5 modalități de a face conexiunea VPN ascunsă de sistemul DPI al guvernului

Când locuiești sau stai într-o țară restrictivă în care drepturile personale sunt de obicei eliminate, cel mai probabil veți avea o problemă atunci când încercați să accesați anumite site-uri web pe internet. De cele mai multe ori, țările restrictive își aplică legile privind internetul cetățenilor lor, forțându-le să urmeze orientările prevăzute de guvern. Guvernul va controla în totalitate comportamentul oamenilor pe internet prin utilizarea tehnologiei care nu le va permite să își exercite drepturile de confidențialitate online sau libertatea personală pe internet. Una dintre metodele utilizate de guvernul restrictiv pentru a vă bloca traficul online este folosirea unui sistem numit DPI sau Deep Packet Inspection.


Ceea ce face sistemul DPI este că va analiza traficul de internet care vine prin ISP-ul dvs. Acesta vă va identifica tipul de trafic și va permite traficului să ajungă pe internet sau să îl blocheze. Dacă utilizați trafic regulat ISP, sistemul vă va permite să accesați internetul, în timp ce dacă utilizați trafic VPN, sistemul îl poate recunoaște și vă poate bloca conexiunea de a ajunge la internet. Acesta este un sistem avansat de monitorizare a traficului instalat de guvernul restrictiv pentru a împiedica persoanele să folosească conexiuni private și să le forțeze să respecte reglementările guvernamentale de internet. Iată 5 moduri de a vă face ascunsă conexiunea VPN de sistemul DPI al guvernului dvs.:

1. Utilizați un serviciu VPN care vă permite să ocoliți sistemul DPI

Tehnologia de conexiune privată care este necesară pentru a ocoli sistemul DPI este destul de avansată și nu toate serviciile VPN vă vor oferi această tehnologie. Da, toate serviciile VPN vă vor permite să ocoliți restricțiile guvernamentale ale majorității țărilor din lume, permițându-le utilizatorilor să acceseze site-urile blocate de guvern, precum și site-urile web care nu sunt de obicei disponibile în țările lor. Cu toate acestea, ca în cazul sistemului DPI, guvernul folosește un sistem de criptare foarte avansat care face aproape imposibilă o conexiune VPN obișnuită să ocolească restricțiile. Acesta este motivul pentru care trebuie să utilizați un serviciu de conexiune privată care vă permite să ocoliți sistemul DPI cu metoda proprie de criptare.

2. Folosiți Obfsproxy cu OpenVPN

Dacă conexiunea privată utilizează protocolul PPTP sau L2TP obișnuit pentru a accesa site-ul web blocat, nu va putea să ocolească inspecția de pachete profunde instalată de guvernul țării restrictive. Acest tip de trafic privat va fi recunoscut drept trafic privat și va fi blocat de guvern. Pe de altă parte, OpenVPN este în prezent cel mai puternic și personalizabil protocol VPN pe care oricine îl poate folosi pentru a crea o conexiune privată care nu poate fi detectată de sistemul DPI. Puteți face acest lucru folosind Obfsproxy pe configurarea OpenVPN. Este tipul de proxy care îți ofuscă traficul pe internet, făcând posibil ca tu să fii nedetectat de guvern.

3. Folosiți browserul Tor

Browserul Tor a fost cunoscut drept cel mai bun browser de confidențialitate pe care oricine îl poate folosi timp de peste un deceniu. Când utilizați acest browser, veți putea ascunde complet traficul dvs. de sistemul de monitorizare guvernamental. De fapt, Obfsproxy menționat anterior a făcut parte din proiectul Tor cu scopul principal de a ocoli sistemul restrictiv precum DPI, ceea ce face posibilă accesarea site-urilor blocate fără probleme. Prin simpla utilizare a browserului Tor, puteți naviga cu ușurință pe internet din țara restrictivă în mod anonim, fără a permite guvernului să vă detecteze sau să vă monitorizeze traficul.

4. Utilizați conexiunea OpenVPN Over SSL

Când vine vorba de obținerea libertății internetului în țările restrictive, OpenVPN este cel mai bun protocol de criptare pe care îl puteți utiliza. Mai mult, are propriul său software sau aplicație dedicat pe care îl puteți utiliza și personaliza pentru dvs. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă abonați la niciun serviciu VPN dacă doriți să utilizați protocolul OpenVPN. Atâta timp cât știi să configurezi o conexiune privată cu aceasta și să ai acces la serverele private, poți folosi acest protocol în mod independent. Trucul pentru a ocoli sistemul DPI este să folosești OpenVPN peste conexiunea SSL. Deși această metodă vă poate ajuta să ocoliți protecția DPI, ea poate fi utilizată numai pentru transmisii de date TCP, ceea ce înseamnă că poate fi performant lent.

5. Utilizați o conexiune OpenVPN patched

De asemenea, puteți corela protocolul OpenVPN astfel încât să puteți crea o conexiune privată personalizată care poate ocoli verificarea DPI de la guvern. Procedând astfel, veți putea accesa toate site-urile blocate, chiar dacă sunt protejate de sistemul DPI. Puteți corela configurația OpenVPN folosind un patch numit xorpatch, care vă oferă accesul VPN la locații limitate ale țărilor, precum Israel și Franța. Acesta este un pas destul de complicat de făcut, dar, după ce ați plasat cu succes protocolul OpenVPN, puteți să ocoliți cu ușurință sistemul DPI de la guvernul dvs. conectându-vă la serverele private din țările suportate.

Acestea sunt modalitățile de a vă ascunde conexiunea VPN de sistemul DPI al guvernului dumneavoastră. Dacă locuiești într-o țară în care guvernul este foarte restrictiv cu privire la ce site-uri web pe care le poți accesa și pe ce site-uri web pe care nu le poți accesa, este mai bine să aplici unul dintre aceste trucuri pentru a ocoli sistemul DPI al guvernului tău și să te bucuri de confidențialitatea online și libertate făcând acest lucru.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map