IPVanish Review

Pro-uri


 • Oferă mai multe moduri de a sorta și filtra serverele prin care un utilizator ar putea identifica cel mai bun server disponibil.
 • Disponibilitatea unui strat suplimentar de autentificare în proxy-ul web SOCKS5 asigură că numai utilizatorii autorizați accesează serverul.
 • Aveți opțiunea de a vă conecta cu cel mai rapid server dintr-o anumită țară.
 • Furnizorul VPN deține serverul său DNS care salvează utilizatorul de orice implicare a terților.
 • Kill Switch elimină șansele de scurgere a datelor dacă IPVanish scade în mod neașteptat.

Contra

 • Nu sunt furnizate extensii de browser. Cu toate acestea, dacă utilizați aplicația, aceasta va cripta cu siguranță transmisia de date care curge prin browsere.
 • Suportul live (nivelul 1) necesită o anumită pregătire, deoarece nu pot oferi răspunsuri informative la fiecare întrebare. Cu toate acestea, atunci când nu au reușit să răspundă corect, generează un bilet și după acea echipă de nivelul doi se ocupă de problema respectivă.

Website: Vizitați site-ul oficial

Prezentare generală

Prezentare rapidă
Website Vizitați site-ul web
ProtocoaleIKEv2, OpenVPN, L2TP, IPSec, SSTP, PPTP
platformeWindows, Mac, iOS, Android, Windows Phone, Linux, Chrome, routere, Smart TV
competențăStatele Unite ale Americii
LogareCâteva jurnale
CriptareaAES de 256 biți
Conexiuni10 conexiuni
locaţii60 de țări
Servere1100
Netflix / P2PP2P Disponibil
Optiuni de plataPayPal, Card de credit
Opțiuni de asistențăChat live, asistență prin e-mail
Prețuri de la6,49 USD / lună Plătite anual
Garanție7 zile
Încercare gratuităNu

IPVanish este un serviciu de rețea privată virtual oferit de IPVanish VPN, o companie de securitate pe Internet fondată în 2012. De la prima dată când compania a oferit serviciul de rețea virtuală virtuală, compania a cunoscut a fi unul dintre cei mai buni furnizori de VPN cu cea mai rapidă viteză VPN. . Aceasta se datorează eficienței serverelor și inteligentă a destinațiilor de plasare a acestora din întreaga lume. Scopul companiei este de a ajuta utilizatorii să își asigure activitatea online, astfel încât să poată naviga pe internet în mod privat și anonim, fără a fi nevoit să facă față restricțiilor.

Interfață utilizator - ecranizare principalăInterfață utilizator – ecranizare principală

Cu timpul IPVanish s-a îmbunătățit mult. Anterior nu dețineau DNS și obișnuiau să se bazeze pe un DNS terț, care era un dezavantaj semnificativ al furnizorului.

Cu timpul, și-au încorporat DNS-ul care asigură că nu se va produce nicio transmisie de date prin intermediul unei terțe părți. Principalele caracteristici ale acestui furnizor VPN sunt implementarea Kill Switch și mai multe caracteristici pentru protejarea oricărei scurgeri de date.

Lista serverului IPVanishLista serverului IPVanish

Sortarea și filtrarea serverelor

Viteza și fiabilitatea depind foarte mult de server. Se poate conecta automat cu cel mai rapid server parcurgând opțiunile de setare >General >Pornire IPVanish >Conectați-vă la cel mai rapid server. Puteți alege, de asemenea, să comunicați cu ultimul server la care a fost conectat dispozitivul. De asemenea, oferă o opțiune de conectare cu cel mai rapid server dintr-o anumită țară. Sa spunem; trebuie să accesați conținutul disponibil numai în Germania. Apoi, vă veți conecta cu un server care este situat acolo. Cu toate acestea, este posibil să experimentați o viteză slabă și atunci este nevoie de sarcina manuală de identificare a celui mai rapid server din țara respectivă. IPVanish îndeplinește sarcina de a compara toate serverele și de a conecta cel mai bun disponibil. Această opțiune este furnizată și în setările de pornire IPVanish.

De asemenea, aveți opțiunile de sortare a serverelor în diferite moduri care sunt:

 • Nume țară (ordine alfabetică)
 • Timp de raspuns
 • Timp de încărcare
 • Favoritele întâi (ordine alfabetică)

Acest lucru arată că cerințele utilizatorului sunt luate ca prioritate maximă și că se iau toate măsurile posibile pentru a elimina lucrul manual.

