7 lucruri neînțelese despre VPN de care trebuie să fie conștienți noii utilizatori VPN

Există încă multe lucruri pe care mulți oameni, în special cei care nu știu nimic despre VPN, ar putea înțelege greșit despre rețeaua virtuală privată. La rândul său, această neînțelegere dă îndoială acelor oameni de la instalarea software-ului de conexiune privată pe dispozitivul lor. Oamenii care nu înțeleg despre VPN vor utiliza de obicei internetul, de obicei, doar că nu sunt conștienți de metoda de a ocoli restricțiile guvernamentale, de a opri monitorizarea activității web, de a accesa conținut protejat de regiune etc..


Dacă sunteți nou despre VPN, nu lăsați aceste neînțelegeri să vă împiedice să utilizați software-ul VPN în avantajul dvs. Când este utilizată corect, conexiunea privată poate fi utilizată pentru a vă proteja activitatea online de diverse amenințări, precum și pentru a opri orice tip de monitorizare a terților în timpul sesiunilor de navigare. Iată 7 lucruri înțelese despre VPN de care utilizatorii VPN noi trebuie să fie conștienți de:

1. Nu am nevoie de VPN pentru că Guvernul este bun

În multe privințe, guvernele vor încerca să-și protejeze cetățenii și vor încerca să mențină stabilitatea în țările lor. Așadar, s-ar putea să fie adevărat că guvernul este bun și înseamnă bine când vine vorba de îngrijirea cetățenilor lor. Dar, atunci când vine vorba de activitatea dvs. personală online, guvernul nu ar trebui să aibă voie să facă ceea ce le place invadându-vă confidențialitatea. Nu doriți ca guvernul să monitorizeze orice lucru pe care îl faceți online și doriți să păstrați totul privat pentru dvs. Deci, da, ai nevoie de VPN pentru că vrei să rămâi online privat și anonim, ferit de interferențele guvernului în confidențialitatea ta.

2. Antivirusul meu este suficient pentru a împiedica hackerii să-mi fure datele

În multe feluri, software-ul antivirus vă poate ajuta să vă protejați dispozitivele împotriva diverselor amenințări, inclusiv malware, adware, spyware și altele asemenea. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de hackeri, doriți să fiți complet siguri că nu vă pot urmări urmele online. Software-ul antivirus care nu include nicio caracteristică bună pentru firewall nu va fi suficient de bun pentru a vă proteja împotriva hackerilor. De asemenea, multe persoane folosesc software gratuit antivirus, care oferă doar o protecție minimă pentru dispozitivele lor. VPN este necesar nu numai pentru a vă păstra activitatea de navigare privată, ci și pentru a face aproape imposibil pentru hackeri să vă urmărească activitatea online și să vă fure datele.

3. VPN este similar cu ISP

Rețeaua privată virtuală nu este aceeași cu furnizorul de servicii de internet și nu vă oferă lățimea de bandă pe internet. Când un serviciu VPN spune că vă oferă viteză maximă cu lățime de bandă nelimitată, înseamnă că vă vor folosi conexiunea la internet la viteză maximă, fără nicio limitare a cantității de date pe care le puteți transfera prin rețeaua privată. Înseamnă că atunci când utilizați VPN pentru a accesa conținut protejat de regiune, puteți să vă bucurați de conținut fără nicio încetinire a vitezei și puteți transmite conținut atât cât doriți. Deci, trebuie să vă abonați la un furnizor de servicii de internet pentru a putea utiliza VPN.

4. VPN-ul poate dubla viteza Internetului meu

VPN nu este un fel de software de rapel la viteza de internet, unde puteți dubla viteza de conectare la internet, pur și simplu folosind software-ul VPN. Viteza internetului este determinată de planul dvs. ISP, iar VPN va folosi pur și simplu viteza disponibilă cu cât mai puține interferențe. Dacă vă abonați la un plan de internet care are o viteză de descărcare rapidă, atunci VPN va folosi toată viteza disponibilă pentru navigarea dvs. privată. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că există servicii VPN care vă accelerează viteza de internet, ceea ce înseamnă că va încetini viteza de navigare dacă utilizați rețeaua lor virtuală. Deci, asigurați-vă că alegeți serviciul VPN care oferă viteză maximă pentru a evita orice încetinire a activității de navigare pe internet.

5. VPN va înregistra datele mele

Unii furnizori VPN vor înregistra datele dvs., dar nu în același mod, guvernul dvs. sau ISP vă vor înregistra datele. Furnizorii VPN care aleg să înregistreze datele utilizatorului fac, de obicei, asta de dragul îmbunătățirii experienței utilizatorului și nu în scopul de a vă monitoriza sau de a vă identifica personal. De asemenea, vă vor păstra datele private și în siguranță și nu vor vinde datele unor companii terțe care doresc să profite de la acestea. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să alegeți furnizorul VPN care nu înregistrează nicio informație de navigare.

6. VPN este un serviciu terț neîncredibil

Unii furnizori VPN sunt într-adevăr de încredere. Aceștia oferă o conexiune privată gratuită pentru utilizatorii lor și, în acest sens, vor fura datele utilizatorului lor și vor face alte lucruri rău intenționate. Acesta este motivul pentru care este important să rămâneți departe de serviciile VPN gratuite sau umbrite, deoarece multe dintre ele sunt false și periculoase. Dar, în general, dacă alegeți serviciul VPN potrivit, vă va ajuta să vă păstrați datele de navigare private și anonime, precum și să vă ofere libertatea deplină a internetului fără nicio restricție.

7. Nu trebuie să plătesc pentru VPN

Nu, trebuie să plătiți pentru conexiunea VPN. De ce? Acest lucru se datorează faptului că, dacă aveți nevoie de o protecție reală pentru activitatea dvs. online, inclusiv pentru cumpărături, activități bancare și navigare regulată, trebuie să fiți dispus să investiți într-un serviciu VPN de încredere real, care vă poate oferi o astfel de protecție. Nu alegeți serviciile VPN gratuite, întrucât va exista întotdeauna o captură pentru utilizarea acestor servicii și, de obicei, captura nu va fi benefică pentru dvs. Deci, fii conștient de asta.

Acestea sunt cele 7 lucruri neînțelese despre VPN de care trebuie să cunoască noii utilizatori VPN. Când terminați corect, un VPN vă poate ajuta să vă protejați datele importante împotriva amenințărilor online dăunătoare. Așadar, asigurați-vă că aflați mai multe despre VPN de la o sursă de încredere, astfel încât veți obține informații de încredere despre acest serviciu, nu doar zvonuri care pot crea multe neînțelegeri despre acesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map