7 semne ale furnizorilor VPN care sunt serioși cu angajamentul lor pentru libertatea internetului

Atunci când alegeți un furnizor VPN, trebuie să fiți conștienți că nu toți furnizorii VPN sunt cu adevărat angajați în libertatea utilizatorilor lor de internet. Unii furnizori fac afaceri de rețea privată virtuală doar în scopul obținerii de profituri, datorită popularității celorlalte servicii similare. Cu toate acestea, există încă o cantitate bună de furnizori VPN care sunt foarte serioși în menținerea libertății de internet a utilizatorului lor, datorită filozofiei sau ideologiei lor privind siguranța online, anonimatul și confidențialitatea.


Dacă aceasta este prima dată când utilizați o rețea privată, asigurați-vă că alegeți furnizorul care se interesează cu adevărat de confidențialitatea dvs., precum și să vă angajați pe deplin. Iată 7 semne ale furnizorilor VPN care sunt serioși cu angajamentul lor pentru libertatea internetului:

1. Își îmbunătățesc serviciile pe baza feedback-ului utilizatorilor

Există o mulțime de furnizori de rețele VPN care nu le pasă de ce cred utilizatorii lor. Când utilizatorii lor se plâng de serviciul VPN care își înregistrează activitatea, prestatorul de servicii nu îi pasă deloc. Ei doresc doar profit de la utilizatorii lor și pun în aplicare diferite alte metode pentru a-și menține utilizatorii în linie cu planul lor de profit. Acesta nu este un semn al unui furnizor de servicii care este angajat în confidențialitatea utilizatorului. O companie VPN bună își va asculta mereu utilizatorii și își va îmbunătăți serviciul pe baza feedback-ului pe care îl primesc de la utilizatori.

2. Au mai multe metode de criptare a datelor

Serviciile VPN ieftine care utilizează un singur protocol de securitate sau utilizează un singur strat de criptare nu le pasă cu adevărat de anonimatul și confidențialitatea utilizatorului. Acest lucru se datorează faptului că este foarte ușor pentru hackeri și pentru unii oameni iresponsabili să intre în această criptare cu un singur strat, mai ales dacă are un protocol de securitate foarte slab, cum ar fi PPTP. Un bun furnizor VPN care se preocupă de confidențialitatea utilizatorului acestora ar trebui să implementeze diverse protocoale de securitate, în special protocoalele care devin standarde de securitate pentru ziua de azi. De asemenea, metoda de criptare trebuie făcută în mai multe straturi, nu într-un singur strat.

3. Au o politică strictă pentru a nu-și conecta utilizatorii

Dacă un furnizor VPN îi pasă cu adevărat de confidențialitatea și libertatea internetului utilizatorului dvs., nu va avea nicio politică de monitorizare sau logare a activității utilizatorului. Acest lucru este foarte dificil în cazul anumitor servicii VPN care încearcă să utilizeze datele utilizatorului lor și să le vândă terților pentru profit. Aceasta a devenit o preocupare mare pentru mulți utilizatori, iar această practică este oarecum inacceptabilă, dar utilizatorii nu se pot plânge mult, deoarece trebuie să utilizeze serviciul VPN sau să aibă încredere în furnizorul VPN. Cu toate acestea, un furnizor VPN bun care se preocupă cu adevărat de libertatea internetului nu va avea nicio intenție de a vinde datele utilizatorului lor și de a-și înregistra activitatea.

4. Aceștia oferă caracteristica comutatorului automat de ucid, în cazul în care conexiunea VPN scade

Când navigați cu conexiunea VPN activă, devine riscant atunci când nu vă dați seama că conexiunea VPN scade cumva. Când conexiunea VPN este dezactivată din orice motiv, cum ar fi conexiunea la server necorespunzător, eșecul serverului și așa mai departe, nu veți putea să vă protejați conexiunea în această perioadă. Mai mult, nu vă dați seama de scăderea conexiunii, astfel încât aveți riscul să vă asigurați conexiunea nesigură în timpul sesiunii de navigare. Un furnizor bun de servicii va oferi o caracteristică, cum ar fi comutatorul automat de omor, pentru a vă ucide automat conexiunea în timpul acestei picături de conexiune VPN, astfel încât să nu transmiteți date folosind conexiunea dvs. obișnuită.

5. Au mai multe servere cu viteză maximă a serverului

Cu cât sunt mai multe servere pe care le are furnizorul dvs. de servicii, cu atât este mai bine pentru dvs. De ce? Acest lucru se datorează faptului că atunci când un server are o problemă, puteți trece cu ușurință la un alt server. Este mai bine dacă compania vă oferă mai multe servere chiar și într-o singură locație, astfel încât să puteți alege între diferite servere din aceeași locație, dacă preferați să utilizați o anumită locație pentru conexiunea dvs. VPN. De asemenea, ar trebui să ofere viteză maximă a serverului, deoarece este important să fie utilizat în special atunci când transmiteți conținut video folosind conexiunea VPN, astfel încât să puteți beneficia de cea mai bună transmisie video de înaltă calitate pentru plăcerea dvs..

6. Acceptă plata Bitcoin

Un alt semn că un furnizor de servicii îi pasă de confidențialitatea utilizatorului este modul în care acceptă plata pentru serviciul VPN. Plata Bitcoin devine din ce în ce mai populară printre diverși furnizori de servicii, datorită funcției de confidențialitate pe care o are. Când utilizați Bitcoin, nu trebuie să vă preocupați să oferiți cardul dvs. de credit furnizorului de servicii, astfel încât va fi complet privat pentru a utiliza serviciul. Nici măcar serviciul VPN nu știe identitatea dvs..

7. Acestea includ tehnologia Onion-Over-VPN

Tehnologia Onion-Over-VPN este tehnologia care vă permite să criptați conexiunea la internet pe mai multe straturi de conexiune securizată. Această metodă vă permite să vă asigurați internetul și mai în siguranță, criptând mai întâi rețeaua cu VPN și apoi criptați conexiunea VPN la rețeaua Tor. În acest fel, adresa dvs. IP este mascată de mai multe ori, ceea ce face aproape imposibil ca cineva să vă încalce conexiunea. Această tehnologie este dovada că furnizorul de servicii se preocupă foarte mult de confidențialitatea utilizatorului, deoarece mulți alți furnizori ar putea să nu fie chiar dispuși să implementeze acest strat suplimentar de criptare în rețeaua lor privată..

Acestea sunt cele 7 semne ale furnizorilor VPN care sunt serioși cu angajamentul lor pentru libertatea internetului. Este important să utilizați serviciul acestor companii VPN, deoarece acestea vor păstra întotdeauna datele utilizatorului lor în siguranță și îi vor proteja pe utilizatorii lor de terții care doresc să obțină datele lor importante. Ei sunt întotdeauna vigilenți în ceea ce privește menținerea serviciilor lor în siguranță, securitate și plăcere pentru utilizatorii lor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map