepat. Ini kerana perisian membelah fail yang dimuat turun menjadi beberapa bahagian dan memulakan proses muat turun secara serentak untuk bahagian tersebut. Setelah muat turun selesai, ia akan menyambung semula fail dan simpan jika ke komputer anda. Juga, ia mempunyai ciri penyegaran yang membantu anda menyambung semula muat turun yang rosak atau gagal tanpa harus memulai dari awal.

Sahkan Integriti Fail Dan Alat Pemeriksa Malware Terbina dalam

Anda perlu memeriksa integriti fail yang telah anda muat turun untuk memastikan fail tersebut tidak rosak. Oleh kerana program ini memuat turun fail dengan membahagikan kepada beberapa bahagian, perlu memastikan fail yang dimuat turun lengkap dan keseluruhan. Dengan pemeriksa perisian hasad terbina dalam, ia memastikan bahawa fail tersebut bebas dari sebarang jenis virus atau perisian hasad yang boleh membahayakan sistem anda. Ini bermaksud bahawa semasa anda menggunakan perisian ini, anda dapat mencegah laman web mana pun menghantar perisian jahat ke sistem anda kerana semua fail yang melalui program pengurus muat turun ini diimbas untuk perisian hasad.

Bersepadu dengan Semua Penyemak Imbas Popular

Setelah anda memasang EagleGet ke dalam sistem anda, ia segera disatukan dengan semua penyemak imbas yang telah anda pasang pada sistem anda. Perisian ini mempunyai sambungan untuk banyak penyemak imbas yang popular, seperti Opera, Firefox, dan Chrome, dan pelanjutan dipasang secara automatik oleh perisian. Dengan penyatuan ini, tidak kira apa pun penyemak imbas anda, anda sentiasa boleh memuat turun fail melalui perisian ini. Terdapat ciri untuk melangkau memuat turun fail menggunakan perisian ini menggunakan hotkey tertentu. Namun, setelah anda memasang perisian, semua muat turun lalai dikendalikan oleh perisian pengurus muat turun ini.

Jadualkan dan Uruskan Muat Turun Anda Dengan Mudah

Oleh kerana fungsi program ini bukan hanya untuk mempercepat muat turun anda, tetapi juga untuk menguruskan muat turun anda, anda dapat menjadwalkan dan menguruskan muat turun anda dengan mudah mengikut pilihan anda. Anda boleh mengatur perisian untuk memuat turun fail tertentu dari pautan tertentu pada waktu tertentu. Selepas itu, anda boleh menguruskan fail yang dimuat turun dengan mudah di antara muka perisian. Jadi, tidak kira berapa banyak muat turun yang anda mahu lakukan, perisian ini dapat mengatasinya. Dan dengan proses beratur, proses memuat turun menjadi sangat mudah dikawal.

Mod Senyap Dan Pilihan Pemberitahuan

Setiap kali EagleGet menyelesaikan muat turun fail, ia memberi anda pemberitahuan di desktop anda, memberitahu anda bahawa fail tertentu telah berjaya dimuat turun. Perkara yang baik mengenai perisian ini ialah ia mempunyai pelbagai pilihan pemberitahuan untuk menetapkan bagaimana pemberitahuan itu muncul di desktop anda. Ia juga dapat memberi anda pilihan mod senyap untuk mematikan semua pemberitahuan sekiranya anda merasa mengganggu. Dengan pilihan pemberitahuan, memuat turun fail menggunakan program ini akan menjadi lebih menyenangkan kerana anda dapat mengubah tema pemberitahuan mengikut pilihan anda. Mod senyap juga membantu anda untuk terus produktif tanpa terganggu oleh pemberitahuan muat turun.

Kesimpulannya

Sekiranya anda mencari alternatif yang baik untuk program pengurus muat turun premium seperti IDM, EagleGet adalah perisian terbaik untuk dipilih. Ini kerana ia mempunyai fungsi yang serupa dengan program pengurus muat turun premium di pasaran sekarang, dan yang paling penting, perisian ini adalah percuma. Ini memberi anda kelajuan muat turun yang lebih pantas, ciri muat turun berjadual, perisian hasad dan pemeriksaan integriti fail, mod senyap, pilihan pemberitahuan, dan banyak lagi. Anda bahkan boleh menyesuaikan antara muka pengguna program ini mengikut pilihan anda, yang menjadikan perisian ini lebih disarankan untuk anda gunakan. Secara keseluruhan, untuk mempercepat dan menguruskan muat turun anda dalam satu papan pemuka, perisian ini adalah perisian yang paling disyorkan yang harus anda pilih.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map