Cât Cryptocurrency îți poate îmbunătăți confidențialitatea online împreună cu VPN

Cryptocurrency, în special bitcoin, a obținut o creștere a popularității în rândul utilizatorilor de internet, tocmai datorită conceptului și tehnologiei sale revoluționare. Ca monedă digitală, o puteți folosi pentru a efectua tranzacții financiare în întreaga lume, fără a fi nevoie să implicați nicio instituție financiară în tranzacțiile dvs. online.


La prima dată când a fost anunțat, termenul de cryptocurrency este încă necunoscut pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, după ani și ani de progres, criptocurrencyul a fost folosit de tot mai mulți oameni, valoarea crescând în timp. Acum, criptocurrencyul este folosit nu numai ca mijloc de tranzacție, ci este folosit și ca investiție. Ceea ce este bun este că este complet digital și este complet privat. Cel mai bine este să fie utilizat împreună cu un serviciu VPN bun. Iată cum criptocurrency vă poate îmbunătăți confidențialitatea online împreună cu VPN:

1. Face tranzacțiile online private

În timp ce VPN vă păstrează activitatea online și anonimă, aceasta nu înseamnă că tranzacțiile dvs. financiare sunt ascunse și de monitorizarea terților atunci când utilizați rețeaua privată. Chiar dacă utilizați VPN, puteți lăsa în continuare urmele tranzacțiilor dvs. financiare atunci când vă conectați la conturile dvs. bancare sau de cumpărături online. Cu cryptocurrency, este diferit. Puteți ascunde tranzacțiile financiare, de asemenea, deoarece nu este necesar să vă conectați la niciun cont bancar sau la cumpărături online pentru a vă folosi bitcoin.

2. Este următorul pas în protejarea confidențialității online

VPN ar putea fi capabil să vă protejeze adresa IP de la diferite tipuri de urmărire și monitorizare ale unor terți, inclusiv de la cele utilizate de guvernul dumneavoastră sau ISP. Cu toate acestea, pentru a vă proteja toate activitățile online, trebuie să fiți capabil să vă păstrați tranzacțiile private, mai ales dacă faceți multe tranzacții online. Cryptocurrency poate oferi confidențialitatea tranzacțiilor dvs. prin ascunderea expeditorului și a destinatarului tranzacției și păstrarea ascunsă a tranzacției..

3. Creează cel mai bun anonimat din activitatea dvs. online

Când este combinat cu un serviciu VPN bun, criptocurrency precum bitcoin vă poate ajuta să creați cel mai bun anonimat în activitatea dvs. online. Înseamnă că vă oferă noile straturi de anonimat și vă permite să deveniți ascunși complet online. Cu bitcoin, nimeni nu poate ști dacă efectuați o tranzacție local sau internațional. La fel este și cu VPN. Nimeni nu poate ști unde este adresa dvs. reală și, în acest sens, puteți obține protecția completă pentru toată activitatea dvs. online, ascunzându-vă complet online.

4. Este complet securizat și confidențial

Bitcoin și alte criptomonede au fost create cu privire la confidențialitate, anonimat și securitate. Este tehnologia financiară cea mai mare nevoie de azi datorită securității și confidențialității sale. Mai mult, bitcoin și alte criptomonede pot fi utilizate într-o tranzacție complet sigură și confidențială, care face imposibilă urmărirea cuiva. Este exact ca să folosești numerar din portofel, nu ca să folosești cardul de debit sau cardul de credit. Nimeni nu știe unde se duc banii, ceea ce este foarte bun pentru păstrarea identității online securizate și protejate.

5. Face ca tranzacțiile dvs. financiare să fie complet ascunse

Spre deosebire de serviciile bancare obișnuite, cripto-moneda nu are un regulator central care să reglementeze și să înregistreze toate fluxurile de numerar de la utilizatori. Folosește tehnologia blockchain care nu are un controler central pentru tranzacțiile financiare. Astfel, atunci când utilizați bitcoin, faceți tranzacțiile financiare complet ascunse de orice instituții și, în plus, aceasta este complet ascunsă de public sau de orice terți care sunt interesați să vă monitorizeze activitatea financiară. Scopul este aproape același cu VPN, care este de a face posibil pentru a face toate activitățile dvs. online ascunse de guvern, ISP și alte terțe părți.

În acest fel, criptocurrency vă poate îmbunătăți confidențialitatea împreună cu VPN. Pe scurt, utilizarea VPN singur este deja bună, deoarece vă poate ajuta să vă protejați confidențialitatea și securitatea online. Dar, atunci când utilizați cryptocurrency împreună cu VPN, confidențialitatea dvs. va fi protejată și mai mult. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că vă protejați activitatea online și vă ascundeți identitatea online, ci vă puteți proteja și tranzacțiile online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map