IPVanish recensie

Voordelen


 • Het biedt meerdere manieren om de servers te sorteren en te filteren waarmee een gebruiker de best beschikbare server kan identificeren.
 • De beschikbaarheid van een extra authenticatielaag in de SOCKS5-webproxy zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de server.
 • Je hebt de mogelijkheid om verbinding te maken met de snelste server van een specifiek land.
 • VPN-provider is eigenaar van zijn DNS-server, die de gebruiker bespaart van enige betrokkenheid van derden.
 • Kill Switch elimineert de kans op datalekken als IPVanish onverwachts uitvalt.

Nadelen

 • Er zijn geen browserextensies beschikbaar. Als u echter de app gebruikt, zal deze zeker de gegevensoverdracht die door de browsers stroomt, versleutelen.
 • Live ondersteuning (niveau 1) vereist enige training omdat ze niet alle vragen informatief kunnen beantwoorden. Als ze het echter niet correct konden beantwoorden, genereerden ze een ticket en daarna zorgde het team van het tweede niveau voor de kwestie.

Website: bezoek de officiële site

Overzicht

Snel overzicht
Website Bezoek website
ProtocollenIKEv2, OpenVPN, L2TP, IPSec, SSTP, PPTP
PlatformsWindows, Mac, iOS, Android, Windows Phone, Linux, Chrome, Routers, Smart TV
JurisdictieVerenigde Staten van Amerika
LoggingSommige logboeken
Versleuteling256-bits AES
Aansluitingen10 verbindingen
Locaties60 landen
Servers1100
Netflix / P2PP2P beschikbaar
BetalingsmogelijkhedenPayPal, creditcard
OndersteuningsoptiesLive chat, e-mailondersteuning
Prijzen vanaf$ 6,49 / mo Jaarlijks gefactureerd
Garantie7 dag
Gratis proefperiodeNee

IPVanish is een virtual private network-service die wordt aangeboden door IPVanish VPN, een internetbeveiligingsbedrijf dat is opgericht in 2012. Sinds de eerste keer dat het bedrijf zijn virtual private network-service aanbood, staat het bedrijf bekend als een van de beste VPN-providers met de hoogste VPN-snelheid . Het is vanwege de efficiëntie van servers en de slimheid van hun plaatsingen over de hele wereld. Het doel van het bedrijf is om gebruikers te helpen hun online activiteiten te beveiligen, zodat ze privé en anoniem op internet kunnen surfen, zonder enige beperkingen.

Gebruikersinterface - HoofdscreeningGebruikersinterface – Hoofdscreening

In de loop van de tijd is IPVanish veel verbeterd. Voorheen hadden ze geen DNS en vertrouwden ze op DNS van derden, wat een groot nadeel was van de provider.

Na verloop van tijd hebben ze hun DNS ingebed die ervoor zorgt dat er geen gegevensoverdracht plaatsvindt via een derde partij. De implementatie van de Kill Switch en meerdere functies voor het beschermen van datalekken zijn de belangrijkste kenmerken van deze VPN-provider.

Lijst van IPVanish ServerLijst van IPVanish Server

Servers sorteren en filteren

De snelheid en betrouwbaarheid zijn sterk afhankelijk van de server. Men kan automatisch verbinding maken met de snelste server door de instellingsopties te doorlopen >Algemeen >IPVanish opstarten >Maak verbinding met de snelste server. U kunt er ook voor kiezen om te communiceren met de laatste server waarmee uw apparaat was verbonden. Het biedt ook een optie om verbinding te maken met de snelste server van een bepaald land. Laten we zeggen; u moet toegang hebben tot de inhoud die alleen in Duitsland beschikbaar is. Vervolgens maakt u verbinding met een server die zich daar bevindt. Het kan echter zijn dat u een lage snelheid ervaart, en dan moet u handmatig de snelste server van dat land identificeren. IPVanish voert de taak uit om alle servers te vergelijken en de best beschikbare te verbinden. Deze optie wordt ook geboden in IPVanish Startup-instellingen.

U krijgt ook de mogelijkheid om de servers op verschillende manieren te sorteren, namelijk:

 • Landnaam (alfabetische volgorde)
 • Reactietijd
 • Laadtijd
 • Favorieten eerst (alfabetische volgorde)

Dit laat zien dat gebruikersvereisten de hoogste prioriteit hebben en dat alle mogelijke maatregelen worden genomen om het handmatige werk te verwijderen.

