Liliacul! Revizuire


Pro-uri

Oferă un software securizat de gestionare a mesajelor de e-mail care vă protejează mesajele împotriva hackerilor. Protejează toate comunicațiile de e-mail folosind un sistem sigur de criptare end-to-end sigur.

Contra

Disponibil numai pentru platforma Windows și este destinat în mare parte utilizatorilor de desktop, deși poate fi folosit și pe computere tablet care rulează sistemul de operare Windows. Upgrade-urile nu sunt disponibile gratuit.

Per total

Vă permite să securizați toate comunicațiile dvs. de e-mail și să gestionați conturile de e-mail într-un singur software desktop convenabil. Protejează-vă e-mailurile de hackeri și software-ul rău intenționat.

Website: Faceți clic aici

Rating general: [Yasr_overall_rating]

Liliacul! este un client de e-mail sigur care poate fi instalat ca un program desktop sau ca o aplicație server, creat de Ritlabs, SRL, o companie software fondată în 1998 și cu sediul în Republica Moldova. Obiectivul principal al companiei este de a crea diverse produse de comunicare sigure atât pentru clienții privați, cât și pentru cei corporativi. Bat este principala linie de produse a companiei, care este un software care îi ajută pe utilizatori să-și gestioneze și să asigure comunicațiile prin e-mail de la confortul propriului desktop sau server..

Sistem de filtrare neegalat

Liliacul! este un software manager de e-mail care este echipat cu un sistem de filtrare conceput pentru a vă asigura că primiți doar e-mailurile care vă aparțin. Înseamnă că poate filtra toate tipurile de e-mailuri junk și rău intenționate și le poate împiedica să ajungă în curierul de intrare. Deoarece acest software se concentrează pe comunicațiile de e-mail sigure, acesta nu tolerează niciun fel de mailuri spam sau junk. Deci, le șterge imediat ce ajunge. Sistemul de filtrare este foarte puternic și folosește un algoritm avansat pentru a determina ce e-mailuri sunt importante și care e-mailuri sunt necompletate..

Sistem securizat de criptare end-to-end sigur

Cel mai important lucru în legătură cu comunicațiile prin e-mail sigure este că poți să comunici cu persoanele de contact în cel mai privat și sigur mediu. Înseamnă că nimeni nu vă poate asculta comunicările sau poate vedea ce e-mailuri trimiteți și primiți folosind acest software. Mesajele pe care le trimiteți înainte și înapoi pot fi văzute doar de dvs. și de receptor, ceea ce înseamnă că doar ambele capete ale liniei de comunicare pot vizualiza mesajele. Acest lucru înseamnă prin sistemul sigur de criptare end-to-end, iar acest software are cel mai sigur sistem de criptare pentru a vă proteja toate comunicațiile de e-mail.

Vizualizator HTML intern

În timp ce majoritatea altor programe de e-mail sigure similare vă pot permite să vizualizați e-mailuri doar sub formă de format text, The Bat! este un pic diferit. Pe lângă faptul că vă permite să vizualizați e-mailurile în format text, acesta acceptă și e-mailuri HTML, ceea ce înseamnă că, dacă expeditorul utilizează formatul HTML, puteți vedea e-mailul exact așa cum intenționează expeditorul. Acest lucru se datorează faptului că acest program are propriul vizualizator HTML intern care vă asigură că puteți vedea e-mailurile formatate HTML cât mai corect posibil.

Mesaje nelimitate de stocat

Acest program este foarte ușor, deoarece nu are nicio cerință minimă de procesor pentru a-l rula. Dacă aveți Windows, atunci puteți instala acest software. Mai mult, acceptă și stocarea de mesaje nelimitate în computerul dvs. și îl puteți utiliza pentru a vă conecta la orice servicii de e-mail care utilizează POP și IMAP. Întrucât nu este utilizat doar ca un software securizat de comunicare prin e-mail, ci și ca software robust de manager de e-mail, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea a mii de e-mailuri pe care le aveți. Cu funcția robustă de gestionare a e-mailului, gestionarea mesajelor nelimitate pe computer este simplă și simplă.

Liliacul! Carte de adrese

Liliacul! oferă, de asemenea, propria versiune a funcției de gestionare a contactelor, care se numește The Address Address Book, care poate fi utilizată pentru a gestiona și stoca toate informațiile de contact. Lucrul bun despre această caracteristică este că puteți adăuga cu ușurință informațiile de contact din diverse programe de gestionare a contactelor bazate pe cloud, cum ar fi Google Contacte și Outlook. De asemenea, puteți transfera ușor informațiile de contact din agenda de adrese în Google și Outlook. Găsirea oricăror informații de contact este la fel de ușor de tastat adresa de e-mail sau numele lor, ceea ce este foarte convenabil atunci când trebuie să trimiteți și să primiți un mesaj de urgență.

Concluzie

Liliacul! oferă platforma de comunicare prin e-mail sigură finală care vă permite să comunicați cu contactele dvs. în mod privat și sigur. Înlătură toate șansele ca hackerii să vă monitorizeze comunicarea prin e-mail, deoarece acest software este echipat cu un sistem avansat de criptare end-to-end. Ca software de gestionare a e-mailului, vă este foarte ușor să gestionați mii de e-mailuri în computer și, cel mai bine, poate stoca mesaje nelimitate fără restricții. Vizualizarea e-mailurilor HTML nu este o problemă, deoarece spre deosebire de software similar, acesta este echipat cu un vizualizator HTML intern pentru confortul dvs. în vizualizarea e-mailurilor formatate HTML. În total, The Bat! este un software recomandat pentru managerul de e-mailuri. De asemenea, este un sistem sigur recomandat de comunicare prin e-mail pentru a vă ajuta să gestionați toate e-mailurile într-un singur loc, precum și pentru a vă asigura că comunicațiile dvs. de e-mail sunt întotdeauna private și sigure.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map