5 moduri de a utiliza o conexiune privată pe televizorul dvs. inteligent

Să ai un televizor inteligent este un lucru care îți face mai ușor să faci diverse lucruri pe televizor, la fel cum îl faci pe smartphone sau tabletă. Puteți juca jocuri, viziona filme, asculta muzică, naviga pe internet și puteți face multe alte activități online, pur și simplu conectând televizorul inteligent la internet. Deoarece acest tip de televizor are o capacitate similară cu smartphone-urile și tabletele, puteți utiliza, de asemenea, televizorul inteligent pentru a ocoli diferitele restricții de internet utilizând o conexiune privată.


Dacă nu ați făcut acest lucru, trebuie să înțelegeți că este posibil să utilizați o VPN pe televizorul dvs. inteligent și să vă bucurați de libertatea de pe internet fără să vă dezvăluiți identitatea reală. Cu toate acestea, nu există prea multe ghiduri despre modul de configurare sau utilizare a unei conexiuni private pe televizoarele inteligente, deoarece există încă câteva persoane care au de fapt sau care utilizează acest tip de televizor, în special în țările în curs de dezvoltare. Iată 5 moduri de a utiliza o conexiune privată pe televizorul dvs. inteligent:

1. Instalați VPN direct din App Store

Lucrul bun despre televizoarele inteligente este că unele dintre ele sunt de fapt bazate pe Android, care este una dintre cele mai populare platforme mobile de acolo. Astfel, puteți accesa magazinul de aplicații de pe televizorul dvs. inteligent la fel cum îl faceți cu smartphone-ul. Așadar, primul pas pentru a vă conecta la o conexiune privată la televizor este să instalați aplicația VPN direct din magazinul de aplicații. Mergeți doar în magazinul de aplicații și găsiți aplicația VPN pe care doriți să o instalați. Pentru cea mai bună securitate, confidențialitate și performanță, ar trebui să utilizați serviciul VPN de renume care oferă cea mai bună protecție a vieții private și securității pentru conexiunea dvs. După ce l-ați instalat, trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru a începe conectarea la rețeaua privată.

2. Instalați VPN pe routerul dvs.

În cazul în care televizorul inteligent nu are instalat niciun magazin de aplicații sau vă este imposibil să adăugați mai multe aplicații, puteți instala pur și simplu VPN pe router. Utilizând routerul care este acceptat de furnizorul de servicii VPN, puteți pur și simplu să urmați instrucțiunile pentru a aplica conexiunea privată pe routerul dvs. Desigur, pentru a face acest lucru, trebuie să îndepliniți două condiții necesare. Prima condiție este ca serviciul dvs. VPN să permită instalarea routerului. A doua condiție este ca modelul routerului dvs. să fie acceptat de serviciul VPN. În acest fel, veți putea conecta televizorul la router și vă puteți bucura de conexiunea privată imediat.

3. Utilizați o casetă de router cu VPN instalat

Există unele companii VPN care vând router VPN într-o cutie, ceea ce înseamnă că vând în esență un dispozitiv de router cu serviciul VPN preinstalat pe acesta. Acesta este un mod minunat de a-l utiliza cu televizorul inteligent. Caseta de router VPN vă va permite să creați o conexiune privată plug-and-play pentru toate dispozitivele dvs. și, în plus, nu este necesar să o configurați. Nu există software pentru descărcare. Pur și simplu îl porniți și conectați televizorul la dispozitiv și automat va avea o rețea privată. Beneficiul bun al acestei metode este că veți putea obține cel puțin un an de abonament la un serviciu VPN bun prin achiziționarea routerului..

4. Partajați conexiunea privată a laptopului cu televizorul dvs. inteligent

Dacă serviciul dvs. VPN nu vă permite să instalați aplicația lor de conexiune privată pe router, există o altă modalitate de conectare a rețelei private la televizor. Se stabilește mai întâi conexiunea privată pe laptopul sau dispozitivul desktop cu cel puțin un sistem de operare Windows sau Mac și apoi se folosește un program de partajare a hotspot-ului pentru a partaja conexiunea privată la televizor. Acesta poate fi un pas cam obositor de făcut, dar, odată stabilit, trebuie doar să conectați televizorul la laptop și va fi bine să mergeți.

5. Utilizați o metodă inteligentă DNS

DNS-ul inteligent poate fi considerat în continuare ca o conexiune privată pur și simplu pentru că vă ajută să ocoliți restricțiile de internet folosind un server diferit. Deci, deși nu oferă o mulțime de caracteristici de protecție a confidențialității, un DNS inteligent vă poate ajuta să ocoliți orice protecție a regiunii și să vă permită să accesați site-uri web sau aplicații care sunt blocate cu această restricție. De asemenea, este ușor de configurat, deoarece trebuie doar să îți schimbi adresa DNS din meniul Setări al televizorului inteligent și vei putea utiliza conexiunea ta la fel ca și conexiunea privată, deoarece poți accesa diverse aplicații străine și servicii online cu adresa inteligentă DNS.

Acestea sunt modalitățile de a utiliza o conexiune privată pe televizorul dvs. inteligent. Dacă mai aveți un televizor „mut” acasă și doriți să vă faceți posibil să transmiteți direct Netflix sau Hulu direct de pe televizor, atunci puteți folosi pur și simplu o cutie Android TV sau o casetă Apple TV pentru a face acest lucru. Vă va transforma televizorul „mut” într-un televizor inteligent și, de asemenea, puteți beneficia de aceste sfaturi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map