U kunt de servers ook filteren door de opgegeven latentiecriteria te selecteren, maar de meeste hebben een latentie van meer dan 200 ms.

Maak rechtstreeks verbinding via de kaart

Nogmaals, het is een stap in de richting van een betere gebruikerservaring omdat de gebruiker rechtstreeks verbinding kan maken met de server door deze op de kaart te vinden. U vindt echter geen informatie over de snelheid en latentie als u er rechtstreeks vanaf de kaart verbinding mee maakt. Het helpt je alleen om de exacte geografische locatie van de server te vinden.

Algemene instellingen voor IPVanishAlgemene instellingen voor IPVanish

SOCKS5-webproxy

Het is een unieke beveiligingsfunctie die niet door elke VPN-provider wordt aangeboden, maar zoals IPVanish heeft bereikt om het te bieden, markeert het een beter beveiligingsniveau. SOCKS5 helpt het IP-adres te verbergen wanneer de gebruiker P2P- en VoIP-verbindingen maakt. Als iemand toegang heeft tot de server waarmee je verbonden bent, dan is er de mogelijkheid dat er gegevens uitlekken. SOCKS5-webproxyservers bieden echter een extra beveiligingslaag: het SSH-protocol (Security Socket Shell) waardoor de servers alleen toegankelijk zijn via verificatie. Als iemand echter ook daarna het SSH-protocol bereikt, zullen er coderingsrondes zijn die hij moet omzeilen. Een dergelijke toevoeging laat zien dat IPVanish een actieve hand heeft in het beschermen van uw gegevens.

IPv6-lekbescherming

IPv6 is ontstaan ​​om het probleem van een eindig aantal beschikbare IP-adressen op te lossen. Er is een aanzienlijk aantal websites die IPv6 gebruiken en als uw VPN-provider zich daar geen zorgen over maakt, kunnen er gegevens uitlekken door uw zoekopdracht om te leiden naar een andere kwaadwillende webpagina. IPVanish heeft de lekbescherming voor IPv6, zodat men vrij kan bladeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de lekkage.

Voor het uitschakelen van de IPv6 Lekbescherming kun je direct naar de insteloptie. Kies het verbindingstabblad en verwijder het vinkje uit het selectievakje voor ‘IPv6 Leak Protection’. Maar het kan alleen worden gedaan nadat u de VPN-verbinding hebt uitgeschakeld. In de eerste plaats zou u dat nooit moeten doen, omdat het uw gegevensoverdracht veiliger maakt.

Verschillende verbindingsinstellingenVerschillende verbindingsinstellingen

Dodemansknop

Kill Switch is vereist om ervoor te zorgen dat er geen gegevens worden gelekt wanneer de VPN onverwachts uitvalt. Telkens wanneer de VPN-verbinding wegvalt, kan het lokale IP-adres worden getraceerd door ISP’s. Iedereen die geïnteresseerd is in het achterhalen van uw gebruiksgeschiedenis, kan de kans krijgen om alle informatie te krijgen nadat VPN niet meer functioneert, maar het internetverkeer is nog steeds actief. Dat is de reden waarom de meeste VPN-providers de Kill Switch implementeren om volledige beveiliging in elk aspect te bewerkstelligen. Opgemerkt moet worden dat het geen extra functie is, maar een noodzaak die elke VPN-provider moet hebben. IPVanish heeft het als een essentiële instelling die op elk moment kan worden in- en uitgeschakeld, zelfs terwijl de VPN-verbinding werkt.

LAN-verkeer blokkeren

Dit is een specifieke variant van Kill Switch die zich niet richt op internetverkeer maar LAN-verkeer. Gegevens kunnen ook via LAN worden gelekt en dus wanneer de VPN-verbinding wordt verbroken; het is nuttig om de gegevens te beschermen tegen lokale hackers. Dit is een unieke functie die veel VPN’s missen en het draagt ​​direct bij aan de beveiliging.

Zero Traffic Logs

IPVanish houdt uw informatie en uw online activiteiten niet bij. Via het tabblad “Diagnostiek” kunt u de activiteiten bekijken die de VPN-provider heeft uitgevoerd of die u hebt uitgevoerd met de VPN-provider. Als die informatie voor u beschikbaar is, moet deze ook openstaan ​​voor de provider, hoewel deze niet schadelijk is en alleen wordt opgeslagen voor onderzoek en een betere werking van de software. IPVanish geeft u volledige privacy en vrijheid bij uw online activiteiten. U hoeft geen schendingen van de privacyrechten op te lossen als u deze service regelmatig gebruikt.

