Recenzie KeePass

Pro-uri

Oferă software gratuit, ușor și sigur de gestionare a parolelor care vă ajută să stocați orice parolă într-un loc convenabil. Licența este open source și acceptă sistemul avansat de criptare.


Contra

Este disponibil doar pentru Windows, deși există unele versiuni neoficiale care sunt disponibile pentru alte platforme, cum ar fi Android, iOS și Linux.

Per total

Oferă o platformă simplă și sigură pentru a vă stoca toate parolele într-un singur loc cu un sistem avansat de criptare. Vă permite să vă gestionați ușor și sigur toate parolele.

website: Keepass.info

Rating general: [Yasr_overall_rating]

KeePass este un software gratuit și open source manager de parole creat în 2003 de Dominik Reichl, un programator software cu sediul în Germania. Deși inițial a fost dezvoltat de o singură persoană, ca un software open source, a fost îmbunătățit în urma sugestiilor multor utilizatori entuziaști, făcând software-ul să evolueze așa cum este astăzi. Scopul acestui software este de a ajuta utilizatorii să gestioneze și să stocheze toate parolele importante pentru a evita să folosească aceeași parolă pentru fiecare cont pe care îl au.

Mai multe chei de utilizator

Când creați baza de date pentru parola dvs., aveți opțiunea de a crea parola principală pentru baza de date. Cu toate acestea, există chei suplimentare pe care le puteți aplica bazei de date cu parole pentru a fi mai sigură. Cu mai multe chei de utilizator, există o mulțime de modalități prin care vă puteți securiza baza de date de parole și vă asigurați că doar aveți acces la aceasta. Puteți utiliza mai multe fișiere cheie în cazul în care este necesar pentru a vă consolida securitatea bazei de date cu parole. Acest lucru este recomandat să faceți, deși este un pic greoi să urmăriți fiecare cheie de utilizator pe care ați creat-o. Cu toate acestea, din punct de vedere al securității, funcția cu mai multe chei de utilizator poate ajuta la consolidarea securității bazei de date cu parole și mai mult.

Generator Parola aleatorie

Majoritatea oamenilor creează parole simple pentru conturile lor. Acest lucru se datorează mai ales faptului că parolele complexe sunt greu de reținut și, de asemenea, este dificil de creat. Funcția generatoare de parole aleatoare este disponibilă în acest software, care îi ajută pe utilizatori să creeze parole solide pentru conturile lor. În acest fel, nu ar mai trebui să se bazeze pe parolele slabe, deoarece acestea pot fi ușor hackate mai târziu. Aceasta este caracteristica care ajută utilizatorii să-și protejeze fiecare cont cu cele mai puternice parole imposibil de piratat.

Sistem avansat de criptare

KeePass este ca un spațiu de stocare mare pentru toate parolele. Înseamnă că este un program foarte important pentru a gestiona și stoca cheile de acces la conturile dvs. Trebuie să vă asigurați că acest software este complet securizat și sigur de utilizat. Din fericire, folosește sistemul avansat de criptare, care este imposibil de rupt. Cu alte cuvinte, oamenii nu pot doar să deschidă cu forță managerul de parole și să obțină informații cu ușurință despre parolele tale. Acest software nu este ușor fisurat, iar singurul care poate accesa informațiile valoroase din baza de date este utilizatorul.

Gestionare simplă a parolelor

Una dintre principalele funcții ale acestui software este de a ajuta utilizatorii să își gestioneze parolele cu ușurință. Oricât de multe parole ai păstrat în acest software, îți este foarte ușor să îl gestionezi așa cum vrei. Există opțiunea de a vă clasifica parolele și de a facilita accesul. De asemenea, există funcții care vă ajută să căutați parola stocată foarte rapid, chiar dacă este îngropată în baza de date. De asemenea, puteți importa sau exporta baza de date destul de ușor în cazul în care doriți să migrați datele dvs. sau către o altă platformă.

Arhitectură de pluginuri

Caracteristicile de bază din KeePass oferă utilizatorilor toate funcțiile și beneficiile de care au nevoie de la un manager de parole. Cu toate acestea, există o caracteristică suplimentară care poate face posibilă utilizatorilor să extindă și mai mult caracteristicile de bază, ceea ce se numește funcția plugin. Cu arhitectura de pluginuri pe care o are acest software, vă este foarte ușor să adăugați pluginuri în acest software pentru a îmbunătăți funcționalitatea acestuia. Deoarece acest software este open source, există o mulțime de oameni care contribuie la dezvoltarea de diverse pluginuri pentru acest software.

Concluzie

KeePass este unul dintre cele mai bune software gratuit de administrare a parolelor de acolo. Cu acest software, puteți stoca și gestiona cu ușurință parolele într-un loc convenabil. De asemenea, software-ul este protejat de un sistem avansat de criptare, precum și de mai multe fișiere de utilizatori, pentru a se asigura că baza de date este anti-hacker. Nimeni nu poate sparge software-ul și nu poate fura parolele din baza de date cu ușurință. În plus, are și funcția de a ajuta utilizatorii să creeze parole puternice pentru conturile lor, precum și să adauge câteva pluginuri pentru a îmbunătăți funcționalitățile software. În total, KeePass este un software recomandat pentru administrarea parolelor dacă căutați o soluție simplă și sigură pentru a păstra toate datele dvs. de parolă în siguranță și protejate în siguranță într-un loc convenabil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map