Ulasan Tanpa Had VPN

Pro

Logo Rasmi VPN Tidak terhad


 • VPN Unlimited telah mengembangkan teknologi stealth KeepSolid Wise yang menjadikan data anda kurang dapat dikesan melalui Internet, dan ia kelihatan seperti lalu lintas standard dan bukannya trafik yang dienkripsi.
 • Mereka menyediakan langganan seumur hidup juga yang tidak tersedia untuk kebanyakan penyedia VPN. Ini membolehkan pengguna membayar untuk satu kali, dan mengalami perkhidmatan tanpa memperbaharui langganan setelah setiap tempoh yang ditentukan.
 • Anda bebas memilih rancangan mengikut jumlah peranti. Mereka menyediakan pilihan untuk memilih satu peranti tunggal, lima peranti, dan sepuluh peranti secara serentak. Walau bagaimanapun, anda hanya dibenarkan memadamkan satu peranti dalam seminggu.
 • Pelayan yang berasingan untuk Streaming, BBC dan Netflix, disediakan untuk membunuh larangan hiburan anda.

Keburukan

 • Kelancaran dalam penyambungan adalah elemen yang tidak ada, dan beberapa kali ketika kami cuba menukar pelayan, ia berhenti tersambung ke Internet. Walaupun selepas saya mematikan aplikasinya, Internet akan hilang selamanya sehingga kami membuat perubahan dalam konfigurasi rangkaian secara manual.
 • Con pertama membawa kita ke yang lain; pelayan untuk BBC iplayer tidak berfungsi dengan baik. Lain kali, semasa kita memutuskannya, Internet pun tidak lagi. Kami mendapati ia mengacaukan konfigurasi rangkaian kami, dan menyemaknya adalah tugas untuk menghidupkan orang mati.
 • Tidak ada banyak pilihan yang memungkinkan pengguna membuat perubahan pada aplikasi dan penggunaannya.
 • KeepSolid Inc. adalah tertakluk kepada bidang kuasa AS, dan sangat terkenal bahawa A.S. adalah salah satu daripada “Five Eyes”, jadi bukan idea yang baik untuk menubuhkan ibu pejabat di sana.

Laman web: Melawat laman web

Gambaran keseluruhan

Gambaran Keseluruhan Pantas
Lawati Laman Web
ProtokolOpenVPN, IKEv2,
PelantarWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone, Apple TV, Penyemak Imbas
Bidang kuasaUSA
PembalakanTanpa Log
PenyulitanAES 256
SambunganHingga 10 Peranti
Lokasi70+ Lokasi
Pelayan400+
Netflix / P2PP2P Terdapat
Pilihan pembayaranPayPal, Bitcoin, Amazon, Kad Kredit, Kad hadiah, App Store
Pilihan SokonganSembang Langsung
Harga Dari $ 4.17 / bln Dibayar Selama 3 Tahun
Jaminan7 Hari
Cubaan percumaYa

KeepSolid VPN Unlimited adalah perkhidmatan VPN yang disediakan oleh KeepSolid Inc. yang memiliki produk yang berkaitan dengan privasi. Mereka membuat tuntutan mengenai kebijakan “Tanpa Log”, tetapi sejauh mana kebenarannya, mari kita ketahui dalam ulasan ini. Juga, mereka mengaku memberikan perkhidmatan dengan “kelajuan tertinggi” dan “Tanpa had data.”

Kami menggali inti dasar yang berbeza dan meneroka klien VPN Tanpa had dari setiap aspek. Kami menemui beberapa fakta tersembunyi yang tidak kelihatan di permukaan, dan fakta-fakta ini pasti akan mengambil bahagian dalam membuat kesimpulan sama ada kami mengesyorkan VPN Tidak terhad atau tidak.

VPN Skrin Utama Tanpa Had

Namun, harganya boleh menjadi faktor yang memikat kerana memberikan langganan seumur hidup juga, dan jika anda ingin membelinya kerana alasan ini, teruskan. Tetapi, jika faktor lain penting bagi anda, ikuti kajian yang membincangkan fungsi dan kecekapan aplikasinya.

Pelayan

VPN Peta Lokasi Servis Tanpa Had

Pelayan mempunyai permainan kecekapan sebenar jika kita bercakap mengenai hubungan dengan rangkaian peribadi maya. Rangkaian pelayan yang baik membolehkan pengguna menjalin hubungan pantas dan cekap dari mana-mana pelosok dunia.

