5 motive pentru care hackerii nu vă pot pirata conexiunea privată

De ce este comercializată VPN ca o modalitate pentru a vă proteja confidențialitatea online? Cum poate conexiunea privată virtuală pe care o utilizați să vă împiedice orice atacuri de hackeri posibile? Acestea sunt întrebările pe care le-ați putea avea în minte înainte de a vă abona la orice serviciu VPN bun. S-ar putea să credeți că conexiunea dvs. regulată este suficient de bună pentru a vă proteja, deoarece până acum nu aveți probleme cu conexiunea dvs.. De asemenea, s-ar putea să credeți că cele mai de renume site-uri web au deja sistemul de criptare, astfel încât nu este necesar să utilizați nicio conexiune privată pentru a adăuga mai multă criptare la rețeaua dvs..


Dacă asta credeți, este posibil să fie nevoie să vă gândiți din nou. Acest lucru se datorează faptului că hackerii nu își aleg și nu își aleg țintele, mai ales atunci când fac atacuri în masă pe diverse computere client. Sigur, ar putea să fie plicticoși atunci când aleg ținte mari, cum ar fi corporațiile. Dar, atunci când vine vorba de infracțiuni de hacking mărunt, cum ar fi furtul de parole, furtul de fișiere din spațiul de stocare în cloud, deturnarea conturilor de social media și altele asemenea, hackerii nu sunt deloc delicioși. Deci, ei pot veni oricând la tine.

Cu toate acestea, ei nu pot face nimic atunci când conexiunea de rețea este protejată cu VPN. Iată 5 motive pentru care hackerii nu pot să se pirateze în conexiunea dvs. privată:

1. Adresa dvs. IP reală este mascată și ascunsă

Funcția principală a VPN este de a ascunde și masca adresa dvs. IP. Deci, în loc să arătați adresa dvs. IP reală publicului și site-urilor pe care le vizitați, afișați adresa IP privată. Lucrul bun despre adresa IP privată pe VPN este că puteți alege locația în funcție de preferințele dvs. Puteți alege adresa IP privată care se află în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Singapore și alte țări, în funcție de locațiile serverului furnizate de furnizorul dvs. de servicii VPN.

Întrucât adresa dvs. IP reală este mascată și ascunsă, orice site-uri web pe care le accesați nu vor recunoaște decât adresa dvs. IP privată. Acest lucru este valabil și pentru orice terță parte care încearcă să vă urmărească, inclusiv hackerii.

2. Rețeaua dvs. întreagă este criptată cu un algoritm foarte complex

VPN nu este doar instrumentul pe care îl puteți utiliza pentru a ascunde sau masca adresa dvs. IP, ci este, de asemenea, un instrument care poate fi utilizat pentru a cripta întreaga rețea. Când instalați o aplicație sau software VPN pe dispozitivul dvs., nu instalați doar o aplicație mică și nesemnificativă. De fapt, construiți o infrastructură pentru dispozitivul dvs. care vă permite să protejați și să criptați întreaga conexiune de rețea pe care o utilizați.

Cu această criptare, aplicația sau software-ul VPN va crea mai multe straturi de protecție de securitate și confidențialitate pentru conexiunea dvs. Dacă conexiunea privată virtuală are instrumente de securitate suplimentare precum antivirus sau firewall, va fi și mai bine. Straturile de criptare pentru rețeaua dvs. sunt ceea ce face imposibilă încălcarea hackerilor.

3. Ar putea dura ani de zile pentru ca hackerii să se încalce în conexiunea dvs. VPN

Chiar dacă hackerii sunt atât de hotărâți să se conecteze la conexiunea dvs. privată și sunt atât de persistenți cu ea, ar putea dura ani ca aceștia să se încalce în conexiunea dvs. privată. Algoritmul este prea complex pentru ca hackerii obișnuiți să se rupă în doar câteva minute. Acest lucru este valabil mai ales dacă VPN are criptarea de 256 biți sau mai mult. Acest lucru va face aproape imposibil ca hackerii să-și pirateze sistemul.

Algoritmul conexiunii private este pur și simplu prea complex pentru ca oricine să poată face față. Chiar și compania VPN în sine nu este în măsură să își urmărească sau să-și pirateze propriii utilizatori odată ce sunt conectați la rețeaua privată.

4. Adresa dvs. IP se schimbă constant

O caracteristică importantă pe care o puteți obține ca utilizator VPN este posibilitatea de a alege serverele private în funcție de preferințele dvs. Majoritatea serviciilor de rețele private virtuale nu oferă nicio limită pentru care utilizatorii pot comuta între servere diferite. Astfel, puteți trece cu ușurință de la serverul privat din SUA la un alt server din Marea Britanie cu un singur clic.

Acest lucru va confunda hackerii, deoarece odată ce au localizat adresa serverului dvs. privat, o puteți schimba cu ușurință pe o altă adresă și vă vor pierde evidența. Este o modalitate excelentă de a dispărea de pe radarul hackerului imediat.

5. Adresele IP private sunt imposibile de urmărit

Persoanele care folosesc adresele IP private din întreaga lume sunt numeroase. Adresa dvs. IP privată poate fi folosită nu numai de dvs., dar poate fi, de asemenea, împărtășită și cu alți utilizatori. Deci, în această privință, adresele IP private sunt imposibil de urmărit. Este imposibil să se determine exact utilizatorul care face ceva online folosind o adresă privată, deoarece poate fi oricine.

Acesta este motivul pentru care utilizarea unei adrese IP private vă poate face într-adevăr activitatea sigură și anonimă și, de asemenea, acesta este motivul pentru care hackerii nu se pot încălca în conexiunea dvs. VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map