Shellfire Box VPN Review

Pro-uri

Oferă o conexiune privată pentru toate dispozitivele dvs. fără a fi necesară în prealabil să configurați niciun software VPN. Sistem plug and play care vă permite să utilizați imediat conexiunea privată. Transport în toată lumea.


Contra

Hardware-ul routerului VPN poate fi comandat doar de clienți din anumite țări. Serviciul VPN autonom este disponibil cu viteză limitată, cu excepția celui mai scump plan.

Per total

Oferă un hardware router VPN ușor de utilizat, care vă permite să vă conectați instantaneu la rețeaua privată. Hardware-ul vine cu un abonament anual al serviciului VPN Shellfire.

Shellfire Box este un hardware de router VPN furnizat de Shellfire, o companie de furnizori de hosting fondată în 2002 și cu sediul în Bad Vilbel, Germania. În afară de furnizarea hardware-ului routerului, această companie oferă, de asemenea, un serviciu de rețea virtuală autonom, care include un plan gratuit. Compania are viziunea că este dreptul tuturor să aibă un acces gratuit și sigur la internet și este obiectivul companiei de a oferi o rețea de internet sigură și privată pentru toată lumea.

Conectați și jucați conexiunea privată fără nicio piedică

Shellfire Box VPN vă oferă dispozitivul de router care este deja echipat cu abonament VPN, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă ocupați de problemele instalării software-ului și aplicațiilor VPN pentru fiecare dispozitiv pe care îl aveți. Cu această casetă VPN, trebuie doar să o conectați la router, astfel încât conexiunea routerului dvs. să fie redirecționată la conexiunea privată din această casetă. Apoi, conexiunea dvs. de router poate fi transformată instantaneu într-o conexiune privată. Toate dispozitivele care sunt conectate la acest router se pot bucura acum de acces la internet fără restricții, cu confidențialitate online și fără monitorizare de la terți.

Toate dispozitivele pot fi conectate la rețeaua privată

S-ar putea să vi se ceară să instalați software-ul VPN manual pe fiecare dispozitiv în timp ce utilizați alte servicii VPN obișnuite. Dar nu este așa când aveți această casetă VPN. Cu această casetă de router, puteți conecta cu ușurință toate dispozitivele pe care le aveți la o conexiune privată, fără a fi necesar să instalați niciun software de conexiune privat pe dispozitivele dvs. Înseamnă că laptopurile, televizoarele inteligente, dispozitive mobile, computere desktop, console de jocuri și multe alte dispozitive sunt acceptate. Nu mai trebuie frustrat, deoarece nu există niciun software sau o aplicație VPN care să fie disponibilă pentru consola de jocuri sau pentru mașina Linux, de exemplu.

Abonamentul anual este inclus cu fiecare achiziție de router

Vestea bună despre deținerea acestui VPN Shellfire Box este că abonamentul anual la VPN Shellfire este inclus cu fiecare achiziție hardware. Deci, nu trebuie să plătiți mai mult pentru a vă abona la serviciul de rețea virtuală virtuală. De fapt, costul hardware-ului împreună cu abonamentul este mult mai ieftin decât costul abonamentului anual de la mulți furnizori de servicii VPN obișnuiți. Puteți alege hardware-ul care include abonament de un an sau abonament de 2 ani la Shellfire VPN. Aceasta este o valoare bună pentru bani.

Evitati toate cenzurarea internetului si protectia regiunii

După ce vă conectați dispozitivele la această casetă a routerului, puteți face cu ușurință conexiunea privată și, astfel, puteți evita toată cenzura, restricțiile și protecția regiunii din activitatea dvs. de internet. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pe internet atunci când aveți acest router la bord. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru a fi spionat de guvern, de ISP-ul dvs., de hackeri sau de oricare alte terțe părți care încearcă să vă monitorizeze activitatea online. Puteți vizita toate site-urile de pe internet și puteți obține experiență completă de la fiecare site web pe care îl vizitați.

Lățime de bandă nelimitată cu 35 de servere în toată lumea

În timp ce Shellfire VPN oferă planuri mai ieftine, cu lățime de bandă nelimitată și viteză de conectare limitată, nu este așa atunci când achiziționați routerul Shellfire Box VPN. Este livrat cu planul Premium Plus, care oferă viteză nelimitată și lățime de bandă nelimitată pentru a vă asigura că activitatea dvs. de internet este plăcută în timp ce rămâneți în privat. De asemenea, oferă 35 de locații de server, mai mult decât numărul de servere disponibile pe planurile mai ieftine, care oferă doar 20 de servere sau mai puține. Așadar, cu această casetă de router, puteți obține cât mai mult din serviciul de rețea privată virtuală fără a fi necesar să cheltuiți mai mulți bani pentru abonamentul Premium Plus. L-ai obținut deja odată cu achiziția ta.

Concluzie

Routerul Shellfire Box VPN este un router plug-and-play care are o conexiune privată echipată pe acesta, care este furnizată de Shellfire. Hardware-ul este suficient de mic și ușor de transportat, iar operarea este simplă și ușoară. Trebuie doar să-l conectați la router și toate dispozitivele pot avea conexiune privată pentru a accesa internetul. Acest router oferă mult mai mult decât ceea ce puteți obține de la un abonament VPN obișnuit, deoarece este compatibil cu orice dispozitiv și cu orice sistem de operare. În total, achiziționarea acestui router este una dintre cele mai bune investiții pe care le puteți avea pentru securitatea și confidențialitatea dvs. online și este o valoare bună pentru bani.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map