VPN Unlimited mempunyai rangkaian yang agak baik dengan pelayan berkelajuan tinggi 400+ (seperti yang mereka dakwa) di 70+ lokasi yang terdapat di seluruh dunia. Jadi, ini mesti memberikan kelajuan tinggi, bukan? Ia bergantung pada lokasi anda juga; jarak antara anda dan pelayan, kadang-kadang keadaan cuaca dan banyak faktor lain juga boleh mempengaruhi kelajuan.

Dalam kes VPN Unlimited, walaupun kita menjadikan keadaan ideal, kelajuan tinggi tidak dialami. Sekarang, jika kita bercakap mengenai penapisan pelayan, mereka diedarkan dalam empat kategori yang berbeza:

Kategori Pelayan VPN Tanpa Had

 • Semua pelayan
 • Disyorkan
 • Kegemaran
 • Penstriman

Ini kelihatan berkesan bagi kami kerana kategori ini membantu pengguna untuk memilih pelayan mengikut keperluan. Dari kategori “Semua Pelayan”, anda boleh memilih pelayan dari negara yang kandungannya ingin anda lawati. Namun, ia tidak tersambung dengan pelayan dengan cekap dan memerlukan banyak masa untuk berhubung dengan beberapa pelayan. Mungkin, pelayan tersebut membuat panggilan untuk penyelenggaraan dan berharap, bahawa masalah ini akan diselesaikan pada masa akan datang.

Atas dasar apa, “Pelayan yang Disarankan” yang dipilih tidak diketahui oleh kami, tetapi yang terbaik yang disambungkan secara automatik oleh klien ditubuhkan di negara yang sama di mana kami berada. Pelayan yang disyorkan lain berasal dari Eropah, dan kami menghadapi masalah penyambungan yang serupa. Kami mengesyorkan menyimpan pelayan yang berfungsi dengan baik dalam senarai kegemaran supaya anda dapat berhubung dengan pelayan yang betul dalam masa yang singkat.

Terdapat empat pelayan khusus untuk streaming yang dinamakan sebagai:

VPN Pelayan Streaming Tanpa Had

 • Penstriman
 • BBC iplayer
 • Hulu
 • Netflix

Pelayan streaming ini dinamakan mengikut tujuan yang mereka layani. Namun, tidak semua pelayan streaming menjalankan tugas masing-masing dengan cekap. Kami telah melihat banyak “Aduh .. Sesuatu yang Tidak Beres” semasa keseluruhan tinjauan. Nasib baik, pada akhirnya, kami dapat menikmati rancangan kegemaran kami setelah menyambung, memutuskan hubungan dan menyambung semula dengan pelayan berkali-kali.

Dasar Pembalakan

“Tiada Dasar Log”

Ini terdengar seperti faktor yang paling boleh dipercayai yang mana anda akan memilih penyedia VPN anda. VPN Tanpa had mendakwa tidak menyimpan log untuk setiap rancangan. Namun, itu belum disebutkan di Laman Utama laman web. Setiap kali anda pergi ke bahagian muat turun, anda boleh membaca tuntutan ini yang dinyatakan di bawah harga.

Dasar ZeroLog VPN Tanpa Had

Tetapi, melalui sembang langsung, kami mendapati bahawa sebenarnya menyimpan beberapa log yang menurut mereka diperlukan untuk penambahbaikan aplikasi. Mereka menjelaskan kepada kami dengan jelas bahawa maklumat ini sama sekali tidak berbahaya. Namun, ada satu pengecualian di mana jumlah keseluruhan trafik web untuk setiap sesi dicatat. Maklumat mengenai jumlah peranti yang disambungkan juga direkodkan yang tentunya tidak perlu dikhawatirkan.

VPN Livechat Dasar ZeroLog Tanpa Had

Walaupun pada mulanya kami merasakan bahawa ia tidak relevan, perlu melakukan penyelidikan lebih lanjut mengenai dasar privasi penyedia VPN, dan kami menemui beberapa perkara yang membuat kami tidak yakin dengan privasi pengguna. Itulah batasan yang dimiliki oleh penyedia VPN, jika berkantor pusat terletak di salah satu Lima Mata.

VPN Polisi Privasi Polisi ZeroLog tanpa had

Terdapat lebih banyak maklumat yang mesti anda ketahui sebelum membeli aplikasi tersebut. Baca dasar privasi yang lengkap, dan anda akan mengetahui bahawa aplikasi ini sesuai untuk anda atau tidak. Aplikasi mungkin menyimpan atau tidak menyimpan log peribadi tetapi memperoleh dan menggunakan data dilakukan dengan pelbagai cara yang boleh menjadi perhatian jika anda ingin tetap tidak dikenali. Juga, sekiranya mahkamah meminta penyedia, mereka pasti akan mengesan aktiviti dalam talian anda.

