Ce înseamnă să ai o confidențialitate completă online? Lucruri pe care trebuie să le știi

Confidențialitatea online a devenit o preocupare pentru mulți utilizatori de internet, deoarece multe guverne din lume nu-i mai pasă deloc. Există o mulțime de spionaj, urmărire și monitorizare a utilizatorilor de internet în activitatea lor online, ceea ce face din ce în ce mai imposibil ca internauții să se bucure de internetul liber și privat. Acest lucru se datorează faptului că indiferent de site-ul web pe care îl accesează, există o mulțime de terți care își monitorizează și urmăresc activitatea de navigare.


Se spune că VPN este capabil să protejeze confidențialitatea utilizatorului și să onoreze drepturile de confidențialitate ale utilizatorului pe internet, în timp ce guvernul și alte terțe părți ignoră acest lucru. Dar, ce înseamnă să ai o confidențialitate completă online? Credeți că VPN vă poate ajuta să vă restabiliți confidențialitatea online și să readuceți libertatea internetului pierdută în diverse legi și reglementări guvernamentale? Iată care trebuie să știți despre confidențialitatea completă online:

1. Îți protejează informațiile personale și private

Când navigați pe internet și vizitați o mulțime de site-uri, inevitabil veți ajunge să împărtășiți datele dvs. personale sau private cu diverși terți, în special cu serviciile online pe care le utilizați. În acest fel, datele dvs. personale sau private, cum ar fi informațiile dvs. de adresă completă, documente private, informații financiare etc., sunt stocate de aceste site-uri web pe serverele lor. Dacă aveți o confidențialitate online completă, vă puteți asigura că orice date pe care le trimiteți sunt protejate întotdeauna de orice scurgere și de a nu fi utilizate de către terți în alte moduri decât cele pe care le acordați.

2. Nu este îngrijorător dacă unele terțe părți îți monitorizează activitatea de navigare

Când navigați pe anumite site-uri web, vor exista o mulțime de trackere și terți care încearcă să vă monitorizeze activitatea. Aceasta include guvernul și ISP, deoarece vor să știe exact ce faceți online. Acestea vor monitoriza și urmări site-urile web pe care le vizitați și vă vor face imposibil să evitați acest sistem de monitorizare decât dacă utilizați o conexiune privată. Confidențialitatea completă online înseamnă că puteți naviga pe site-urile dorite fără a fi monitorizat sau urmărit de nimeni. Vă păstrați datele de navigare, activitatea și comportamentul față de dvs..

3. Are libertatea personală de a explora internetul

Cu o mulțime de legi și reglementări cu privire la modul de utilizare a internetului, astfel cum este stabilit de guvernul dvs., există multe restricții și cenzuri cu care utilizatorii trebuie să facă față zilnic. În zilele noastre, guvernul limitează utilizatorii în activitatea lor online, în principal din motive de securitate națională și stabilitatea guvernului în sine. Cu toate acestea, cu costul libertății individului de a accesa internetul, multe persoane se revoltă împotriva acestor reguli restrictive. Confidențialitatea completă online înseamnă că aveți libertatea de a explora internetul atât timp cât nu este necesar să efectuați activități ilegale și să încălcați regulile. În prezent, chiar și site-urile web normale sunt restricționate și blocate de guvern, ceea ce încalcă drepturile de confidențialitate ale utilizatorului.

4. Împărtășește datele dvs. personale în acordul dumneavoastră

Deoarece partajarea datelor dvs. personale este inevitabilă și a devenit o parte a activității online în sine, aveți drepturile de a controla modul în care aceste date sunt utilizate. Există multe companii care nu respectă confidențialitatea utilizatorului, pur și simplu deoarece consideră datele dvs. personale ca mărfurile lor pentru a câștiga mai mulți bani din serviciile lor online. Dacă nu doriți să vă conformați, sunteți liber să încetați să utilizați un astfel de serviciu. Confidențialitatea online completă înseamnă să poți controla complet datele tale personale și să împiedici orice terță parte să utilizeze datele tale personale fără permisiunea ta.

5. Se navighează pe net fără niciun risc de amenințări online

Există o mulțime de amenințări care pândesc online acum, iar aceste amenințări pot fi periculoase pentru confidențialitatea dvs. online. Nu toate site-urile pe care le vizitați pe internet sunt site-uri web bune, ceea ce înseamnă că acele site-uri web pot conține amenințări dăunătoare care pot fi folosite pentru a vă fura informațiile private, a vă deteriora dispozitivele, a șterge datele importante, a vă spiona activitatea și așa mai departe. O confidențialitate completă online înseamnă că puteți naviga pe net fără a fi nevoie să faceți față acestor amenințări online riscante. Conexiunea dvs. este întotdeauna protejată de aceste amenințări care pot fi periculoase pentru confidențialitatea și libertatea dvs. online.

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știi despre a avea o confidențialitate completă online. Din fericire, VPN vă poate oferi doar asta. În timp ce guvernul și terții ar putea încerca să îți încalce drepturile de confidențialitate, VPN îți poate proteja drepturile de confidențialitate online și îți poate asigura securitatea în timp ce îți desfășori activitatea online. Dacă nu ați făcut acest lucru, ar trebui să instalați o conexiune VPN de încredere pe dispozitivul dvs. chiar acum.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map