Cum să îți ascunzi piesele online de hackeri și terțe părți rău intenționate

Când navigați pe internet astăzi, veți găsi multe site-uri web care încearcă să strângă diverse tipuri de informații de la dvs. Cei mai mulți dintre ei fac asta fără permisiunea ta. Nu știți exact ce tip de informații sau date colectează. Dar, indiferent de tipul de informații pe care aceste site-uri web le colectează de la dvs., trebuie să știți că sunteți întotdeauna urmărit atunci când sunteți online. Cuvintele cheie pe care le introduceți, site-ul web pe care îl vizitați, videoclipurile pe care le-ați urmărit, activitatea pe care o desfășurați pe un site web – sunteți urmăriți și monitorizați de diverși terți.


Există, de asemenea, amenințări proeminente pe internet care v-ar putea ataca fără să vă așteptați. Este amenințarea hackerilor și a terților rău intenționat. Spre deosebire de site-urile web pe care le vizitați, aceste amenințări vă urmăresc în scopul de a fura datele importante pe care le aveți. Cu alte cuvinte, informațiile pe care le obțin de la tine vor fi folosite cumva împotriva ta. Vă pot fura parola, datele financiare, conturile de utilizator, documentele private și așa mai departe. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna important să fii vigilent online. Iată câteva sfaturi pentru a ascunde piesele tale online de hackeri și terți rău intenționat:

1. Utilizați o adresă de e-mail privat

Dacă utilizați în continuare adresa de e-mail obișnuită și v-ați săturat să primiți zilnic o mulțime de e-mailuri spam, este probabil momentul potrivit pentru a trece la o adresă de e-mail privată. O adresă de e-mail privat vă va oferi serviciul de e-mail la fel ca adresa dvs. de e-mail obișnuită, numai fără e-mailurile și reclamele spam. Folosind o adresă de e-mail privat, veți putea să vă bucurați de o comunicare prin e-mail cu adevărat criptată cu contactele dvs. și să vă protejați de diferite tipuri de trackere online și de asemenea lucruri similare. Cu toate acestea, pentru a utiliza o adresă de e-mail privată, poate fi necesar să plătiți o taxă lunară în schimbul unei experiențe de e-mail complet private.

2. Utilizați un browser web anonim

Un browser web anonim poate face ca experiența dvs. de navigare să fie mult mai privată, deoarece adesea are VPN-ul încorporat în browser. Așadar, nu este necesar să instalați niciun tip de software VPN pentru a vă bucura de experiența de navigare privată. Cu un browser anonim, veți putea să vă acoperiți track-urile de internet, ceea ce face imposibil ca hackerii și terții rău să vă stocați activitatea de navigare sau să vă fure informațiile private. Mai mult, transmisia dvs. de date este criptată cu mai multe straturi de criptare, ceea ce face imposibilă pentru orice terță parte să vă urmărească activitatea online.

3. Utilizați un serviciu VPN Premium

Un serviciu VPN premium vă va permite să protejați întregul dispozitiv de orice tip de urmărire și monitorizare, indiferent dacă este de la guvern, ISP, corporații, site-uri web, hackeri sau terți rău intenționat. Cu serviciul VPN premium, veți putea, de asemenea, să criptați tot traficul care vine și pleacă de pe dispozitiv, iar toate transmisiile de date vor fi ascunse de asemenea oricărei terțe părți. Veți putea să navigați pe anonim pe web și să vă ascundeți complet adresa IP. Mai mult, aplicațiile instalate pe dispozitivul dvs. vor fi, de asemenea, protejate de orice tip de urmărire și monitorizare care se face fără permisiunea dvs..

4. Utilizați un motor de căutare pentru confidențialitate

Știați că fiecare termen de căutare pe care îl introduceți pe Google sau Bing este urmărit de companie? Și știați că termenii de căutare pe care îi introduceți pe motorul de căutare pot fi folosiți pentru a dezvălui diverse lucruri despre dvs., cum ar fi personalitatea, preferința, problemele curente, starea mentală și alte informații private? Cu un algoritm simplu, terții pot să-ți profileze cu ușurință personajul, analizând singur termenii de căutare și asta poate fi rău pentru confidențialitatea online. Acesta este motivul pentru care există unele motoare de căutare pentru confidențialitate care oferă o confidențialitate completă atunci când căutați ceva online. Termenii de căutare nu vor fi urmăriți și vă puteți ascunde complet identitatea online. Dacă doriți să evitați orice tip de urmărire și monitorizare, un motor de căutare privat, care costă de obicei bani pentru utilizare, poate fi un salvator excelent pentru confidențialitatea dvs. online.

5. Faceți tot posibilul pentru a păstra totul privat

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a vă ascunde piesele online este să fiți mereu vigilenți online și să faceți tot posibilul pentru a vă păstra confidențialitatea online. De exemplu, dacă utilizați social media, asigurați-vă că ajustați setările de confidențialitate în funcție de preferințele dvs. Dacă utilizați orice tip de cont online, asigurați-vă că aveți o parolă puternică pentru fiecare cont, precum și diverse opțiuni de securitate activate pentru a vă păstra contul în siguranță. Dacă comunicați online, asigurați-vă că nu dezvăluiți informațiile dvs. personale nimănui pe care nu le cunoașteți. Acestea sunt doar un mic exemplu de lucruri pe care le puteți face pentru a păstra totul privat online.

Acestea sunt câteva sfaturi pentru a vă ascunde piesele online de hackeri și terți rău intenționat. Când sunteți online, nu doriți ca nimeni să poată determina cine sunteți, unde sunteți sau personalitatea dvs. Dacă le permiteți să facă asta, vor continua să își dorească mai mult de la dvs. Este responsabilitatea dvs. să vă păstrați identitatea online în siguranță online. Aceste sfaturi vă pot ajuta să mențineți această responsabilitate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map