7 diferențe cheie între serviciile VPN gratuite și serviciile VPN premium

Când verificați magazinul oficial de aplicații pentru Android și iOS și căutați aplicații VPN, veți constata că există sute de aplicații VPN disponibile, iar majoritatea sunt gratuite. Numărul de aplicații VPN gratuite este mult mai mare decât aplicațiile VPN premium, ceea ce face ca aplicațiile VPN gratuite să fie mai populare în rândul utilizatorilor obișnuiți. Deoarece utilizatorii obișnuiți folosesc VPN doar pentru divertisment, care este de a accesa conținut restricționat în țara sau regiunea lor, ei nu se deranjează să plătească pentru serviciul lor VPN, deoarece ei consideră că nu merită pentru ei. Dacă puteți obține ceva gratuit, de ce să plătiți pentru asta?


Ei bine, dacă acesta este modul tău de gândire atunci când alegi o conexiune de rețea virtuală virtuală, atunci fii pregătit pentru un șoc. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea serviciilor VPN gratuite sunt diferite de omologii lor premium. Iată cele 7 diferențe cheie între serviciile VPN gratuite și serviciile VPN premium:

1. Performanță generală

VPN gratuit: Performanța generală a serviciului gratuit de rețea privată este de obicei proastă, cu multe probleme care se pot întâmpla oricând. De exemplu, este posibil ca serverul să nu funcționeze corect și, întrucât furnizează doar servere de calitate proastă și nu există numeroase opțiuni de servere pentru utilizatori, problemele pot persista câteva ore sau câteva zile fără a fi rezolvate..

VPN premium: Performanța generală a serviciului de rețea privată premium este întotdeauna de vârf, având în vedere că utilizează servere de cea mai bună calitate, cu o mulțime de servere pentru a alege. Serverele sunt mereu în funcțiune, oferind cele mai bune performanțe și cea mai bună experiență de utilizare. Orice problemă cu serverul poate fi remediată rapid.

2. Securitate și confidențialitate

VPN gratuit: Serviciul gratuit nu va ține cont, de regulă, de securitatea și confidențialitatea utilizatorilor lor și nu le pasă de protejarea datelor utilizatorilor lor. Ceea ce le oferă utilizatorilor este doar instrumentul de a ocoli restricțiile guvernamentale, dar acest instrument nu include caracteristici puternice de securitate și confidențialitate. În unele cazuri, serviciul gratuit ar putea chiar să fure datele utilizatorului lor și să le vândă terților.

VPN premium: Serviciul premium are grijă de confidențialitatea și securitatea utilizatorului foarte serios. Acestea oferă toată tehnologia de securitate și sistemul de criptare necesare pentru păstrarea identității și a datelor utilizatorului în condiții de siguranță și private, în timp ce se bucură de libertatea lor de internet.

3. Sistem de criptare

VPN gratuit: Serviciul gratuit de conexiune privată nu include niciun sistem puternic de criptare pentru utilizatori, ceea ce duce la posibile scurgeri de date atunci când utilizatorii utilizează serviciul. De obicei, aceștia oferă protocoale de securitate de cea mai mică calitate pentru utilizatorii lor, ceea ce este foarte ușor pentru hackeri de a rupe, cu o mulțime de vulnerabilități de securitate..

VPN premium: Serviciul de conexiune privat premium va folosi un sistem de criptare de top cu cele mai bune protocoale de securitate pe piață, asigurând conexiunea privată a utilizatorilor lor în permanență. Criptarea este foarte dificilă pentru hackeri, precum și orice vulnerabilități de securitate vor fi patchate imediat pe server.

4. Limitarea vitezei și a lățimii de bandă

VPN gratuit: Nu puteți merge cu viteză maximă atunci când utilizați conexiunea privată gratuită, iar utilizarea lățimii de bandă este de obicei limitată la numai 1-2 GB pe lună. Există o mulțime de încetiniri ale serverului pentru a ține pasul cu numărul de utilizatori care utilizează același server în același timp.

VPN premium: Puteți merge întotdeauna cu viteză maximă atunci când utilizați conexiunea privată premium, ceea ce duce la o tamponare video lină și o încărcare rapidă a paginii web. Nu există o limită de lățime de bandă sau o limită de consum de date pe lună, astfel încât să puteți transmite tot conținutul dorit cu conexiunea privată.

5. Malware și Adware

VPN gratuit: Multe aplicații VPN gratuite și software sunt raportate cu malware și adware încorporate în codul lor sursă. Înseamnă că compania VPN monitorizează în mod obișnuit datele utilizatorului și activitatea de pe internet și, de multe ori, vor afișa anunțuri aleatorii în funcție de activitatea online a utilizatorului..

VPN premium: Nu există malware sau adware încorporat în codul sursă. Vă puteți bucura de conexiunea privată fără întreruperi, iar furnizorul de servicii nu vă monitorizează activitatea de pe internet.

6. Servere disponibile

VPN gratuit: Serviciul gratuit are de obicei servere cu număr limitat și, de cele mai multe ori, serverele respective sunt pline de utilizatori, ceea ce duce la o conexiune proastă sau o performanță generală proastă. De obicei, serverele au o calitate proastă, iar resursele sunt limitate.

VPN premium: Serviciul premium are o mulțime de servere disponibile pentru a ține pasul cu cerințele utilizatorului, astfel încât fiecare server să aibă un echilibru în utilizarea resurselor pentru a păstra cele mai bune performanțe ale serverului. Serverele au hardware de înaltă calitate pentru a se asigura că pot face față tuturor solicitărilor utilizatorului în același timp.

7. Asistență pentru clienți

VPN gratuit: Conexiunea privată gratuită nu are asistență pentru clienți existentă și o mulțime de probleme nu sunt rezolvate corect.

VPN premium: Conexiunea privată premium are asistență excelentă pentru clienți, departamentul de asistență răspunzând atunci când utilizatorii raportează unele probleme cu serverele lor.

Acestea sunt cele 7 diferențe cheie între serviciile VPN gratuite și serviciile VPN premium. Dacă sunteți un utilizator VPN nou, care este încă nedecis cu privire la ce serviciu doriți să utilizați, este mai bine să utilizați serviciul VPN premium, deoarece acestea sunt în general mai fiabile și oferă o mulțime de funcții care vă vor asigura online securitate și confidențialitate, precum și oferirea de cea mai bună experiență a utilizatorului în fiecare sesiune de navigare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map