Trust.Zone recensie

Voordelen


 • Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface met minder configuraties is het een “gebruiksvriendelijke” VPN-provider.
 • Met Statuspaneel kunt u de download- en uploadsnelheid volgen.
 • De “Kill Switch” -optie bespaart het datalek als de VPN onverwachts uitvalt.
 • “DNS-lekbescherming” helpt ervoor te zorgen dat DNS-verzoeken via een beveiligde tunnel worden verzonden.
 • Er zijn verschillende protocolselecties beschikbaar met verschillende poorten.

Nadelen

 • Er zijn niet veel configuraties beschikbaar, dus het stelt de gebruiker niet in staat om wijzigingen aan te brengen volgens zijn vereisten, maar misschien is het dan om de eenvoud te behouden.
 • Servers kunnen op geen enkele manier worden gesorteerd of uitgefilterd en men moet de server handmatig selecteren.
 • Het kan soms een fout vertonen terwijl u er verbinding mee probeert te maken. Het opnieuw verbinden kan het probleem echter oplossen.

Website: bezoek de website

Overzicht

Snel overzicht
Website Bezoek website
ProtocollenOpenVPN en L2TP
PlatformsAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
JurisdictieSeychellen
LoggingGeen logboeken
VersleutelingAES 256-bits
AansluitingenMaximaal 5 verbindingen
Locaties34 landen
Servers164
Netflix / P2PP2P beschikbaar
BetalingsmogelijkhedenPayPal, creditcard, Bitcoin, cryptocurrencies, PaymentWall
OndersteuningsoptiesOndersteuningsticket
Prijzen vanaf$ 2,88 / mo gefactureerd voor 24 maanden
GarantieGeen garantie
Gratis proefperiodeGratis proefperiode van 3 dagen

Trust.Zone is een virtual private network-service die wordt aangeboden door Trusted Solutions Ltd, een internetbeveiligingsbedrijf gevestigd op de Seychellen, Oost-Afrika. Het primaire doel van deze service is om de gebruikers te helpen elk type ISP-monitoring te vermijden en ze volledig anoniem te maken tijdens het uitvoeren van online activiteiten. Het biedt de gebruikers ook de nodige beveiligingsfuncties om hen te beschermen tegen aanvallen van hackers en cyberdreigingen. Met een eenvoudige gebruikersinterface en “action on click” is Trust.Zone een van de meest gebruiksvriendelijke VPN-providers.

De Desktop Client van Trust Zone

Honderd plus servers in drieëntachtig zones

Het opzetten van 138 servers over de hele wereld is geen gemakkelijke taak, maar als zo’n netwerk van verbinding tot stand is gebracht, kan de oprechtheid naar de beveiliging gemakkelijk worden afgerond. Ze plaatsen hun servers slim en hebben de meeste delen van Noord-Amerika, Europa en Australië al bestreken. Er zijn wat meer servers nodig in Azië en daarna zijn er maar een paar meer servers in Zuid-Amerika nodig, aangezien het aantal gebruikers op dit continent niet groot is.

De betaalbare VPN-service die onbeperkte bandbreedte biedt

Het eerste dat opvalt aan Trust.Zone is dat deze VPN-service redelijk betaalbaar is voor de functies die het biedt. Dit is dus een zeer goede service om te gebruiken als u een beperkt budget heeft en niet te veel geld wilt uitgeven aan een virtuele privéverbinding. Bovendien biedt het onbeperkte bandbreedte waarmee u elk type inhoud op internet zoveel kunt gebruiken als u wilt.

Dodemansknop

Verschillende instellingsopties

De Kill Switch is een van de belangrijkste functies die Trust.Zone biedt. Het is vereist om het internetverkeer te stoppen wanneer er een storing optreedt in de VPN-verbinding terwijl u internet gebruikt. Als u Switch niet gebruikt, als u een beperkte website bezoekt of Netflix vanaf een andere locatie gebruikt en de VPN-client stopt zonder uw medeweten, zal deze uw ISP op de hoogte stellen. Om deze reden moet Kill Switch in wezen in elke VPN worden geïmplementeerd en dat is wat Trust.zone heeft gedaan.

DNS-lekbescherming

DNS-lekkage kan het volledig mislukken van het gebruik van VPN veroorzaken. DNS-lekbescherming zorgt ervoor dat de Trust.Zone DNS-server zichtbaar blijft in plaats van de DNS-server van uw ISP. Het zorgt ervoor dat elk DNS-verzoek dat u doet, wordt gecodeerd door de VPN-provider en vervolgens door een beveiligde tunnel gaat.

Geen logboekregistratie en geen beperkt P2P-verkeer

Het goede aan Trust.Zone is dat het geen logboeken bijhoudt van uw online activiteiten, wat betekent dat zelfs de serviceprovider niet weet wat u online doet, ondanks het feit dat u hun privéverbinding gebruikt. Dit komt omdat dit bedrijf niet gebonden is aan de beperkende overheidsregels die hen verplichten alle wetten voor het bewaren van gegevens te volgen, dus de gebruikers zijn in dit opzicht veilig. Het biedt ook het onbeperkte P2P-verkeer voor het geval u uw privéverbinding wilt gebruiken voor het delen van torrent of P2P, wat mogelijk niet mogelijk is als u andere vergelijkbare services gebruikt.

Statusvenster

Statusvenster

Het statusvenster is het unieke kenmerk van Trust.Zone dat de status van de gegevensoverdracht en de bijbehorende specificaties laat zien. Het toont de servernaam, poort en protocol die zijn geselecteerd om de verbinding tot stand te brengen. Daaronder kunt u de download- en uploadsnelheid controleren waarmee u die kunt vergelijken voor welke poort u de maximale snelheid krijgt. Dat is een functie die helpt om de gebruikerservaring beter en efficiënter te maken.