Perkhidmatan Tambahan

VPN Perkhidmatan Tambahan Tanpa Had

Ciri tambahan termasuk IP peribadi, pelayan peribadi, dan anda juga dapat meningkatkan jumlah slot atau peranti yang ingin anda sambungkan dengan VPN. Tanpa ciri tambahan, IP dan pelayan anda juga akan dikongsi oleh pengguna lain. Di sini “perkongsian peduli” tidak akan berfungsi, dan akibatnya hubungan lambat kerana banyak pengguna.

Sekiranya anda membeli satu alamat IP individu, tidak ada orang lain yang dapat menggunakan IP tersebut, dan begitulah cara anda dapat mengelakkan kemungkinan menghadapi jaringan yang perlahan. Sekiranya ini gagal, anda boleh membeli pelayan peribadi, dan hanya data anda yang akan melaluinya.

Sekiranya anda perlu berkongsi kelebihan VPN dengan pasukan yang besar, anda boleh memasangnya di penghala atau jika itu tidak mungkin, anda mempunyai pilihan untuk meningkatkan jumlah peranti dari lima (yang standard) menjadi sepuluh dengan membayar harganya dengan sewajarnya. Dengan ciri ini, jika anda mengetahui seseorang yang ingin membeli klien VPN, anda boleh berkongsi akaun tersebut dan menjadikannya lebih efektif.

Netflix

Mengakses Netflix adalah salah satu sebab utama orang menggunakan VPN. Namun, ia juga bergantung pada negara yang Netflix anda ingin akses. Dengan menggunakan VPN Unlimited, anda dapat mengakses kandungan Netflix Amerika Syarikat, tetapi bukan dari negara lain. Sebaik sahaja anda mengklik pelayan Netflix, IP anda akan berubah dan menunjukkan lokasi anda sebagai California.

Dalam kes Amerika Syarikat, ia berjaya, tetapi bagaimana dengan Netflix negara lain? Baiklah, maaf, tetapi anda tidak dapat mengaksesnya dengan menggunakan VPN Unlimited. Kami cuba berhubung dengan ketiga pelayan Kanada, pelayan Belanda, dan kedua-dua pelayan United Kingdom. Hasilnya mengecewakan dan “Aduh .. ada yang tidak kena” adalah satu-satunya perkara yang muncul di skrin kami. Kini, terdapat dua pelayan di bawah pelayan streaming yang dinamakan sebagai “Streaming” dan “Hulu,” kedua-duanya mempunyai Lokasi Amerika Syarikat jadi, walaupun Netflix berfungsi pada pelayan tersebut, ia tidak akan berguna, kerana, untuk Amerika Syarikat, sudah ada satu pelayan Netflix khusus.

Terdapat satu fitur yang kurang di kebanyakan penyedia VPN, dan itu adalah pelayan streaming BBC iplayer. Satu daripada dua pelayan UK dikhaskan untuk streaming BBC iplayer. Anda boleh berhubung dengannya dan memotong sekatan dengan mudah. Walau bagaimanapun, ini tidak akan berfungsi apabila anda cuba berhubung dengan Netflix UK menggunakan pelayan ini.

Analisis Masa Sambungan

Purata masa yang diperlukan untuk sambungan

Kadang-kadang tugas yang paling mudah menjadi yang paling sukar, dan itulah yang kita hadapi semasa melakukan analisis masa sambungan. Ia kelihatan begitu stabil, bukan? Dengan purata 18.94, dan itu dapat diterima kerana banyak penyedia VPN lain memerlukan lebih banyak masa daripada ini. Suatu ketika, semasa membuat sambungan, kami juga mengalami masa tamat sambungan. Tetapi, itu baik-baik saja; Maksud saya ia mungkin berlaku suatu ketika nanti.

Apa yang tidak boleh diterima adalah MENUTUP HUBUNGAN ANTARABANGSA setiap kali SAYA BERMINAT KE LAYANAN LAIN ATAU BERHUBUNGAN DENGAN PERKHIDMATAN VPN. Ini adalah salah satu kelebihan yang merosakkan keselamatan yang cekap, dan harga yang luar biasa yang ditawarkan oleh KeepSolid Inc..

Kami dihubungkan dengan VPN dan melayari katak. Selepas itu, kami terfikir untuk mengakses kandungan BBC iplayer, tetapi sayangnya, kami tidak berada di United Kingdom pada masa itu. Oleh itu, kami beralih ke pelayan BBC iplayer, dan keajaiban berlaku. Bukan sahaja tidak memainkan BBC iplayer tetapi juga menyekat sambungan Internet saya yang tidak dapat saya sambungkan walaupun selepas menyambung dengan pelayan lain atau dengan mematikan penyedia VPN.

