Cele mai bune extensii VPN și confidențialitate pe care le puteți instala pe browserul Chrome

Chrome este astăzi cel mai popular browser din lume, atât pentru desktop cât și pentru dispozitivele mobile. Acesta este browserul folosit de majoritatea oamenilor pentru navigarea zilnică pe internet. De la lansarea acestui browser și popularitatea în creștere a sistemului de operare Android, creșterea Chrome a înregistrat o creștere puternică. O mulțime de funcții sunt adăugate în mod regulat, iar browserul devine din ce în ce mai stabil și mai rapid. Există câteva funcții de protecție a confidențialității foarte importante incluse în browser, cum ar fi protecția împotriva programelor malware, protecția site-urilor malware, etc..


Cu toate acestea, utilizarea browserului fără VPN suplimentar și extensii de confidențialitate nu vă va oferi protecția completă pentru confidențialitatea și securitatea online. Din fericire, există multe extensii VPN și confidențialitate pe care le puteți găsi pe Chrome Web Store. Trebuie doar să le alegeți pe cele mai bune pe care să le utilizați pe dispozitiv. Iată câteva dintre cele mai bune extensii VPN și confidențialitate pe care le puteți instala în browserul Chrome chiar acum:

1. Parbriz

Printre multe servicii VPN premium care oferă conexiune VPN gratuită, Windscribe este unul care oferă cea mai mare lățime de bandă pe lună. Mai mult, serviciul gratuit are o calitate care este la aceeași calitate cu serviciul premium, cu diferența doar în limita lățimii de bandă și opțiunile serverului. Cel premium este nelimitat, în timp ce cel gratuit este limitat la 10 GB pe lună.

Calitatea vitezei și stabilitatea conexiunii VPN este de primă calitate. Prin urmare, vă este recomandat să instalați această extensie pe browserul dvs. Chrome, astfel încât să puteți trece cu ușurință imediat navigarea într-o navigare privată. Mai bine, vă puteți abona la planul premium pentru a obține beneficiile complete ale confidențialității online folosind această extensie Chrome.

2. uBlock Origin

uBlock Origin este o extensie de blocare a anunțurilor care a luat lumea de furtună, crescând în popularitate, din ce în ce mai mulți oameni care instalează această extensie pe browserul lor. De fapt, există o schimbare care se întâmplă în ceea ce privește extensia de blocare a anunțurilor preferată.

AdBlock Plus a fost popular în trecut, dar această extensie are mai multe caracteristici și oferă utilizatorilor protecția completă împotriva publicității dăunătoare pe internet. În plus, este ușor de utilizat și de configurat, oferindu-vă controlul final asupra reclamelor pe care doriți să le afișați sau a site-urilor web pe care doriți să le filtrați. Este cu siguranță o extensie obligatorie pe browserul dvs. Chrome dacă doriți să navigați pe internet în siguranță și în mod privat.

3. Distribuitor de confidențialitate

Este enervant să știi că majoritatea site-urilor web pe care le vizitezi astăzi te spionează. Ei doresc să colecteze cât mai multe date de la vizitatorii lor, pentru a avansa în continuare propria agendă. De obicei, o fac în scopul de a câștiga mai mulți bani din reclamele lor.

Dar, unele site-uri web greșite acolo ar putea merge mai departe de atât. Aceștia vor dori să colecteze datele dvs. în scopul vânzării acestora către terți. Aceste site-uri web încalcă confidențialitatea utilizatorului fără ca utilizatorii să știe acest lucru. Privacy Badger este o extensie care vă poate ajuta să opriți publicitatea dăunătoare și să dezactivați spionajul de pe site-urile web pe care le vizitați. Cu această extensie, site-urile web pe care le accesați nu vă pot monitoriza comportamentele online pentru propriile lor beneficii.

4. Webutarea

Nu uitați că nu toate site-urile web pe care le vizitați sunt bune pentru securitatea dvs. online. Există mii de site-uri web dăunătoare, iar aceste site-uri sunt destul de populare. Așadar, s-ar putea să vă lăsați păcăliți de popularitatea lor gândindu-se că aceste site-uri sunt sigure de vizitat. Dar, în realitate, aceste site-uri nu sunt deloc sigure de vizitat. Exemplele acestor site-uri includ site-uri web care oferă descărcare ilegală, streaming ilegal, partajare ilegală de fișiere, materiale obscene, software gratuit, etc. Multe site-uri web create cu sub-domenii ale unei platforme web populare precum Blogger și WordPress pot fi, de asemenea, periculoase pentru dvs. Adesea, ei te obligă să instalezi software necorespunzător care îți poate deteriora sistemul sau să instaleze viruși și malware pe acesta.

Webutation este extensia pentru Chrome pe care o puteți utiliza pentru a verifica reputația oricărui site web pe care îl vizitați. Deci, înainte de a introduce informațiile personale acolo, puteți pur și simplu să verificați reputația site-ului web folosind această extensie și veți ști dacă este sigur să o faceți.

5. LastPass

Este important pentru dvs. să urmăriți parolele, mai ales dacă utilizați diferite servicii online în mod regulat. Și mai important este să stocați parolele într-un loc sigur, în cazul în care utilizați diferite parole complicate pentru serviciile online. În acest fel, puteți fi întotdeauna sigur că puteți urmări toate parolele fără probleme.

LastPass este un software de administrare a parolelor care este disponibil ca extensie Chrome, permițându-vă să stocați și să gestionați parolele într-un singur loc sigur și privat. De asemenea, vă ajută să completați automat parolele pentru diverse servicii online, asigurându-vă în același timp că aceste servicii sunt legitime și sigure de utilizat. Vă recomandăm să instalați pe Chrome, astfel încât să fiți protejat de orice site-uri de internet sau hackeri (furturi de parole) în timp ce navigați pe internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map