De asemenea, puteți filtra serverele selectând criteriile de latență furnizate, dar majoritatea au o latență de peste 200ms.

Conectați-vă direct folosind Harta

Din nou, este un pas către o experiență mai bună a utilizatorului, deoarece utilizatorul s-ar putea conecta direct la server găsind-o de pe hartă. Cu toate că, nu veți găsi nicio informație despre viteză și latență dacă vă conectați direct cu ea din hartă. Te ajută doar să găsești locația geografică exactă a serverului.

Setări generale pentru IPVanishSetări generale pentru IPVanish

Proxy web SOCKS5

Este o caracteristică unică de securitate care nu este oferită de către fiecare furnizor VPN, dar, pe măsură ce IPVanish a reușit să o ofere, aceasta marchează un nivel mai bun de securitate. SOCKS5 ajută la ascunderea adresei IP atunci când utilizatorul face conexiuni P2P și VoIP. Dacă cineva are acces la serverul la care sunteți conectat, atunci există posibilitatea scurgerii de date prin asta. Cu toate acestea, serverele proxy web SOCKS5 oferă un strat suplimentar de protocol: SSH (Security Socket Shell), din cauza căruia serverele pot fi accesate numai prin verificare. Cu toate acestea, dacă chiar și după acest lucru cineva primește prin protocolul SSH, vor exista runde de criptare pe care trebuie să le ocolească. O astfel de adăugare arată că IPVanish are o mână activă pentru protejarea datelor dumneavoastră.

Protecție împotriva scurgerilor IPv6

IPv6 a apărut pentru a rezolva problema unui număr finit de adrese IP disponibile. Există un număr considerabil de site-uri web care utilizează IPv6, dar dacă furnizorul dvs. VPN nu este preocupat de acestea, datele ar putea fi scurse prin redirecționarea căutării dvs. către orice altă pagină web dăunătoare. IPVanish are protecția împotriva scurgerilor pentru IPv6, astfel încât s-ar putea răsfoi liber fără să-ți pese de scurgeri.

Pentru a opri Protecția împotriva scurgerilor IPv6, puteți merge direct la opțiunea de setare. Alegeți fila conexiunii și debifați caseta plasată înainte de „Protecția împotriva scurgerilor IPv6”. Dar se poate face numai după ce opriți conexiunea VPN. În primul rând, nu ar trebui să faceți acest lucru niciodată, deoarece vă asigură transmiterea datelor în siguranță.

Setări de conectare diferiteSetări de conectare diferite

Kill Switch

Kill Switch este obligat să se asigure că nu se scurg date în momentul în care VPN scade în mod neașteptat. Ori de câte ori se pierde conexiunea VPN, IP-ul local ar putea fi urmărit de ISP-uri. Oricine este interesat să afle istoricul de utilizare poate avea șansa de a obține toate informațiile după ce VPN încetează să funcționeze, dar traficul pe internet este încă activ. Acesta este motivul pentru care majoritatea furnizorilor VPN implementează Kill Switch pentru a stabili securitatea completă în toate aspectele. Trebuie menționat că nu este o caracteristică suplimentară, ci o necesitate pe care trebuie să o aibă fiecare furnizor VPN. IPVanish a obținut-o ca o setare esențială care ar putea fi pornită și dezactivată oricând, chiar dacă conexiunea VPN funcționează.

Blocați traficul LAN

Acum, aceasta este o varietate specială de Kill Switch, care nu se concentrează nu pe traficul de internet, ci pe LAN. De asemenea, datele pot fi scurse prin LAN și astfel când conexiunea VPN se reduce; este util să protejați datele de hackerii locali. Aceasta este o caracteristică unică de care lipsesc multe VPN-uri și se adaugă direct securității.

Zero Trafic Jurnal

IPVanish nu ține evidența informațiilor și a activităților dvs. online. Prin fila „Diagnostice”, puteți arunca o privire asupra activităților pe care le-a desfășurat furnizorul VPN sau le-ați efectuat utilizând furnizorul VPN. Dacă informațiile respective vă stau la dispoziție, acestea trebuie să fie deschise și furnizorului, deși nu sunt dăunătoare și stocate numai pentru cercetare și pentru o mai bună funcționare a software-ului. IPVanish vă oferă confidențialitate și libertate completă în activitatea dvs. online. Nu trebuie să faceți față încălcărilor drepturilor de confidențialitate în timp ce utilizați acest serviciu în mod regulat.

