[Alegerea editorului] Browser Maxthon și 5 modalități de a utiliza o conexiune VPN în timpul utilizării!

rezumat: Maxthon este unul dintre acele browsere mai puțin cunoscute care câștigă încet popularitate de-a lungul anilor pe fondul apariției browserelor mai mainstream precum Chrome, Firefox, Microsoft Edge și Opera. Deși a existat încă din 2004, încă are probleme pentru a obține o bază de utilizatori suficient de mare pentru a rivaliza cu Chrome și Firefox și, prin urmare, suportul pentru extensii pe acest browser este încă oarecum limitat. De exemplu, nu există nicio extensie VPN disponibilă pentru acest browser.


Fondat în: 2003

Nr. De utilizatori: 67 milioane

Caracteristici de top: Sincronizare cloud, blocant de anunțuri, modul Incognito, Sniffer de resurse, instrumente utile, completare magică

Mobil: iOS & Android

Browserul a fost lansat pentru prima dată în 2003 cu numele MyIE2 înainte de a fi schimbat în Maxthon în anul 2004. Echipa de dezvoltare are sediul în San Francisco, California, SUA. De când a fost dezvoltat pentru prima dată, Maxthon a oferit diverse funcții care sunt considerate inovatoare, cum ar fi sincronizarea și marcarea pe bază de cloud, filele cu cutii de nisip, blocarea anunțurilor, adulmirea resurselor și multe altele. Din această cauză, a câștigat diverse premii de la diverse companii și organizații.

Cu toate acestea, multe companii VPN cu nume mari continuă să se concentreze pe dezvoltarea de extensii doar pentru browserele cunoscute precum Chrome și Firefox, iar pentru cei care folosesc browsere diferite, acestea pot utiliza în continuare serviciul VPN folosind alte mijloace.. Iată 5 moduri de a utiliza o conexiune VPN în timp ce utilizați browserul Maxthon:

1. Extensia sau caracteristica VPN native nu este disponibilă la momentul respectiv

Dacă doriți să instalați o extensie VPN pentru Maxthon căutând centrul de extensii, cel mai probabil nu îl veți găsi. Acest lucru este probabil, deoarece majoritatea companiilor VPN s-ar concentra pe construirea extensiilor de aplicații numai pentru browserele principale pentru a garanta o bună bază de utilizatori pentru serviciul lor. Așadar, dacă doriți să utilizați acest browser pentru a accesa internetul, poate doriți să găsiți alte opțiuni de rezolvat în acest sens. Există încă diverse modalități de a utiliza conexiunea privată virtuală în timp ce utilizați acest browser.

În prezent, Maxthon nu are nicio caracteristică VPN nativă pe care o puteți comuta și dezactiva din meniul de setări, așa este cazul majorității browserelor notabile. Deci, nu veți putea naviga pe web în mod privat, în afară de utilizarea modului Incognito obișnuit sau instalarea aplicației VPN pe sistemul dvs. de operare.

2. Configurarea routerului dvs. pentru a utiliza conexiunea VPN

Una dintre cele mai ușoare metode de utilizare a unei conexiuni private împreună cu browserul dvs. Maxthon este să vă configurați routerul astfel încât să se poată conecta la rețeaua privată. În mod implicit, routerul dvs. va fi conectat la rețeaua furnizorului de servicii de internet, dar atunci când accesați setările routerului, puteți aplica o conexiune VPN pe routerul dvs. Cele mai multe routere acceptă acest lucru, așa că ar trebui să verificați dacă routerul dvs. este acceptat și el.

Următorul pas este să accesați site-ul web al serviciului VPN pe care îl utilizați și să căutați ghidul despre cum puteți utiliza serviciul VPN pe routerul dvs. De obicei, vi se va cere să introduceți o adresă IP privată și să schimbați alte configurații în setările routerului. Aceasta va transforma conexiunea routerului într-o rețea privată pentru toate dispozitivele conectate.

3. Instalarea aplicației VPN pe sistemul dvs. de operare

O altă metodă simplă de a utiliza o conexiune VPN cu Maxthon este să instalați doar aplicația VPN pe sistemul dvs. de operare. Deci, în loc să căutați extensia browserului pentru serviciul VPN, instalarea aplicației direct pe sistemul dvs. de operare poate face ca întregul sistem de operare să funcționeze pe conexiune privată virtuală. În acest fel, veți putea naviga în mod privat cu browserul Maxthon după ce ați activat conexiunea privată din aplicație.

De obicei, majoritatea serviciilor de conexiuni private virtuale vor suporta diferite sisteme de operare, inclusiv Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Deci, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, veți putea instala fără probleme aplicația VPN pe sistemul dvs. de operare.

4. Utilizarea serviciului de proxy privat bazat pe Web

Acesta poate fi cel mai simplu mod de a vă conecta la rețeaua privată fără a fi necesar să instalați nimic. Trebuie doar să vizitați diverse site-uri web proxy private online și să începeți să navigați de acolo. Cu toate acestea, această metodă va avea, de obicei, propriile dezavantaje, cum ar fi navigarea complet restricționată, lățimea de bandă limitată, anunțuri și servere nesigure. Dar, dacă doriți doar o experiență ușoară de navigare fără a fi nevoie să vă conectați la conturile dvs. online, aceasta poate fi o modalitate bună de a vă conecta la web în mod privat folosind browserul Maxthon.

De asemenea, unele dintre serviciile proxy online gratuite oferă planuri premium care vă oferă mai multe caracteristici, fără reclame și experiență de navigare îmbunătățită. De obicei este mai puțin costisitor decât un abonament VPN obișnuit, ceea ce ar putea fi o afacere bună pentru dvs. în funcție de nevoile dvs..

5. Utilizarea OpenVPN pe dispozitivul dvs.

OpenVPN este o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a vă conecta la orice server privat la care aveți acces. Este disponibil ca o aplicație pe care o puteți instala atât pe desktop cât și pe dispozitive mobile. Aplicația OpenVPN în sine este liberă de a utiliza și este un software open source care vă permite să verificați și să modificați codul sursă după cum doriți.

Dacă alegeți să utilizați OpenVPN pe dispozitivul dvs., trebuie să găsiți servere private care vă sunt disponibile pentru a accesa. Puteți verifica dacă actualul dvs. furnizor VPN acceptă OpenVPN și, dacă da, va furniza informațiile despre adresele serverului privat pe care le puteți utiliza cu OpenVPN. Sau puteți face o căutare online pentru a vedea dacă unele organizații furnizează adrese IP private pe care le puteți utiliza gratuit cu programul OpenVPN. După ce OpenVPN este conectat la o rețea privată, puteți începe să navigați în mod privat folosind browserul Maxthon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map