VPN Kegagalan BBCiplayer tanpa had

Bahagian yang menjengkelkan belum tiba!

Setelah mematikan VPN Tanpa Had, kami mengeluarkannya dari Pengurus Tugas dan cuba berhubung dengan Internet sekali lagi. Ia tidak membantu. Kami cuba berhubung dengan VPN Unlimited, dan meminta kami memastikan bahawa sambungan Internet kami dihidupkan. Jadi, untuk berhubung dengan penyedia VPN, kami memerlukan Internet, dan untuk berhubung dengan Internet, kami perlu berhubung dengan penyedia VPN, dan kami tidak begitu pandai menangani paradoks.

Sekarang, kami menghubungkan sistem menggunakan Wi-Fi lain, dan ini membantu kami mengakses klien VPN, dan membuat Ethernet. Dari ini, anda perlu mengikuti langkah-langkah jika anda menghadapi masalah yang sama:

 • Setelah anda berhubung dengan rangkaian lain, buatlah sambungan VPN menggunakan penyedia VPN.
 • Sebaik sahaja penyedia VPN bersambung dengan pelayan, alihkan sistem anda ke rangkaian sebelumnya.
 • Pergi ke Pusat Rangkaian dan Perkongsian > Lumpuhkan Ethernet dari “lihat rangkaian aktif anda” > Pergi ke “tetapan penyesuai rangkaian” > Aktifkannya sekali lagi.

Masalah ini mungkin muncul berulang kali, dan penyelesaian tetap tidak tersedia, dan oleh itu, kami tidak mengesyorkan menggunakannya jika masalah ini berlanjutan. VPN Unlimited mesti mempunyai pasukan pembangun yang seharusnya menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.

Ujian Kelajuan

VPNTest Speed ​​Speed ​​tanpa had

Itu sama sekali tidak mengecewakan dalam hal kepantasan (Paling tidak, jika dibandingkan dengan ciri lain yang disediakannya). Kami memeriksanya untuk Netflix terutamanya dan menyedari bahawa pelayan Netflix memberikan kelajuan Internet yang lebih cepat daripada pelayan yang disyorkan. Ini dapat dinyatakan dengan senang hati atau dapat disimpulkan bahawa VPN Unlimited tidak memberikan cadangan yang tepat untuk pelayan. Sekiranya anda menggunakan VPN Unlimited, cuba pilih pelayan yang berbeza secara manual, dan mungkin, anda akan mengalami kelajuan yang lebih baik daripada kelajuan pelayan yang disyorkan.

Keselamatan

Baiklah, setiap penyedia VPN pada masa ini menggunakan AES-256, yang merupakan enkripsi kelas tentera yang digunakan oleh agensi perisikan Amerika Syarikat dan disyorkan sebagai “Diamond Wall” yang terbaik, hampir mustahil untuk ditembusi. Sekarang, apa yang berbeza dalam VPN Unlimited? Walaupun selepas menyediakan enkripsi yang kuat ini, mereka telah menambahkan satu lagi lapisan keselamatan dengan menambahkan Teknologi VPN KeepSolid Wise Stealth. Oleh kerana itu, data anda kelihatan seperti maklumat yang tidak diubah, dan tidak ada yang dapat mengetahui bahawa data tersebut dienkripsi. Ia bercampur dengan lalu lintas Internet yang membantu sambungan VPN anda menjadi tidak kelihatan. Ini sangat berguna di negara-negara di mana pemblokiran VPN aktif seperti China dan Rusia. Penggunaan VPN dianggap tidak sah di negara-negara ini, dan jika seseorang didapati bersalah, tuduhan boleh dikenakan terhadapnya. Oleh itu, adalah berguna untuk melindungi diri anda daripada pemerintah.

Dengan teknologi ini mungkin tidak berguna kerana beberapa sebab:

Tidak ada pelanggaran data yang dapat terjadi melalui penyedia VPN ini: Benar. ✅
Mereka tidak berkongsi data kami dengan pihak ketiga: Salah. ❌
Pihak ketiga boleh menyebabkan kebocoran data kami: Mungkin. ❓

Mereka tidak memiliki DNS dan menggunakan DNS Google yang juga boleh menjadi sumber kebocoran. Oleh kerana terdapat banyak terowong dalam pemindahan data, kami tidak dapat menyatakan bahawa ia benar-benar boleh dipercayai.

