5 modalități de a utiliza clienții torrent blocați din țara dvs.

Torrenturile au devenit unul dintre cele mai controversate subiecte de pe internet, mai ales după ce mulți deținători de drepturi de autor susțin că torrenturile au fost folosite pentru a distribui conținut ilegal și cu drepturi de autor. În ciuda diverselor încercări de blocare a site-urilor de torrent realizate de guvern, aceste site-uri web există încă până astăzi, iar utilizatorii torrentului nu scad deloc.


Întrucât torrenting-ul a fost asociat cu partajarea ilegală de fișiere în ultimii ani, există țări care au reguli stricte împotriva torrentingului. Unele țări nu permit cetățenilor lor să acceseze site-uri web torrenting, iar aceste țări ar putea bloca și utilizarea clienților torrent precum BitTorrent și uTorrent, ceea ce îngreunează cetățenii să partajeze fișiere prin rețeaua torrent. Dacă țara dvs. aparține listei de țări care blochează utilizarea clienților torrent, Iată 5 moduri de a utiliza clienții torrent blocați din țara dvs.:

1. Utilizați un serviciu VPN care acceptă torrenting

Dacă clientul tău preferat este blocat de către guvern, astfel încât să nu-l poți folosi pentru a transfera fișiere prin rețeaua de partajare a fișierelor P2P, atunci poți debloca o astfel de restricție folosind un serviciu VPN care acceptă torrenting. Nu uitați că nu toate serviciile VPN vă vor permite să utilizați rețeaua de partajare a fișierelor P2P, deci asigurați-vă că o alegeți pe cea care vă permite acest lucru. După ce v-ați abonat la un serviciu VPN care permite torrenting, trebuie să instalați aplicația VPN pe computerul de birou, astfel încât să vă facă întreaga conexiune de rețea privată. În acest fel, puteți utiliza toate aplicațiile sau software-ul blocat fără probleme, inclusiv clientul torrent blocat.

2. Utilizați versiunea mobilă a clientului Torrent cu VPN

Pentru a putea folosi clientul torrenting fără nicio problemă, puteți utiliza și versiunea mobilă a clientului torrent, combinată cu un serviciu VPN mobil. Această metodă este foarte simplă și ușor de urmărit. Trebuie doar să instalați aplicația mobilă a software-ului torrent pe care îl utilizați și apoi să instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. mobil. Înainte de a utiliza aplicația torrent, ar trebui să activați mai întâi aplicația VPN pentru a cripta conexiunea pe dispozitivul dvs. mobil. În acest fel, puteți descărca și încărca fișiere prin distribuirea fișierelor P2P pe dispozitivul mobil fără restricții.

3. Folosiți portul 80 cu conexiunea dvs. normală

Dacă totuși doriți să utilizați conexiunea de internet normală pe care o aveți, fără a fi necesar să instalați niciun software VPN, există încă o modalitate de a accesa clientul torrent blocat. În preferințele clientului torrent, puteți modifica numărul de port la 80, care este numărul de port utilizat în transmisiile obișnuite de date HTTP și este mai lent decât portul obișnuit utilizat de ISP-ul dvs. Atâta timp cât ISP-ul dvs. nu blochează funcția de redirecționare a portului clientului dvs. torrent, puteți utiliza acest port pentru a ocoli restricțiile ISP pentru a utiliza clientul torrent..

4. Utilizați un proxy web care acceptă torrenting

Dacă guvernul tău închide clienții torrent, puteți descărca în continuare torrenturi folosind un proxy web care acceptă descărcarea de torrent. Deși există încă numeroase proxy web care au funcții foarte limitate și, în general, servicii de calitate scăzută, există unele proxy web care acceptă descărcarea de torrent și streaming video de mare viteză. Când utilizați acest tip de proxy web, puteți profita de serviciul gratuit pe care îl oferă, precum și de caracteristica torrenting pe care o are.

5. Schimbați-vă DNS-ul cu un DNS inteligent

Un DNS inteligent este o altă opțiune pe care o puteți avea atunci când întâmpinați orice problemă în accesarea rețelei torrenting prin intermediul clientului torrent. Prin simpla schimbare a adresei DNS cu adresa unui DNS inteligent, puteți evita cu ușurință restricțiile impuse de guvernul dvs. și vă permite să utilizați normal clientul torrent. Este un pas simplu și rapid pe care îl puteți face pentru a schimba DNS normal într-un DNS privat care nu are nicio restricție asociată cu acesta.

Acestea sunt modalitățile de a utiliza clienții torrenting blocați din țara dvs. În timp ce torrentingul poate fi asociat cu pirateria, nu toate fișierele care sunt partajate prin rețeaua P2P sunt fișiere piratate sau ilegale. De exemplu, multe școli și companii încă utilizează rețeaua P2P pentru a partaja fișiere cu elevii și angajații lor. Deci, atunci când clienții torrenți sunt blocați în țara dvs., aceste metode vă pot ajuta să redobândiți accesul la rețeaua de partajare a fișierelor P2P.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map