5 sfaturi pentru a utiliza o conexiune VPN ca călător în China

Călătoria în China ar putea suna destul de îngrijorătoare pentru unii oameni. Acest lucru se datorează faptului că au existat știri care spun că guvernul chinez nu le permite oamenilor să utilizeze rețeaua virtuală privată din China. Deci, care este treaba cu asta? Dacă veștile sunt adevărate, atunci este posibil să nu puteți utiliza niciunul dintre site-urile dvs. populare în timp ce sunteți în China, iar acest lucru înseamnă că călătoria dvs. ar putea fi plictisitoare. Deoarece nu există platforme de socializare în această țară, nu puteți încărca fotografiile sau videoclipurile dvs. în timp ce sunteți acolo. Dar, este adevărat?


Adevărul este că este parțial adevărat. Da, guvernul chinez ar putea interzice majoritatea serviciilor de rețele private virtuale din China, dar numai pentru cei care îl vând. Utilizarea VPN este încă posibilă pentru cetățenii chinezi, iar pentru întreprinderile care doresc să utilizeze orice serviciu VPN, trebuie să o înregistreze mai întâi la guvern. Acest lucru este valabil mai ales pentru călători, întrucât, de obicei, guvernul nu va aplica interdicția VPN pentru călători, ceea ce înseamnă că puteți utiliza întotdeauna conexiunea VPN în timp ce sunteți în această țară. Cu toate acestea, mai există unele lucruri pe care trebuie să le știi. Iată 5 sfaturi pentru a utiliza o conexiune VPN ca călător în China:

1. Utilizați numai VPN-ul care poate fi utilizat în China

Cu utilizarea VPN, în general, fiind interzisă în China, există multe servicii proxy care au sediul în China fiind afectate sau închise de guvern. De asemenea, guvernul chinez nu permite Apple sau Google să afișeze aplicații VPN în magazinul lor de aplicații, ceea ce face destul de dificil pentru dvs. să descărcați și să instalați o aplicație VPN atunci când vă aflați în China. Cu toate acestea, utilizarea serviciilor de rețele virtuale private bazate în alte țări decât China este încă posibilă, dar chiar și atunci, guvernul chinez este un fel de limitare a utilizării lor în interiorul țării. Așadar, este important să utilizați numai VPN care este garantat să funcționeze în această țară. Efectuați unele cercetări și alegeți un VPN premium care vă spune că poate fi folosit pentru a ocoli Marele Firewall chinezesc.

2. Instalați VPN-ul dvs. înainte de a merge în China

Instalarea software-ului sau a aplicației de rețea privată virtuală trebuie făcută atunci când sunteți încă în țara de origine sau înainte de a debarca efectiv în China. Acest lucru se datorează faptului că va fi dificil să descărcați și să instalați aplicații sau software VPN din țară. Așadar, este important să aveți rețeaua dvs. virtuală instalată înainte de decolare. Asigurați-vă că programele funcționează corect în fiecare dintre dispozitivele dvs. și asigurați-vă că abonamentul dvs. este încă activ în timpul călătoriei dvs. în China. Din nou, dacă abonamentul dvs. nu este activ în timpul călătoriei și trebuie să reînnoiți abonamentul până la acel moment, ar fi destul de dificil să o faceți dacă nu activați opțiunea de reînnoire automată.

3. Marele Firewall este în permanență îmbunătățit

Nu uitați că guvernul chinez își protejează „terenurile de internet” cu firewallul numit Marele Firewall. Cetățenii chinezi obișnuiți pot accesa site-urile care sunt aprobate în țară și, în general, nu pot accesa site-urile web care se află în afara acestui firewall. Din păcate, majoritatea site-urilor web și serviciilor proxy VPN sunt clasificate ca site-uri web blocate de firewall, iar lista de site-uri web blocate continuă să crească, deoarece Marele Firewall este în continuă îmbunătățire. Înseamnă că tot mai multe servicii proxy sunt blocate și o mare cantitate dintre ele va fi limitată în utilizarea lor. Așadar, alegeți serviciul VPN cu atenție.

4. Alegeți Cel mai bun server de performanță

Când vă aflați în China și vă puteți conecta la internet folosind serviciul VPN, asigurați-vă că alegeți serverul cu cele mai bune performanțe. Dacă rețeaua dvs. virtuală virtuală are funcția care vă permite să alegeți automat serverul cu cele mai bune performanțe, asigurați-vă că activați această opțiune. Acest lucru se datorează faptului că multe servicii VPN care încă funcționează în China ar putea fi încetinite de ISP pentru a vă limita conectivitatea la „lumea exterioară”. Dacă puteți, este întotdeauna recomandat să folosiți serverul american, deoarece vă va oferi cea mai bună experiență în accesarea diferitelor site-uri web blocate.

5. Alegeți VPN care nu permite accelerarea sau încetinirea ISP

Un sfat suplimentar în alegerea celui mai bun serviciu proxy atunci când călătoriți în China este că ar trebui să alegeți serviciul VPN care nu permite niciun tip de accelerare sau încetinire a ISP. Când alegeți acest tip de VPN, vă veți putea bucura de conexiunea privată la viteză maximă. Cu toate acestea, rețineți că numărul de servicii VPN care oferă această caracteristică este încă mic. Deci, asigurați-vă că aflați despre caracteristicile serviciului VPN ales înainte de a ajunge la destinație.

Acestea sunt cele 5 sfaturi pentru a utiliza o conexiune VPN ca călător în China. Călătoria în China poate fi foarte distractivă, deoarece există o mulțime de locuri fantastice pe care le poți vizita în țară. Fie că veți merge în această țară pentru a studia, lucra sau pur și simplu să vă bucurați de o vacanță de vacanță, este întotdeauna necesar să utilizați o conexiune VPN, astfel încât să puteți împărtăși experiența dvs. în această țară cu prietenii acasă..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map