5 avantaje pe care browserul anonim le poate aduce confidențialității online

Pentru a fi anonim online, nu este necesar să utilizați un VPN pentru a face acest lucru. Deși VPN este încă recomandat dacă doriți să mergeți online cu protecție completă a confidențialității și securității, utilizarea browserului anonim poate face trucul. Fără niciun VPN, un browser anonim vă poate ajuta să vă conectați la internet în siguranță și anonim. Unele browsere anonime notabile includ Tor, Opera (cu Opera VPN activă), Firefox Focus pentru dispozitive mobile și altele. Pur și simplu instalând unul dintre aceste browsere, puteți începe să navigați pe net fără să vă preocupați de supraveghere și supraveghere de la terți.


O caracteristică excepțională a unui browser anonim este faptul că este adesea construit pentru a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Astfel, atunci când îl folosesc, pot obține diverse beneficii la fel ca atunci când utilizează o rețea privată virtuală. De asemenea, aceste browsere sunt adesea echipate cu o conexiune VPN, astfel încât să poată oferi un anonimat mai bun utilizatorilor. Iată 5 avantaje pe care browserul anonim le poate aduce confidențialității online:

1. Nu aveți nevoie de un VPN pentru a rămâne privat online

Prin utilizarea browserului anonim, instalarea unui VPN nu este necesară. Desigur, dacă doriți să vă protejați sistemul în rețea, trebuie să instalați un VPN. Dar, dacă trebuie doar să navigați pe internet în mod privat, acesta este cel mai simplu mod de urmat. Acest lucru se datorează mai ales faptului că browserul anonim are adesea o funcție VPN încorporată, ceea ce vă permite să navigați pe web în mod privat. Unele browsere vă permit să activați și să dezactivați funcția VPN în funcție de preferințele dvs., în timp ce alții au VPN permanent pornit. Așadar, prin simpla utilizare a acestui browser, puteți rămâne privat online și vă puteți elibera automat de orice tip de restricții online aplicate în țara dvs..

2. Șterge automat istoricul de navigare

Să aruncăm o privire la Firefox Focus, care este un fel de browser anonim pentru dispozitive mobile. Când îl utilizați, veți putea răsfoi orice vă place în privat. Dar, după ce închideți browserul, întregul istoric de navigare va fi șters automat. Când deschideți din nou browserul, veți începe de la zero, ca și cum nu l-ați folosi niciodată. Acest lucru va menține sesiunile online private pe dispozitivul dvs. și este foarte util mai ales dacă împărtășiți dispozitivul cu alții.

3. Sunteți în siguranță de orice tip de monitorizare de la terți

Dacă doriți să navigați pe internet fără a fi nevoie să vă ocupați de orice tip de monitorizare de la terți, ar trebui să utilizați browserul anonim în loc de browserul obișnuit. Acest lucru se datorează faptului că atunci când utilizați browserul anonim pentru activitatea dvs. zilnică de internet, veți fi automat în siguranță de orice tip de monitorizare și supraveghere, care este adesea făcută de guvern, ISP și corporații. Nu veți lăsa nicio urmă în sesiunea de navigare și nimeni nu vă poate urmări obiceiul de navigare. De asemenea, puteți fi protejat de orice tip de amenințări on-line dăunătoare care vă pot pune în pericol confidențialitatea și securitatea online.

4. Este recomandat de diverși experți în securitate

Mulți experți au recomandat utilizatorilor de internet să utilizeze VPN sau browser anonim pentru a-și proteja activitatea online ca răspuns la diferitele incidente de criminalitate cibernetică care au avut loc în ultimii ani. De fapt, din ce în ce mai multe amenințări online sunt create pentru a fura mai multe date de la utilizatori, este din ce în ce mai important ca utilizatorii să își protejeze activitatea online prin utilizarea diverselor instrumente de securitate recomandate de experți. Aceste instrumente includ VPN, software de securitate, firewall și browserul anonim.

5. Are diverse funcții de securitate și confidențialitate disponibile

Spre deosebire de browserele obișnuite care se concentrează pe experiența și comoditatea utilizatorului, browserul anonim se concentrează mai mult pe securitatea și confidențialitatea utilizatorilor de internet. Acesta este de obicei puternic echipat cu diverse funcții de securitate și confidențialitate care nu sunt frecvent utilizate în alte browsere. De exemplu, un browser anonim bun va fi echipat cu rețeaua virtuală privată, servere relee private, conexiune HTTPS, anti-malware, anunț blocant și multe alte funcții similare. Toate aceste funcții au fost instalate pe browser de la prima deschidere, astfel încât nu este necesar să instalați suplimente sau extensii suplimentare de securitate pentru acesta..

Acestea sunt cele 5 avantaje pe care browserul anonim le poate aduce confidențialității online. Dacă doriți să cunoașteți gustul libertății internetului și anonimatul online complet, browserul anonim este primul lucru pe care trebuie să îl încercați. Și mai bine, puteți instala, de asemenea, un serviciu VPN premium în timp ce utilizați un astfel de browser, astfel încât să obțineți o protecție maximă de securitate și confidențialitate pentru dispozitivul dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map