5 sfaturi pentru a maximiza anonimatul conexiunii VPN

Deși este posibil să susțineți că unicul scop al unui VPN este de a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea online, există multe persoane care utilizează un serviciu de rețea privată virtuală fără să știe exact ce face. Ceea ce știu despre VPN este că îi poate ajuta să acceseze site-urile blocate de guvern sau de ISP. Nu știu că rețeaua virtuală virtuală este capabilă să-și protejeze conexiunea la rețea împotriva diverselor amenințări online, precum și să își păstreze anonimat sesiunile de navigare..


Datorită acestei lipse de cunoștințe, multe persoane utilizează VPN fără a se gândi și folosesc serviciul fără a verifica de fapt politica de confidențialitate a furnizorilor de servicii. Drept urmare, acestea nu profită pe deplin de funcția de anonimat oferită de serviciul VPN. Dacă sunteți unul dintre acești utilizatori, ar trebui să luați în considerare să profitați la maxim de funcția de anonimat online a VPN-ului dvs.. Iată 5 sfaturi pentru a maximiza anonimatul conexiunii VPN:

1. Nu instalați aplicația VPN pe browserul dvs.

Multe servicii VPN oferă utilizatorilor extensii de browser pentru aplicațiile lor VPN, deși numărul de browsere acceptate poate varia. Cu toate acestea, majoritatea serviciilor vor furniza cel puțin o extensie de browser pe care utilizatorii o pot instala pe browserul lor, astfel încât transmisiile de date care se realizează prin acel browser să devină criptate. Din păcate, majoritatea utilizatorilor vor instala VPN-ul doar pe browserul lor, ceea ce înseamnă că vor beneficia doar de protecția confidențialității atât timp cât vor utiliza un astfel de browser. Dacă doriți să vă maximizați anonimatul, nu trebuie să instalați numai aplicația VPN pe browserul dvs., ci și pe platforma de sistem de operare.

2. Instalați VPN-ul dvs. pe toate dispozitivele pe care le aveți

Dacă doriți să obțineți beneficiul complet de protecție online de la serviciul de rețea virtuală pe care îl utilizați, este întotdeauna mai bine să instalați aplicațiile VPN pe toate dispozitivele pe care le aveți. Nu numai că ar trebui să-l instalați pe dispozitivele mobile, așa cum o fac majoritatea oamenilor, dar, de asemenea, ar trebui să-l instalați pe computerele desktop, mașinile Linux, televizorul inteligent sau chiar console de jocuri. Desigur, este posibil să nu puteți instala aplicația VPN direct pe anumite dispozitive precum console de jocuri și televizor inteligent, dar puteți să o instalați întotdeauna pe routerul dvs..

3. Verificați conexiunea dvs. privată pentru adresa IP și scurgerea DNS

Utilizarea unei conexiuni VPN nu înseamnă că conexiunea dvs. este pe deplin anonimă, cu excepția cazului în care verificați dacă există o adresă IP sau o scurgere DNS. Există anumite site-uri web pe care le puteți utiliza pentru a verifica dacă conexiunea dvs. privată îți scurge adresa IP sau informațiile DNS. Puteți utiliza acele site-uri web pentru a verifica dacă conexiunea dvs. de rețea este complet privată înainte de a utiliza conexiunea pentru a vă efectua activitățile online obișnuite. Adresa IP și scurgerea adresei DNS s-ar putea să nu fie aparente imediat dacă nu o verificați cu adresa IP și site-ul web pentru verificarea scurgerii DNS.

4. Asigurați-vă că caracteristica Comutatorului de ucid și firewall este activată

Activitatea dvs. online nu va conta mult dacă aveți dintr-o dată conexiunea privată oprită din anumite motive. De fapt, pentru un serviciu VPN, picăturile de conexiune sunt destul de frecvente. Așadar, pentru a împiedica conexiunea VPN să-ți piardă informațiile reale online, în timp ce se confruntă cu scăderi de conexiune, ar trebui să activezi funcția de comutație de ucidere pentru a preveni acest lucru. Această caracteristică vă va ajuta să dezactivați întreaga conexiune de rețea în cazul în care observați căderi de conexiune în conexiunea privată. De asemenea, asigurați-vă că activați funcția firewall pentru a vă proteja dispozitivele împotriva hackerilor și a altor amenințări online.

5. Folosiți o adresă IP privată dedicată

Unele servicii VPN vă vor oferi să utilizați o adresă IP dedicată în loc să utilizați o adresă IP privată partajată. Acestea vă vor oferi acest serviciu la un preț suplimentar. Cu toate acestea, în schimb, veți obține beneficiul complet al anonimatului în activitatea dvs. online, deoarece adresa IP privată dedicată este adresa IP care este utilizată doar de dvs. Acesta nu este folosit de alți utilizatori VPN, așadar utilizați adresa IP dedicată de la furnizorul de servicii VPN la fel cum utilizați adresa IP dedicată de la ISP. Acesta vă va oferi mai multe beneficii pentru protecția vieții private în activitatea dvs. online.

Acestea sunt sfaturile pentru a maximiza anonimatul conexiunii dvs. VPN. Nu folosiți doar conexiunea VPN pentru a accesa site-urile blocate. Folosiți-l pentru a vă maximiza anonimatul online urmând aceste sfaturi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map