Verbindingstijdanalyse

Dit aspect helpt bij het bepalen van de stabiliteit van de applicatie en laat zien hoe snel de applicatie de verbinding tot stand kan brengen. We hebben het voor elke VPN-provider uitgevoerd en sommigen hebben ons onverwachte resultaten laten zien door onmiddellijk verbinding te maken. Dit hangt echter af van verschillende factoren, vooral de afstand tussen uw locatie en de server.

Verbindingstijd met gemiddeld

Met een reactietijd van 9,97 seconden (kortste) en 20,18 (langste), laat Trust.Zone een betrouwbare verbindingstijd zien. Er is echter een paar keer een fout opgetreden dat “de client geen verbinding kan maken met het virtuele particuliere netwerk”. Voor die tijd moeten we het verwijderen uit “Taakbeheer”, waarna het goed werkte.

Snelheidstest

Voor en na vertrouwenszone

Toen de resultaten van de snelheidstest werden vergeleken, waren we weinig teleurgesteld omdat de downloadsnelheid van 17, 25 Mbps en de uploadsnelheid van 18, 30 Mbps werden verlaagd tot respectievelijk 1,99 Mbps en 0,38 Mbps.

Dit laat zien dat Trust.Zone niet de perfecte optie is voor het uploaden van de inhoud, maar toch kan browsen efficiënt worden gedaan. U kunt ook video’s van goede kwaliteit streamen met snelheid die is vastgesteld na een VPN-verbinding.

Nogmaals, het hangt af van de locatie. Als u bijvoorbeeld in Canada woont, zult u een dergelijke afname niet ervaren vanwege meerdere servers.

Veiligheid

Trust.Zone gebruikt AES-codering met een 256-bits sleutel die bekend staat als de krachtigste codering die niet kan worden verbroken door brute kracht.

Als het op protocol aankomt, hebben ze de beschikbaarheid van het OpenVPN-protocol, dat het veiligst is. Het biedt geen PPTP-protocol omdat bekend is dat dit protocol kwetsbaar is voor veel aanvallen van hackers. Bovendien kunt u naar de optie Instellingen gaan en het protocol selecteren op basis van uw behoefte. Met meerdere coderingsprotocollen die de provider aanbiedt, kan ervoor worden gezorgd dat u altijd degene gebruikt die veilig is voor uw online activiteiten.

Ze geven dagelijks ‘warrant canary’ uit op hun website die Trust.Zone-klanten beschermt voor het geval de wet vraagt ​​om activiteitenlogboeken en over de zoekopdrachten. Voor het bewijs van hun “Geen logboek” -beleid kunt u terecht op: https://trust.zone/canary of kijk hier:

Platforms

Vanuit één account kunt u tegelijkertijd drie verbindingen tot stand brengen, wat de prijs die Trust.Zone biedt rechtvaardigt.

Je kunt het downloaden voor je Windows-pc, Android, MacOS en iOS. Het exclusieve deel is dat het ook een client voor Linux oplevert, een platform dat niet door elke VPN-provider wordt gedekt.

De installatie en aanmelding zijn net zo eenvoudig als het inschakelen van de virtuele privénetwerkverbinding met een klik. Ga naar hun website en download het volgens uw besturingssysteem, meld u aan door een plan te kiezen en alsjeblieft.

Gebruikersinterface en gebruikerservaring

U zou geen eenvoudigere VPN-provider krijgen en het is het handigst voor kopers die de vereisten van de VPN kennen, maar niet willen nadenken over het configureren ervan. Het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te verkennen.

Binnen een paar minuten maakt u kennis met de volledige werking van de applicatie en hoe u deze voordelig kunt gebruiken. De gebruikerservaring kan worden verbeterd door wat meer vereiste functies toe te voegen, zoals Ad-Blocker en Split Tunneling. Ook is de verbindingsfout een grote teleurstelling als het gaat om gebruikerservaring. Met weinig verbeteringen kon dit probleem echter worden verholpen en kon een betere applicatie worden aangeboden.

Klantenservice

Klantenservice formulier

Ze hebben geen live chat-ondersteuning en e-mailondersteuning is ook niet altijd beschikbaar. Het is alleen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 16:00 uur GMT +0. Daarom kun je geen onmiddellijke reactie verwachten. Dus als u een persoon bent die sterk afhankelijk is van de klantenondersteuning voor elk probleem, is Trust.Zone misschien geen goede oplossing.

Ze bieden echter een complete set veelgestelde vragen die bijna alle problemen oplost die een klant kan tegenkomen bij het gebruik van de Trust.Zone-applicatie. Deze veelgestelde vragen hebben betrekking op elk segment waar een klant hulp nodig heeft. Ze bieden ook een compleet proces van probleemoplossing waarmee de klanten de verbinding kunnen oplossen zonder de hulp van iemand anders.

Gevolgtrekking

Trust.Zone zorgt voor een veilige verbinding met een eenvoudig te gebruiken interface, perfect voor mensen die niet willen verdrinken in technologie, maar VPN willen gebruiken voor hun privacy. Het aantal servers is al 138 en bestrijkt alle grote landen over de hele wereld. Het helpt om uw netwerkverbinding privé te houden, zodat u privé en anoniem op internet kunt surfen, waarbij alle censuur en beperkingen van de overheid worden omzeild. Trust.Zone kan echter worden verbeterd in termen van snelheid en functies. En als het de mate van verbetering vergt, kan het ook de VPN-provider verslaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map