ZenMate granskning

Fördelar


 • Kill switch-funktionen stoppar all internettrafik om ZenMate slutar fungera oväntat. Det sparar dig från myndigheterna att veta om innehållet du besökte.
 • Den omedelbara anslutningen gör att du kan ansluta till VPN med några sekunder och i mycket få fall tog det mer än tio sekunder.
 • ZenMates funktionsövervakningsfunktion låter dig använda lokala fördelar även om IP-adressen ändras.
 • Någonsin säkert ansluter ZenMate automatiskt. Det sparar uppgiften att manuellt ansluta den varje gång.
 • Flera språk tillhandahålls för en bättre förståelse för användare över hela världen.
 • Den har serverplatser för alla kontinenter som täcker 30+ länder.

Nackdelar

 • Det har mindre grafikfel för Windows 7, och det föredras att användas för den här versionen. Men för högre versioner fungerar det perfekt.
 • Det automatiska valet för plats finns inte, men du kan välja det manuellt enligt innehållskravet.

Hemsida: Besök hemsida

Översikt

Zenmate-klient

“Förälskad i Tyskland” (det är så som leverantörer introducerar ZenMate) ZenMate har sitt huvudkontor i Berlin och ägs av ZenGuard GmbH. Det startades 2013 och dessa fyra år, på grund av det förenklade användargränssnittet och den snabba anslutningen, har den byggt en användarbas på 40 miljoner människor. Nyligen förvärvades det av Kape Technologies Plc. (företaget som äger applikation som CyberGhost och Intego) och så förväntas mer utveckling. Fokus ligger på att förbättra användarupplevelsen och lägga till fler funktioner utan att kompromissa med användarens integritet och säkerhet. ZenMate tillhandahåller en pålitlig premium-VPN-anslutning med stabila servrar och olika säkerhetsfunktioner. Det är tillgängligt för stationära och mobila enheter såväl som för populära webbläsare.

snabb överblick
Websitewww.zenmate.com
protokollLT2P, IPSec, OpenVPN
plattformarWindows, Mac, iOS, Android, webbläsare (Chrome, Firefox)
JurisdiktionTyskland
SkogsavverkningVissa loggar (bandbredd)
kryptering256-AES, AES 128-bitars (för webbläsare)
anslutningar5 enheter (kan lägga till upp till 10 till)
platser30+ länder
servrar~ 300
Netflix / P2PNej
BetalningsalternativPayPal, kreditkort, UnionPay, Qiwi
SupportalternativBiljett, chatt
Prissättning från2,05 $ / månad (faktureras årligen)
Garanti30 dagar tillbaka-pengar
Gratis rättegångNej

Flera serverplatser

Antalet servrar som du kan välja när du använder denna VPN-tjänst är ganska mycket. Servrarna finns mestadels på den europeiska kontinenten eftersom denna programvara är baserad i Tyskland. Men det finns också vanliga servrar som finns i andra delar av världen, till exempel USA, Kanada, Australien och Singapore. Servrar placeras smart för att bygga en användarbas över hela världen. 7,9 miljoner turkiska användare använder ZenMate för att komma åt webbplatser som Facebook och Wikipedia som är förbjudna där. ZenMate har också hjälpt 1,8 miljoner ryska användare att få tillgång till internet utan statliga begränsningar. Programvaran kan visa dig vilken server som har den snabbaste hastigheten i realtid och vilken server som inte fungerar korrekt. Med den här funktionen kan du enkelt välja den snabbaste servern och undvika att använda servrar som har problem som konstant anslutningsfall eller långsam hastighet. ZenMate-servrar finns över hela världen, och det är därför hastighetsrelaterade problem minskas. Den europeiska kontinenten upplever dock högre hastighet jämfört med andra kontinenter.

Ingen loggpolicy

Även om det finns för många VPN-tjänster som har “förrådt” sina användare genom att logga in sina aktiviteter, förblir ZenMate fast om sitt åtagande att inte bry sina användare med policyn för att övervaka deras aktiviteter online. Detta beror på att användare använder denna tjänst för att komma ifrån onlineövervakningssystemet. Om tjänsten loggar in sin aktivitet är det som att fly från ett övervakningssystem och “fångas” av ett annat övervakningssystem. Den ingen loggpolicy som tillhandahålls av denna virtuella privata nätverkstjänst säkerställer att användarna kan förbli säkra och skyddade online utan att någon spårar deras aktivitet.