Analiza timpului de conectare

Timpul necesar pentru a stabili o conexiune cu o medieTimpul necesar pentru a stabili o conexiune cu o medie

Timpul de conectare este un aspect important care oferă informații despre cât de rapid ar răspunde furnizorul VPN. Timpul de răspuns poate varia cu serverul selectat. Aici, am ales cel mai rapid server în acest moment și am găsit timpul mediu de răspuns conectându-l din nou și din nou.

Diferența dintre timpul mediu de conectare și orice încercare efectuată nu este mai mare de 2 secunde, ceea ce arată că conexiunea este stabilă și nu fluctuează mult. Puteți prezice asta când se va conecta. Cu un timp mediu de conectare de 11 secunde, IPVanish arată cel mai mic timp de conectare dintre majoritatea celorlalți furnizori VPN.

Test de viteză

Test de viteză - Înainte și după IPVanishTest de viteză – Înainte & După IPVanish

IPVanish a fost cunoscut pentru a furniza una dintre cele mai rapide conexiuni private utilizatorilor lor, ceea ce le permite să navigheze pe web fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la încetiniri. În timp ce nu utilizați acest serviciu, nu există nici un ISP, iar serverele private sunt optimizate astfel încât să poată oferi cele mai bune performanțe pentru activitățile dvs. online. Am comparat viteza de internet cu și fără conexiunea VPN și am constatat că, fără conexiune, vitezele de descărcare și de încărcare sunt de 12,09 Mbps, respectiv 6,69 Mbps. Este evident că, dacă se stabilește un strat de criptare, viteza se va reduce și aici se reduce cu 5,59 Mbps, respectiv 4,79 Mbps, oferindu-ne viteza de 6,50 Mbps și 1,90 Mbps pentru descărcare și respectiv încărcare..

Acest lucru este destul de bun atunci când vine vorba de viteză, deoarece în timp ce utilizați mulți alți furnizori VPN, o scădere de 80% a fost, de asemenea, experiență. Cu toate acestea, pentru titlul celui mai rapid furnizor VPN, IPVanish trebuie să stabilească tot mai multe server. Există întotdeauna posibilitatea ca viteza să fie foarte redusă într-o anumită locație, dar pe de altă parte, este posibil să experimentați viteză mare dintr-o altă locație. Are servere peste tot în lume și are mai multe servere în multe țări dezvoltate. Așadar, pentru țări precum Canada, S.U.A., Germania, Franța, Australia și alte țări importante ale Europei, aceasta oferă comparativ viteză mare, și de aceea baza sa de utilizator continuă să crească în aceste țări.

Securitate

Conexiunea privată oferită de IPVanish vă permite să criptați toate transmisiile de date perfect, deoarece utilizează cea mai mare protecție pentru rețeaua dvs., care este sistemul de criptare AES de 256 biți. Acesta este tipul de criptare care este cel mai bine utilizat pentru protecția împotriva hackerilor și atacurilor cibernetice, iar mulți experți în securitate au recomandat-o în întreaga lume. Cu acest sistem de criptare, nu trebuie să vă faceți griji pentru că nimeni nu poate să se afle în rețeaua dvs., să asculte comunicările dvs. online și să vă urmăriți obiceiurile de navigare, deoarece nu poate face acest lucru. De fapt, acest tip de criptare este cel mai bun sistem de criptare pentru a ascunde adresa dvs. IP și identitatea reală online.

În afară de acestea, folosește servere DNS proprii: 198.18.0.1 și 198.18.0.2 ca IP-uri DNS primare și secundare. Nu mai era cazul înainte; se baza pe un DNS terț, care era problema principală cu care se confruntau cumpărătorii. Chiar și pentru viteză mare, nimeni nu va fi gata să facă compromisuri cu securitatea sa, astfel IPVanish a dezvoltat propriul DNS.

Cu protecția împotriva scurgerilor IPv6 și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPVanish a blocat toate căile de unde s-ar putea scurge datele și astfel se oferă securitate, precum și viteză.

