5 tipuri de instrumente de confidențialitate și securitate care fac ca hackerii să nu poată penetra sistemul tău

Există o mulțime de modalități prin care hackerii pot utiliza pentru a vă penetra sistemul. În funcție de abilitățile și experiențele lor, pot utiliza diferite modalități de a intra în sistemul dvs. și de a prelua controlul asupra acestuia. Unii hackeri folosesc exploatări create de ei înșiși pentru a descoperi slăbiciunea securității dispozitivului. Unii alții ar putea implementa unele programe malware pentru a vă penetra rețeaua fără a fi detectate. Cu cât este mai sofisticată metoda lor, cu atât securitatea ta va fi mai periculoasă. Acesta este motivul pentru care trebuie să preveniți atacurile hackerilor instalând cele mai bune instrumente de securitate și confidențialitate care vor oferi o protecție excelentă pentru dispozitivul dvs..


Ca utilizator, este complet responsabilitatea dvs. să vă păstrați dispozitivul în siguranță și în siguranță. Nu știi niciodată când hackerii vor pune ochii pe sistemul tău. Acesta este motivul pentru care trebuie să construiți metoda de prevenire necesară care să le opună atacurile atunci când se întâmplă. Iată 5 tipuri de instrumente de confidențialitate și securitate care fac ca hackerii să nu poată pătrunde în sistemul tău:

1. Rețea privată virtuală (VPN)

Rețeaua virtuală virtuală (VPN) este un instrument de securitate și confidențialitate pe care îl puteți utiliza pentru a vă proteja și cripta conexiunea de rețea. Când utilizați acest instrument, puteți ascunde adresa dvs. IP reală, astfel încât terții să nu vă vadă sau să vă monitorizeze activitatea de navigare. Hackerii nu pot pătrunde în rețeaua protejată de VPN doar pentru că traficul de rețea este criptat, ceea ce înseamnă că transferurile de date sunt ascunse oricărei terțe părți. De asemenea, nu vă pot urmări adresa IP reală, ceea ce le face și mai dificil să intre în sistemul dvs. Alte avantaje ale VPN includ ocolirea restricțiilor guvernamentale, accesarea site-urilor blocate și protejarea tranzacțiilor financiare.

2. Protecție firewall

După cum sugerează și numele, acest tip de instrument de securitate creează un fel de barieră în jurul sistemului de operare, care se numește firewall, care împiedică orice acces neautorizat la sistemul de operare. Atunci când hackerii încearcă să pătrundă într-un sistem care are o protecție pentru firewall, atacurile lor vor fi blocate automat, iar acestea sunt aruncate imediat din sistem. Protecția firewall-ului va acționa ca o barieră puternică pentru sistemul dvs., care împiedică orice tip de amenințări să intre în sistemul dvs., evident sau în mod silențios. Mai important, va acționa împotriva hackerilor care încearcă să intre în sistemul dvs. folosind forța brută, iar acest instrument de protecție va declanșa alarma de securitate imediată pentru a închide imediat punctele de intrare utilizate de acești hackeri.

3. Antivirus și Anti Spyware

Alte modalități prin care hackerii au folosit pătrunderea dispozitivului dvs. sunt prin implementarea de viruși și spyware în sistemul dvs. Dacă dispozitivul dvs. are o securitate slabă, virușii vor putea să vă infecteze sistemul și să perturbe funcționarea normală a dispozitivului dvs., cum ar fi preluând prea multe resurse, ștergând fișierele la întâmplare, etc. Pe de altă parte, programul spyware poate fi folosit pentru a vă spiona activitatea de calcul prin logarea apăsărilor de taste sau monitorizarea activității dvs. de navigare. În acest fel, hackerii pot cunoaște parolele, numele de utilizator și site-urile web pe care le vizitați frecvent. Programele antivirus și anti-spyware vă pot ajuta să vă protejați sistemul împotriva acestor amenințări.

4. Instrument de criptare a fișierelor

Scopul principal al instrumentului de criptare a fișierelor este să criptați fișierele dvs. importante folosind un sistem puternic de criptare, astfel încât doar să îl puteți deschide. Odată ce este criptat, fișierele dvs. nu vor putea fi accesate de nimeni decât dacă au o parolă pentru acesta. Va dura ani pentru ca hackerii să intre în sistemul de criptare creat de instrumentul de criptare a fișierelor, deci este o modalitate excelentă de a stoca fișierele importante pe sistemul dvs. Chiar dacă hackerii pot copia aceste fișiere criptate pe serverele lor, nu vor putea sparge criptarea fișierelor și nu vor fura fișierele stocate în el.

5. Actualizări periodice ale sistemului de operare

S-ar putea să sune simplu, dar actualizări regulate ale sistemului de operare pot ajuta cu adevărat să vă protejați dispozitivul împotriva diverselor atacuri, inclusiv atacuri de hackeri. Cu cât actualizați mai puțin sistemul de operare, cu atât este mai vulnerabil la atacurile hackerilor. Actualizările obișnuite ale sistemului de operare servesc la scopul actualizării sistemului de fișiere de bază cu cele mai recente corecții sau actualizări de securitate pentru a se asigura că funcționează fără probleme, fără deficiențe de securitate. Este recomandat să setați automat actualizările sistemului de operare, astfel încât dispozitivul dvs. să poată iniția actualizările ori de câte ori este disponibil.

Acestea sunt cele 5 tipuri de instrumente de confidențialitate și securitate care fac ca hackerii să nu poată pătrunde în sistemul tău. Cu aceste instrumente, vă puteți proteja dispozitivul de diferite tipuri de atacuri de hackeri și să împiedicați orice tip de amenințări să intre în sistemul dvs. Nu uitați că, în ceea ce privește securitatea sistemului, prevenirea este întotdeauna mai bună decât vindecarea. Așadar, puteți utiliza aceste instrumente ca măsură preventivă pentru a proteja orice hackeri atunci când încep să încurce cu dispozitivul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map