Olika inställningar för Zenmate Client

Kill Switch

Kill-switch är en grundläggande men en nödvändig funktion som skyddar dig från att fastna när du använder det ocensurerade innehållet. Kill Switch-funktionen fungerar för att förhindra att din enhet avslöjar din riktiga IP-adress i det ögonblick då anslutningen tappar i ditt VPN. Till exempel, om din privata anslutning plötsligt kopplas bort, kopplas huvudnätverksanslutningen också bort så att IP-adress läcker. Med andra ord, den här funktionen låter dig bara ansluta till internet via en privat anslutning.

ZenMate identitetssköld

Detta är en funktion som måste inkluderas i varje VPN. Identity Shield identifierar alla dataläckage som finns tillgängliga mot användarens e-postmeddelanden och skickar varning till en användare via e-post om dataläckan stämmer överens med användarens identitet. Med e-postvarningar upptäcker användaren att hans data på något sätt läcker ut och därför rekommenderas det att byta lösenord så snart som möjligt. Det hjälper till att undvika ytterligare dataläckage.

Någonsin säkert alternativ

Ever Secure Option tillåter ZenMate att ansluta automatiskt även om du tar bort det från apparna som körs i bakgrunden. Så om du har för vana att använda Internet utan att slå på VPN, dödar det det manuella kravet att slå på det igen och igen. I iOS kopplas ZenMate bort så snart enheten går i viloläge eller om det inte finns något datautbyte. Men det kommer automatiskt att anslutas när du börjar använda nätverket igen.

Tillhandahållande av platsövervakning

Platsövervakning ger fördelar som din sanna IP-adress har utan att koppla bort VPN eller dela den verkliga IP-adressen. Detta hjälper användare på många sätt:

Du kan komma åt lokala bankkonton utan att bli blockerad.

Ibland när du loggar in på ditt eget konto medan du använder VPN, kommer kontoleverantören att anse din inloggning misstänkt, men i ZenMate undviks detta problem genom att aktivera Location Monitoring.

Du kan använda appar som kräver GPS-teknik utan problem.

Den här funktionen är inte tillgänglig i varje VPN. Det är användbart för användare som samtidigt behöver se innehåll som inte är tillgängligt för deras plats och besöka webbplatser som bara kan utvärderas med den verkliga IP

Bypassövervakning och online-censur

Med ZenMate är det alltid möjligt för dig att utforska internet som aldrig tidigare. Det ger total anonymitet för din online-anslutning, vilket gör att du kan förhindra att någon spårar och övervakar din online-aktivitet. Det kan också hjälpa dig att kringgå alla internetbegränsningar som åläggs av regeringen, samt att förbigå all censur på nätet. Du kan njuta av dina favoritwebbplatser med full erfarenhet, vilket är hur webbplatserna var tänkta att åtnjutas.

Min statistikavsnitt

Om du har någon gräns för dataöverföring från din tjänsteleverantör kan du hålla reda på den genom detta avsnitt.

 • Det ger statistisk information om:
 • Anslutningstid
 • Nedladdad trafik
 • Uppladdad trafik

Anslutningstidsanalys

ZenMate har en kvalitet som mycket få VPN har, och det är en direktanslutning. Enligt vår erfarenhet har ZenMate mestadels tagit mindre än 10 sekunder att tillhandahålla ett virtuellt privat nätverk för vår enhet. I många fall tar det bara 4-5 sekunder att upprätta en anslutning som är en av de snabbaste möjliga anslutningstiderna.

Försök nr. Tiden tagits för att upprätta en anslutning
Genomsnittlig tid (sekunder) 5.9
19
28
35
44
56
66
78
84
95
104

I genomsnitt 5,9 sekunder är en prestation för ZenMate-utvecklare, och anslutningen är snabbare än detta för europeiska länder.