Interfața utilizatorului și experiența utilizatorului

Interfața de utilizator și experiența utilizatorului se bazează întotdeauna pe eficiența aplicației prin care te-ar putea ajuta să simplifice funcționarea și să reduci manipularea manuală. Se poate urmări descărcarea în timp real și încărcarea somnului pe ecranul principal, poate fi examinată și prin grafic. Acest lucru ajută în procesul de selectare a serverului. Când vine vorba de selectarea serverului, acestea le-au ușurat prin sortarea lor în patru moduri diferite menționate mai sus. Aceasta este ușor de identificat și certifică o capacitate ridicată de interfață cu utilizatorul. Disponibilitatea hărții este o parte amuzantă care vă ajută, de asemenea, să găsiți direct serverele din locația lor pe hartă în loc să parcurgeți lista (Dacă această sarcină pare plictisitoare). Toate setările sunt simplificate sub trei file:

 • General
 • Conexiune
 • Diagnostice

Acest lucru ajută utilizatorul să localizeze setarea necesară, fără să se gândească prea mult la ea. Setările oferă un control complet utilizatorului, lăsându-l să pornească și să oprească orice funcție pe care dorește să o facă. Chiar dacă este irelevant, în unele cazuri trebuie modificate anumite caracteristici. IPVanish a considerat-o și asta ajută semnificativ la îmbunătățirea interfeței cu utilizatorul.

Platformă

Lucrul bun despre acest serviciu de conexiune privată este că puteți utiliza aplicația și software-ul pe toate platformele și dispozitivele pe care le aveți. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji pentru a nu putea utiliza o conexiune privată pe televizorul dvs. inteligent, deoarece software-ul VPN poate fi instalat pe router. Deci, când conectați televizorul inteligent cu routerul, conexiunea dvs. devine automat privată. Acest lucru este valabil pentru toate dispozitivele care sunt conectate la router. Indiferent de platforma sau dispozitivul pe care îl utilizați, există întotdeauna o modalitate de a utiliza această conexiune privată pe dispozitivul dvs..

Mai mult, chiar dacă trebuie să îl utilizați în locuri publice sau în timpul călătoriei, acesta permite utilizatorului să se conecteze cu zece conexiuni simultane pe mai multe dispozitive. Acceptă Windows, Windows Phone, Mac, iOS și Android și astfel, chiar dacă nu există un router, s-ar putea asigura aceeași conectivitate eficientă. Singurul dezavantaj este că nu furnizează extensii de browser, deci trebuie să vă conectați cu aplicația înainte de a utiliza browserul.

Relații Clienți

IPVanish are o metodologie bine definită atunci când vine vorba de sistemul său de asistență pentru clienți. Sistemul de asistență respectă o procedură care oferă o experiență mai bună a utilizatorului și, de asemenea, rezolvă interogarea într-un mod sistematic.

 • Deschideți caseta de dialog din colțul din dreapta jos al ecranului de pe site-ul lor web.
 • După aceea, vă vor cere numele și e-mailul care nu vor fi verificate, astfel încât dacă doriți să rămâneți anonimi, puteți să îl falsificați dacă doriți.
 • Tastați-vă mesajul și vă vor răspunde, dar în câteva minute.
 • Dacă întrebarea dvs. nu este rezolvată, vă vor ghida prin redirecționarea către articolele furnizate de partea dvs., dar chiar dacă problema rămâne în continuare, acestea vor genera un bilet.
 • Întrebarea dvs. este apoi trimisă la cel de-al doilea nivel și au cunoștințe avansate despre serviciu, astfel încât se va rezolva acolo cu siguranță.

Poate arăta mult timp și uneori este, dar răspunsurile sunt întotdeauna exacte și va fi întotdeauna cineva care să vă rezolve problema, 24 de ore pe zi..

Concluzie

Când vine vorba de protejarea identității tale reale online, IPVanish este unul dintre cele mai bune servicii VPN pe care le poți folosi astăzi. Acesta oferă o mulțime de funcții care vă asigură confidențialitatea și siguranța în activitatea dvs. online. De asemenea, oferă cea mai rapidă viteză și o lățime de bandă nelimitată pentru a vă asigura că puteți utiliza conexiunea la rețea în cel mai bun mod posibil, în diverse scopuri. De asemenea, oferă funcții de protecție de securitate de top, care vă pot păstra identitatea anonimă online, fără nicio șansă de adresare IP sau scurgere de adresă DNS. În total, atunci când vine vorba despre ascunderea adresei IP online și păstrarea activității online sigure și criptate, IPVanish este cea mai bună alegere a serviciului VPN pe care îl puteți avea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map