Verbindingstijdanalyse

Tijd die nodig is om een ​​verbinding met een gemiddelde tot stand te brengenTijd die nodig is om een ​​verbinding met een gemiddelde tot stand te brengen

Verbindingstijd is een belangrijk aspect dat informatie geeft over hoe snel de VPN-provider zou reageren. De reactietijd kan variëren afhankelijk van de geselecteerde server. Hier hebben we de snelste server van dit moment gekozen en de gemiddelde reactietijd gevonden door deze keer op keer te verbinden.

Het verschil tussen de gemiddelde verbindingstijd en elke uitgevoerde proef is niet meer dan 2 seconden, wat aangeeft dat de verbinding stabiel is en niet veel fluctueert. Je kunt dat voorspellen wanneer het verbinding gaat maken. Met een gemiddelde verbindingstijd van 11 seconden toont IPVanish de minste verbindingstijd bij de meeste andere VPN-providers.

Snelheidstest

Snelheidstest - voor en na IPVanishSpeed ​​Test – Before & Na IPVanish

Van IPVanish is bekend dat het een van de snelste privéverbindingen biedt aan hun gebruikers, waardoor ze op internet kunnen surfen zonder zich zorgen te hoeven maken over vertragingen. Er is geen ISP-beperking tijdens het gebruik van deze service en de privéservers zijn geoptimaliseerd zodat deze de beste prestaties kunnen leveren voor uw online activiteiten. We vergeleken de internetsnelheid met en zonder de VPN-verbinding en ontdekten dat zonder een verbinding de download- en uploadsnelheden respectievelijk 12,09 Mbps en 6,69 Mbps bedragen. Het is duidelijk dat als men een coderingslaag tot stand brengt, de snelheid zal afnemen en hier wordt verlaagd met respectievelijk 5,59 Mbps en 4,79 Mbps, wat ons de snelheid van 6,50 Mbps en 1,90 Mbps biedt voor respectievelijk downloaden en uploaden..

Dit is redelijk goed als het gaat om de snelheid, want tijdens het gebruik van veel andere VPN-providers was er ook een afname van 80%. Voor de titel van de snelste VPN-provider moet IPVanish echter steeds meer servers opzetten. Het is altijd mogelijk dat de snelheid op een bepaalde locatie sterk wordt verlaagd, maar aan de andere kant ervaar je mogelijk een hoge snelheid vanaf een andere locatie. Het heeft servers over de hele wereld en heeft meerdere servers in veel ontwikkelde landen. Dus voor landen zoals Canada, de VS, Duitsland, Frankrijk, Australië en andere grote Europese landen biedt het relatief hoge snelheid, en daarom blijft het gebruikersbestand in die landen groeien.

Veiligheid

De privé-verbinding van IPVanish stelt u in staat om al uw datatransmissies perfect te coderen omdat het de hoogste bescherming voor uw netwerk gebruikt, namelijk het 256-bit AES-coderingssysteem. Dit is het type codering dat het beste kan worden gebruikt voor bescherming tegen hackers en cyberaanvallen, en veel beveiligingsexperts hebben het over de hele wereld aanbevolen. Met dit versleutelingssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken dat iemand in uw netwerk kan snuffelen, naar uw online communicatie kan luisteren en uw surfgewoonten kan volgen, omdat hij of zij dat niet kan. In feite is dit type codering het beste coderingssysteem om uw IP-adres en echte identiteit online te verbergen.

Afgezien van hen, gebruikt het eigen DNS-servers: 198.18.0.1 en 198.18.0.2 als de primaire en secundaire DNS-IP’s. Dat was voorheen niet het geval; het vertrouwde vroeger op DNS van derden, wat het belangrijkste probleem was waarmee kopers werden geconfronteerd. Zelfs voor hoge snelheid zal niemand bereid zijn compromissen te sluiten met de beveiliging, en daarom ontwikkelde IPVanish zijn eigen DNS.

Met IPv6-lekbescherming en DNS-lekbescherming heeft IPVanish alle paden geblokkeerd waar gegevens kunnen lekken, en dat is hoe het zowel beveiliging als snelheid biedt.