VPN Perkongsian Data Tanpa Had

Pelantar

Mana-mana peranti yang anda miliki, untuk sebahagian besar platform yang mereka berikan kepada klien VPN. Anda juga boleh memuat turun pelanjutan untuk Chrome dan Firefox. Mereka juga menawarkan konfigurasi penghala, tetapi sepenuhnya bergantung pada penghala apakah kompatibel dengan penyedia VPN atau tidak.

Satu perkara yang ingin kami sarankan di sini ialah ini yang tidak memuat turun pelanggan secara langsung dari laman web jika anda menggunakan versi Sistem Operasi yang lebih lama. Muat turun ini hanya sesuai untuk versi terkini, dan masalah ralat sambungan mungkin berlaku kerana itu. Versi terkini hanya boleh dipasang dalam versi terkini sistem operasi SAHAJA. Ini boleh menyebabkan kerosakan, dan kegagalan rangkaian jika versi terbaru dipasang pada versi lama sistem operasi.

Anda boleh menghubungi mereka secara langsung melalui sembang langsung atau e-mel, dan mereka akan memberi anda pautan pelanggan yang sesuai untuk sistem operasi anda.

Untuk satu akaun, anda boleh menggunakan hingga 10 peranti, dan tawaran ini tidak diberikan oleh kebanyakan penyedia VPN. Ia membantu pengguna memasangnya di pelbagai platform di beberapa lokasi tanpa perlu risau tentang jumlah sambungan. Namun, dari satu akaun ada batasan penggunaan data. Anda tidak dapat menggunakan lebih dari 900 GB data melalui satu akaun dalam satu bulan, jadi, jika sepuluh orang yang berbeza menggunakan VPN Tanpa Had, maka 90 GB dapat dikongsi oleh semua orang.

Antara muka pengguna dan Pengalaman Pengguna

Antara muka pengguna tidak pernah menjadi masalah untuk aplikasi ini. Pelanggannya sangat mudah dan senang digunakan bahkan seseorang yang baru menggunakan teknologi VPN dapat menerokainya dengan mudah. Dengan setiap beberapa ciri dan konfigurasi, seseorang tidak perlu banyak berfikir untuk mengoptimumkan rangkaiannya.

Peta biasa dan banyak tab dengan atribut yang jelas adalah sesuatu yang diperlukan untuk menjadikan VPN lebih menarik. Tetapi, tidak berlaku setiap kali antara muka pengguna yang baik membawa kepada pengalaman pengguna. Kami benar-benar mempunyai pengalaman pengguna yang buruk kerana masalah hubungan yang kami hadapi. Pengalaman pengguna juga dapat ditingkatkan dengan menambahkan beberapa lagi ciri seperti split tunneling dan Ad-blocker yang telah dilakukan oleh CyberGhost dan NordVPN.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan diberikan dalam dua cara berbeda yang merupakan keharusan untuk memberikan kepuasan pelanggan: pilihan “Penjanaan Tiket” dan “Obrolan Langsung”. Kedua-duanya sangat cekap, dan mereka sangat membantu kami menemui dasar privasi, maklumat DNS, dan masalah berkaitan pepijat.

Namun, ketika saya mengadu tentang pilihan muat turun yang salah yang diletakkan di laman web mereka, mereka mengarahkan saya untuk menghantar cadangan melalui e-mel. Sekiranya saya bercakap mengenai Penjanaan Tiket, ia lebih pantas daripada kebanyakan sokongan pelanggan penyedia VPN. Tidak akan memakan masa lebih dari dua puluh minit untuk mereka membalas anda dengan penyelesaian yang betul dan pautan pertanyaan.

VPN Penjanaan Tiket Tanpa Had

Kesimpulannya

Walaupun setelah memberikan kelajuan yang baik dan dengan ketersediaan KeepSolid Wise, tidak mungkin bagi kami untuk membuat panggilan yang bersih jika anda akan membeli produk VPN ini. Ini kerana masalah penyambungan yang kami hadapi ketika menggunakan VPN, dan bahkan setelah menghapusnya. Bukan hanya ini tetapi dasar pembalakan tidak kelihatan jelas bagi kami, dan itu tidak boleh dipercayai. Mereka juga melibatkan pihak ketiga untuk penyimpanan data dan menggunakan DNS Google.

Sekiranya semua masalah ini dapat diselesaikan, kami dengan senang hati akan mengkaji semula produk tersebut dengan aspek positif, tetapi buat masa ini, VPN Unlimited mengecewakan, dan tidak akan mengesyorkannya walaupun lebih murah daripada penyedia VPN lain.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map