Hastighets test

Hastighet före och efter Zenmate

Hastighetstestanalys förklarar hur mycket kompromiss du behöver göra när du prioriterar säkerheten. Att upprätta en anslutning med ZenMate minskar hastigheten men tillräckligt för att surfa på videor av god kvalitet och surfa på Internet utan att kompromissa med laddningstiden på webbsidan.

Utan att ansluta med ZenMate upplevs nedladdningshastighet och uppladdningshastighet 9,41 Mbps respektive 7,41 Mbps, men det minskade till 2,17 Mbps respektive 1,06 Mbps. Den närmaste servern till vårt läge är 3.440 kilometer bort. Detta är förmodligen orsaken till en sådan hastighetsminskning. Om du är belägen i Europa, Amerika eller Australien kommer du inte att uppleva en sådan försämring eftersom de har sina servrar runt dessa kontinenter.

säkerhet

När det gäller säkerhet regleras företagets användning av information av strikta tyska sekretesslagar. Data som överförs krypteras och dirigeras till deras privata servrar. Det ser till att ingen tredje part kan komma åt dina data. Även applikationen håller inte reda på dina aktiviteter eller sparar någon personlig information.

De använder AES-kryptering som är den standard som antagits av den amerikanska regeringen och rekommenderas över hela världen. Nyckellängden för webbläsarutvidgningar är 128-bitars, och för andra klienter är den 256-bitars. En 128-bitars nyckel anses vara svag men även då, med AES-kryptering är inget dataintrång möjligt. 256-bitars längd med AES-kryptering ger den högsta säkerhetsnivån. När det läggs till med ett lämpligt protokoll som TLS 1.2 (RFC 5246) -protokoll, ger det hastighet och säkerhet samtidigt. Det har två olika lager: TLS Record Protocol och TLS Handshake Protocol. Den förstnämnda säkerställer integritet och tillförlitlighet och den senare krypterar de data du har delat.

För mer säkerhet läggs DNS Leak Protection också till som inte tillåter en tredjeparts DNS att spara dina loggar eller personlig information.

plattformar

Om du vill prova tjänsten ett tag innan du bestämmer dig för att köpa prenumerationen för den kan du använda webbläsarförlängningarna gratis. Du kan ladda ner webbläsartillägg från ZenMate för Opera, Firefox och Chrome. När du använder en av dessa webbläsare kan du aktivera VPN-anslutningen gratis utan bandbreddgräns. Den privata anslutningen kan dock endast användas i dina webbläsare och den är inte systemomfattande.

Om vi ​​pratar om andra plattformar, om du köper premiumversionen kan du använda den för Android, iOS, Mac och Windows. Men om du vill ansluta till andra plattformar kommer det inte att vara ett problem. ZenMate är 100% OpenVPN-kompatibel, och så kan den också användas för andra operativsystem. Om du köper premiumversionen får du tillgång till att ansluta fem enheter på samma gång, vilket är tillräckligt bra i jämförelse mellan många VPN som bara tillåter tre enheter att ansluta.

Kundsupport

Kundnöjdhet är direkt proportionell mot förmågan hos kundsupport att hantera alla situationer eller fel. ZenMate har ingen livechatt för omedelbar hjälp men har kundsupport-e-post som vi hittade förklarande mot frågorna, men de tog dem lite tid att svara.

Vi fann att ZenMate-stöd på sin webbplats som i sig är tillräckligt för att lösa de flesta frågorna. Den innehåller bloggar om olika problem som användare står inför eller om tvivel som användarna har för sin integritet. Det förklarar också att ZenMate fungerar fullständigt, vilket gör att det ser mer lovande och pålitligt ut.

Slutsats

ZenMate är en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som tillhandahåller en VPN-tjänst med massor av säkerhetsfunktioner samt god tillförlitlighet och snabb anslutningshastighet. ZenMate har smartinställt sina serverplatser så att användare från hela världen kan dra nytta av sin tjänst. Med säkerhetsfunktioner som DNS Leak Protection, Kill-switch och ingen loggningspolicy kan man surfa på internet fritt utan rädsla för dataintrång. Platsövervakningsfunktion är en nyckelfunktion som förbättrar din onlineupplevelse genom att låta dig njuta av fördelarna med sann IP även efter att du har gömt den.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map