Gebruikersinterface en gebruikerservaring

De gebruikersinterface en gebruikerservaring zijn altijd gebaseerd op de efficiëntie van de app waarmee het u zou kunnen helpen het werk te vereenvoudigen en de handmatige bediening te verminderen. Men kan de real-time download en upload slaap bekijken op het hoofdscherm, kan het ook via de grafiek bekijken. Dat helpt bij het selectieproces van de server. Als het gaat om de selectie van de server, hebben ze het gemakkelijker gemaakt door ze op vier verschillende manieren te sorteren die hierboven zijn genoemd. Dat is gemakkelijk herkenbaar en bevestigt het hoge vermogen van de gebruikersinterface. De beschikbaarheid van de kaart is een grappig onderdeel dat u ook helpt om de servers rechtstreeks vanaf hun locatie op de kaart te vinden in plaats van door de lijst te gaan (als die taak er saai uitziet). Alle instellingen zijn vereenvoudigd onder drie tabbladen:

 • Algemeen
 • Verbinding
 • Diagnostiek

Dit helpt de gebruiker om de gewenste instelling te vinden zonder er veel over na te denken. Instellingen geven de gebruiker de volledige controle door hem elke gewenste functie in en uit te laten schakelen. Zelfs als het niet relevant is, moeten in sommige gevallen sommige functies worden gewijzigd. IPVanish heeft erover nagedacht en dat helpt aanzienlijk bij het verbeteren van de gebruikersinterface.

Platform

Het goede aan deze privéverbindingsservice is dat u de app en software kunt gebruiken op alle platforms en apparaten die u heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u geen privéverbinding op uw smart-tv kunt gebruiken, omdat de VPN-software op uw router kan worden geïnstalleerd. Dus wanneer u de smart-tv met de router verbindt, wordt uw verbinding automatisch privé. Dit geldt voor alle apparaten die op je router zijn aangesloten. Ongeacht welk platform of apparaat u gebruikt, er is altijd een manier om deze privéverbinding op uw apparaat te gebruiken.

Bovendien, zelfs als u het op openbare plaatsen of tijdens reizen moet gebruiken, kan de gebruiker verbinding maken met tien gelijktijdige verbindingen op meerdere apparaten. Het ondersteunt Windows, Windows Phone, Mac, iOS en Android en dus, zelfs als er geen router is, kan dezelfde efficiënte connectiviteit worden gegarandeerd. Het enige nadeel is dat ze geen browserextensies bieden, dus je moet verbinding maken met de app voordat je de browser gebruikt.

Klantenservice

IPVanish heeft een goed gedefinieerde methodologie als het gaat om haar klantenondersteuningssysteem. Het ondersteuningssysteem volgt een procedure die een betere gebruikerservaring oplevert en ook de vraag op een systematische manier oplost.

 • Open het dialoogvenster in de rechterbenedenhoek van het scherm op hun website.
 • Daarna zullen ze om uw naam en de e-mail vragen die niet zal worden geverifieerd, dus als u anoniem wilt blijven, kunt u deze vervalsen als u dat wilt.
 • Typ je bericht en ze zullen je antwoorden, maar binnen een paar minuten.
 • Als uw vraag niet is opgelost, zullen ze u begeleiden door opnieuw te verwijzen naar de artikelen die aan uw kant staan, maar zelfs als het probleem stilstaat, zullen ze een ticket genereren.
 • Uw vraag wordt dan doorgestuurd naar het tweede niveau en ze hebben geavanceerde kennis over de service, dus het zal daar zeker worden opgelost.

Het lijkt misschien tijdrovend en soms is het dat ook, maar de antwoorden zijn altijd accuraat en er zal altijd iemand zijn om uw probleem op te lossen, 24 uur per dag.

Conclusie

Als het gaat om het beschermen van uw echte identiteit online, is IPVanish een van de beste VPN-services die u vandaag kunt gebruiken. Het biedt veel functies die uw privacy en veiligheid garanderen bij uw online activiteiten. Het biedt ook de hoogste snelheid en onbeperkte bandbreedte om ervoor te zorgen dat u uw netwerkverbinding op de best mogelijke manier kunt gebruiken, voor verschillende doeleinden. Het biedt ook eersteklas beveiligingsfuncties waarmee u uw anonieme identiteit online kunt houden zonder kans op IP-adres of DNS-adreslek. Al met al, als het gaat om het online verbergen van uw IP-adres en het veilig en versleuteld houden van uw online activiteiten, is IPVanish de beste keuze voor een VPN-service die u kunt hebben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me