KeePass gjennomgang

Pros

Tilbyr gratis, lett og sikker passordbehandlingsprogramvare som hjelper deg å lagre passord på ett praktisk sted. Lisensen er åpen kildekode, og den støtter det avanserte krypteringssystemet.


Ulemper

Det er bare tilgjengelig for Windows, selv om det er noen uoffisielle versjoner som er tilgjengelige for andre plattformer, for eksempel Android, iOS og Linux.

Alt i alt

Gir en enkel og sikker plattform for deg å lagre alle passordene dine ett sted med avansert krypteringssystem. Lar deg administrere alle passordene dine enkelt og sikkert.

nettsted: Keepass.info

Generell vurdering: [Yasr_overall_rating]

KeePass er en gratis og åpen kildekode for passordbehandlerprogramvare opprettet i 2003 av Dominik Reichl, en programvareprogrammerer med base i Tyskland. Mens den opprinnelig ble utviklet av en person, som en åpen kildekode-programvare, har den blitt forbedret etter forslag fra mange entusiastbrukere, noe som fikk programvaren til å utvikle seg slik den er i dag. Formålet med denne programvaren er å hjelpe brukere med å administrere og lagre alle viktige passord for at de skal unngå å bruke det samme passordet for hver konto de har.

Flere brukernøkler

Når du oppretter databasen for passordet ditt, har du muligheten til å opprette hovedpassordet for databasen. Imidlertid er det flere nøkler som du kan bruke til passorddatabasen for å gjøre den sikrere. Med flere brukernøkler er det mange måter å sikre deg passorddatabasen og sikre at bare du har tilgang til den. Du kan bruke flere nøkkelfiler i tilfelle det er nødvendig for deg å styrke passorddatabasesikkerheten. Dette anbefales for deg å gjøre, selv om det er litt tungvint å spore hver brukernøkkel du har opprettet. Når det gjelder sikkerhet, kan funksjonen for flere brukernøkler bidra til å styrke sikkerheten til passorddatabasen din enda mer.

Tilfeldig passordgenerator

De fleste lager bare enkle passord for kontoene sine. Dette er mest fordi komplekse passord er vanskelig å huske, og også at det er vanskelig å opprette. Den tilfeldige passordgeneratorfunksjonen er tilgjengelig i denne programvaren, som hjelper brukerne med å lage sterke passord for sine kontoer. På denne måten skulle de ikke lenger nøye seg med passord som er svake siden disse lett kan bli hacket senere. Dette er funksjonen som hjelper brukerne å beskytte hvert av kontoene sine med de sterkeste passordene som er umulige å hacke.

Avansert krypteringssystem

KeePass er som en stor lagring for alle passordene dine. Det betyr at det er et veldig viktig program å administrere og lagre tilgangsnøklene til kontoene dine. Du må sørge for at denne programvaren er fullstendig sikker og sikker for deg å bruke. Heldigvis bruker den det avanserte krypteringssystemet, som det er umulig å ødelegge. Med andre ord, folk kan ikke bare med styrke åpne passordbehandleren og få informasjon om passordene dine enkelt. Denne programvaren er ikke lett sprukket, og den eneste som får tilgang til verdifull informasjon i databasen er brukeren.

Enkel passordhåndtering

En av hovedfunksjonene til denne programvaren er å hjelpe brukere til å administrere passordene sine enkelt. Uansett hvor mange passord du lagrer i denne programvaren, er det veldig enkelt for deg å administrere det slik du vil. Det er muligheten til å kategorisere passordene dine og gjøre det enklere å få tilgang til. Det er også funksjoner som hjelper deg å søke i det lagrede passordet ditt veldig raskt, selv om det ligger begravet dypt i databasen din. Du kan også importere eller eksportere databasen ganske enkelt i tilfelle du vil migrere dataene dine fra eller til en annen plattform.

Plugin Arkitektur

De grunnleggende funksjonene i KeePass gir brukerne alle funksjonene og fordelene de trenger fra en passordbehandler. Imidlertid er det en tilleggsfunksjon som kan gjøre det mulig for brukerne å utvide de grunnleggende funksjonene enda mer, som kalles plugin-funksjonen. Med plugin-arkitekturen som denne programvaren har, er det veldig enkelt for deg å legge til plugins i denne programvaren for å forbedre funksjonaliteten. Siden denne programvaren er åpen kildekode, er det mange mennesker som bidrar til utvikling av forskjellige plugins for denne programvaren.

Konklusjon

KeePass er en av de beste gratis programvare for passordbehandling der ute. Med denne programvaren kan du enkelt lagre og administrere passordene dine på ett praktisk sted. Programvaren er også beskyttet av et avansert krypteringssystem samt flere brukerfiler for å sikre at databasen er hacker-proof. Ingen kan knekke programvaren og stjele passordene i databasen din enkelt. I tillegg har den også funksjonen som hjelper brukerne med å lage sterke passord for sine kontoer, samt legge til noen plugins for å forbedre programvarens funksjonalitet. Alt i alt er KeePass en anbefalt programvare for passordbehandling hvis du leter etter en enkel og sikker løsning for å holde alle passorddataene dine trygge og sikkert beskyttet på et praktisk sted.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map