Ce trebuie să faceți atunci când viteza de conectare VPN este instabilă și lentă

Uneori, lucrurile se întâmplă, în special atunci când utilizați conexiunea VPN pentru a face unele navigări online. În funcție de furnizorul de servicii pe care îl utilizați, este posibil să întâmpinați această problemă des sau doar din când în când. Aceasta este problema unei conexiuni lente. Există diverse motive pentru care conexiunea VPN încetinește. Dar, indiferent de motiv, trebuie să înțelegeți că se poate întâmpla din când în când, indiferent dacă aveți un serviciu VPN de renume sau doar unul obișnuit. Diferența constă în modul în care furnizorul de servicii poate rezolva problema, astfel încât să vă puteți continua activitatea online în mod normal.


Dacă nu știți ce să faceți atunci când conexiunea VPN încetinește, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să nu intrați în panică și apoi să vă plângeți în mod continuu către furnizorul de servicii. Această problemă specială se poate întâmpla din când în când și nu îți este întotdeauna rău. De exemplu, atunci când un furnizor VPN încearcă să-și îmbunătățească serviciul, este posibil să fie nevoie să întrețină ceva, ceea ce poate afecta viteza serverului o perioadă. Odată terminat, veți obține o viteză mai rapidă decât înainte. Iată, așadar, câteva lucruri pe care le puteți face atunci când viteza de conectare VPN este instabilă și lentă:

1. Verificați dacă conexiunea dvs. Internet normală este lentă

Înainte de a începe să vă plângeți de viteza lentă a VPN, verificați mai întâi conexiunea dvs. ISP. Opriți serviciul VPN pentru o perioadă și executați un test de viteză pe conexiunea dvs. normală. Dacă conexiunea problematică este ISP-ul dvs., atunci nu puteți da vina pe conexiunea VPN. Cu toate acestea, dacă viteza ISP este normală, în timp ce viteza dvs. de internet devine lentă când vă conectați la VPN, atunci VPN este cel care are problema de conectare lentă. După ce găsiți adevărata problemă, puteți trece la pasul următor.

2. Comutați la o altă locație a serverului

Poate că problema VPN se întâmplă doar pe un anumit server. Deci, trebuie să verificați dacă problema poate fi remediată pur și simplu trecând la o altă locație a serverului. Încercați să treceți la o altă locație a serverului și executați un test de viteză pe conexiunea VPN. Dacă conexiunea este normală, atunci problema este numai cu serverul particular pe care îl utilizați. Dar, dacă problema continuă să se întâmple, chiar până când treceți la o altă locație de server de mai multe ori, atunci conexiunea VPN generală este cea care are o problemă.

3. Încercați să reporniți serviciul

Uneori, neînceperea software-ului VPN din când în când poate duce la o problemă pentru a păstra modul VPN. Deci, este mai bine să încercați să reporniți serviciul VPN deconectându-vă de la serviciu, închideți software-ul, apoi conectându-vă înapoi după aproximativ 10 minute. Acum, că serviciul este repornit, puteți încerca să vă conectați din nou. Dacă este încă lent, puteți încerca să reporniți dispozitivul. Cu toate acestea, dacă este încă lent după ce urmați această procedură, atunci trebuie să vă îndreptați către site-ul oficial pentru a afla ce se întâmplă.

4. Verificați dacă există o întreținere programată

Uneori, o întreținere programată poate determina perturbarea serviciului VPN general, în special în ceea ce privește performanța. Așadar, ar trebui să verificați site-ul oficial sau conturile oficiale de socializare ale furnizorului dvs. de servicii VPN pentru a vedea dacă se întâmplă o întreținere programată. Dacă nu, puteți întreba departamentul de servicii pentru clienți cu privire la această problemă și urmați instrucțiunile pentru a remedia această problemă cât mai repede posibil.

5. Treceți la un alt furnizor VPN

Dacă departamentul de servicii pentru clienți vă poate ajuta să rezolvați problema pentru dvs., atunci este bine pentru dvs. și puteți continua să utilizați serviciul ca de obicei. Cu toate acestea, dacă departamentul de servicii pentru clienți nu îți poate rezolva problema și refuză să te ajute, atunci este momentul să faci cumpărături pentru un alt furnizor VPN. Acest lucru este valabil mai ales dacă problema persistă câteva zile. Alegeți un alt VPN care oferă o garanție asupra performanței și vitezei serverului lor, astfel încât să puteți evita să întâmpinați aceeași problemă în viitor.

Acestea sunt lucruri pe care le puteți face atunci când viteza de conectare VPN este instabilă și lentă. Există o mulțime de motive pentru ca acest lucru să se întâmple, dar, în general, dacă problema persistă și furnizorul de servicii nu vă poate ajuta să rezolvați problema, atunci este timpul pentru a vă deplasa la un alt serviciu. Puteți să vă anulați abonamentul sau să utilizați acest VPN ca VPN de rezervă pentru mai târziu, în cazul în care compania poate veni cu o soluție bună pentru această problemă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map