Ulasan VPN Shellfire Box

Kelebihan

Menyediakan sambungan peribadi untuk semua peranti anda tanpa perlu menyediakan perisian VPN terlebih dahulu. Sistem plug and play yang membolehkan anda menggunakan sambungan peribadi dengan segera. Penghantaran ke seluruh dunia.


Keburukan

Perkakasan penghala VPN hanya dapat dipesan oleh pelanggan dari negara tertentu. Perkhidmatan VPN mandiri tersedia dengan kelajuan terhad kecuali untuk rancangan termahal.

Secara keseluruhan

Menyediakan perkakasan penghala VPN yang mudah digunakan yang membolehkan anda menyambung ke rangkaian peribadi dengan serta-merta. Perkakasan ini dilengkapi dengan langganan tahunan perkhidmatan Shellfire VPN.

Shellfire Box adalah perkakasan penghala VPN yang disediakan oleh Shellfire, sebuah syarikat penyedia hosting yang ditubuhkan pada tahun 2002 dan berpusat di Bad Vilbel, Jerman. Selain menyediakan perkakasan penghala, syarikat ini juga menyediakan perkhidmatan rangkaian persendirian maya mandiri yang merangkumi rancangan percuma. Syarikat mempunyai visi bahawa adalah hak semua orang untuk mendapatkan akses percuma dan selamat ke internet, dan adalah matlamat syarikat untuk menyediakan rangkaian internet yang selamat dan peribadi untuk semua orang.

Pasang dan Main Sambungan Peribadi Tanpa Masalah

Shellfire Box VPN menawarkan perangkat penghala yang sudah dilengkapi dengan langganan VPN, yang bermaksud bahawa anda tidak perlu menghadapi kerumitan memasang perisian dan aplikasi VPN untuk setiap perangkat yang Anda miliki. Dengan kotak VPN ini, Anda hanya perlu memasangkannya ke penghala sehingga sambungan penghala anda diarahkan kembali ke sambungan peribadi dari kotak ini. Kemudian, sambungan penghala anda dapat bertukar menjadi sambungan peribadi dengan serta-merta. Semua peranti yang disambungkan ke penghala ini kini dapat menikmati akses internet tanpa had dengan privasi dalam talian dan tanpa pemantauan pihak ketiga.

Semua Peranti Boleh Dihubungkan ke Rangkaian Peribadi

Anda mungkin diminta untuk memasang perisian VPN secara manual pada setiap perangkat semasa anda menggunakan perkhidmatan VPN biasa lainnya. Tetapi, tidak demikian apabila anda mempunyai kotak VPN ini. Dengan kotak penghala ini, anda dapat dengan mudah menyambungkan semua peranti yang anda miliki ke satu sambungan peribadi tanpa perlu memasang perisian sambungan peribadi pada peranti anda. Ini bermaksud komputer riba, TV pintar, peranti mudah alih, komputer desktop, konsol permainan dan banyak lagi peranti anda disokong. Anda tidak perlu lagi kecewa kerana tidak ada perisian atau aplikasi VPN yang tersedia untuk konsol permainan atau mesin Linux, misalnya.

Langganan Tahunan Disertakan Dengan Setiap Pembelian Router

Berita baik tentang memiliki Shellfire Box VPN ini adalah bahawa langganan Shellfire VPN setiap tahun disertakan dalam setiap pembelian perkakasan. Oleh itu, anda tidak perlu membayar lebih banyak untuk melanggan perkhidmatan rangkaian peribadi maya. Sebenarnya, kos perkakasan bersama dengan langganan jauh lebih murah daripada kos langganan tahunan dari banyak penyedia perkhidmatan VPN biasa. Anda boleh memilih perkakasan yang merangkumi langganan 1 tahun atau langganan 2 tahun ke Shellfire VPN. Ini adalah nilai yang baik untuk wang.

Abaikan Semua Penapisan Internet Dan Perlindungan Wilayah

Sebaik sahaja anda menyambungkan peranti anda ke kotak penghala ini, anda dapat menjadikan sambungan anda menjadi peribadi dengan mudah, dan dengan itu, anda boleh memotong semua penapisan, sekatan, dan perlindungan wilayah dalam aktiviti internet anda. Terdapat lebih banyak perkara yang boleh anda lakukan di internet apabila anda menggunakan router ini. Selain itu, anda tidak perlu risau untuk diintai oleh pemerintah, ISP anda, penggodam, atau pihak ketiga lain yang cuba memantau aktiviti dalam talian anda. Anda boleh mengunjungi semua laman web di internet dan mendapatkan pengalaman penuh dari setiap laman web yang anda lawati.

Lebar Jalur Tanpa Had dengan 35 Pelayan di Seluruh Dunia

Walaupun Shellfire VPN menawarkan rancangan yang lebih murah dengan lebar jalur tanpa had dan kelajuan sambungan yang terhad, tidak demikian ketika anda membeli router VPN Shellfire Box. Ia dilengkapi dengan rancangan Premium Plus yang menawarkan kelajuan dan lebar jalur tanpa had untuk memastikan bahawa aktiviti internet anda menyeronokkan sambil kekal peribadi. Ia juga menawarkan 35 lokasi pelayan, lebih banyak daripada jumlah pelayan yang tersedia pada rancangan yang lebih murah, yang hanya menawarkan 20 pelayan atau kurang. Oleh itu, dengan kotak penghala ini, anda dapat memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan rangkaian peribadi maya tanpa perlu mengeluarkan lebih banyak wang untuk langganan Premium Plus. Anda sudah mendapatkannya dengan pembelian anda.

Kesimpulannya

Penghala Shellfire Box VPN adalah penghala plug-and-play yang mempunyai sambungan peribadi yang dilengkapi di dalamnya, yang disediakan oleh Shellfire. Perkakasannya cukup kecil dan senang dibawa, dan pengoperasiannya mudah dan senang. Anda hanya perlu memasangkannya ke penghala dan semua peranti boleh mempunyai sambungan peribadi untuk mengakses internet. Penghala ini menawarkan lebih banyak daripada yang anda dapat dari langganan VPN biasa kerana serasi dengan peranti dan sistem operasi apa pun. Secara keseluruhan, membeli penghala ini adalah salah satu pelaburan terbaik yang dapat anda miliki untuk keselamatan dan privasi dalam talian anda, dan ini benar-benar bernilai baik untuk wang.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map