EagleGet gjennomgang


Pros

Tilbyr et enkelt og lett nedlastingsprogram og akseleratorprogram som er tilgjengelig gratis. Malware checker er tilgjengelig for å sikre at dine nedlastede filer er fri for skadelig programvare.

Ulemper

Bare tilgjengelig som et Windows-program som kan integreres med de mest populære nettlesere, uten støtte for andre plattformer. Bare Chrome-utvidelsen er tilgjengelig som en frittstående utvidelse.

Alt i alt

Tilbyr en nedlastingsbehandler og akseleratorprogram av høy kvalitet som du kan bruke til å laste ned filer med økt hastighet. Forsikrer deg om at du ikke tar med skadelig programvare til systemet ditt.

Rangering: [yasr_overall_rating]

Nettsted: Klikk her

EagleGet er en nedlastingssjef og akseleratorprogram levert av EagleGet, en programvareutvikler med base i Beijing, Kina. Programvaren er tilgjengelig som en full installasjon eller en bærbar versjon som bare kan brukes fullt ut i Windows-operativsystemet. Hensikten med programmet er å gi brukerne et av de beste gratis alternativene til premium nedlastingsbehandler og akseleratorprogramvare som er tilgjengelig online, som tilbyr mer eller mindre de samme funksjonene som mange andre lignende programmer på markedet.

Øk nedlastningshastigheten med oppdateringsfunksjonen

Hovedfunksjonen til EagleGet er som et nedlastingsakseleratorprogram, og det er derfor det hjelper deg å øke nedlastningshastigheten betydelig. Sammenlignet med å bruke den opprinnelige nettlesernedlastingen, kan denne programvaren multiplisere hastigheten din opptil 6 ganger raskere. Dette er fordi programvaren deler den nedlastede filen i flere deler og starter nedlastingsprosessen samtidig for disse delene. Når nedlastingen er fullført, blir den på nytt med filen og lagret hvis den er til datamaskinen din. Den har også oppdateringsfunksjonen som hjelper deg å fortsette ødelagt eller mislykket nedlasting uten å måtte starte fra begynnelsen.

Bekreft filintegritet og det innebygde verktøyet for skadelig programvare

Det er nødvendig å sjekke integriteten til filen du har lastet ned for å sikre at filen ikke blir ødelagt på noen måte. Siden dette programmet laster ned filen ved å dele opp i flere deler, er det nødvendig å sikre at den nedlastede filen er fullstendig og hel. Med den innebygde malware-kontrolløren sikrer den at filen er fri for alle typer virus eller skadelig programvare som kan skade systemet ditt. Det betyr at når du bruker denne programvaren, kan du forhindre at ethvert nettsted sender skadelig programvare til systemet ditt, fordi alle filer som går gjennom dette nedlastingsprogrammet skannes for skadelig programvare.

Integrer med alle populære nettlesere

Når du har installert EagleGet i systemet ditt, integreres det umiddelbart med alle nettlesere som du har installert på systemet ditt. Denne programvaren har utvidelser for mange populære nettlesere, for eksempel Opera, Firefox og Chrome, og utvidelsene blir installert automatisk av programvaren. Med denne integrasjonen, uansett hva nettleseren din, kan du alltid laste ned alle filer gjennom denne programvaren. Det er en funksjon å hoppe over nedlasting av filer ved å bruke denne programvaren ved hjelp av en bestemt hurtigtast. Når du har installert programvaren, håndteres imidlertid alle standardnedlastinger av denne nedlastingsprogramvaren.

Planlegg og administrer nedlastinger enkelt

Ettersom dette programmets funksjon ikke bare er å akselerere nedlastingen, men også å administrere nedlastningene dine, kan du enkelt planlegge og administrere nedlastningene dine i henhold til dine preferanser. Du kan stille inn programvaren til å laste ned bestemte filer fra bestemte koblinger på et bestemt tidspunkt. Etter det kan du enkelt administrere nedlastede filer i programvaregrensesnittet. Uansett hvor mange nedlastinger du vil utføre, kan denne programvaren takle det. Og med køprosessen blir nedlastingsprosessen veldig enkel å kontrollere.

Stille modus og varslingsalternativer

Hver gang EagleGet fullfører en nedlasting av fil, gir den deg et varsel på skrivebordet ditt, og informerer deg om at en bestemt fil har blitt lastet ned. Det gode med denne programvaren er at den har forskjellige varslingsalternativer for å angi hvordan varselet skal vises på skrivebordet ditt. Det kan også gi deg alternativet for stille modus for å deaktivere alle varsler i tilfelle du synes de er forstyrrende. Med varslingsalternativene kan det være morsommere å laste ned filer ved å bruke dette programmet siden du kan endre varslingstemaet i henhold til dine preferanser. Den stille modus hjelper deg også å holde deg produktiv uten å bli forstyrret av varslene om nedlasting.

Konklusjon

Hvis du er ute etter et godt alternativ til et premium nedlasting managerprogram som IDM, er EagleGet den beste programvaren å velge. Dette fordi det har de samme funksjonalitetene som premium download manager-programmet på markedet i dag, og best av alt, denne programvaren er helt gratis. Det gir deg raskere nedlastningshastighet, planlagt nedlastingsfunksjon, malware og filintegritetssjekk, lydløs modus, varslingsalternativer og mange flere. Du kan til og med tilpasse brukergrensesnittet til dette programmet i henhold til dine preferanser, noe som gjør denne programvaren enda mer anbefalt for deg å bruke. Alt i alt, for å akselerere og administrere nedlastningene i ett dashbord, er denne programvaren den mest anbefalte programvaren du bør velge.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map