Cum să utilizați VPN pentru a împiedica hackerii să vă fure conturile de social media

Cu obișnuința obișnuită a utilizatorilor de social media care nu le pasă cu adevărat de conturile de social media, aceștia oferă hackerilor posibilitatea de a-și fura conturile. Există multe cazuri de conturi de social media care sunt furate de hackeri în diverse moduri. Aceștia ar putea fura aceste conturi prin phishing, care este cel mai frecvent, sau ar putea face acest lucru prin utilizarea sistemului de utilizator, care se face de obicei atunci când utilizatorii sunt nepăsători cu conexiunea la rețea..


De exemplu, atunci când vă conectați la internet utilizând rețeaua WiFi publică fără a vă proteja conexiunea la internet, de obicei, va oferi hackerilor o oportunitate ușoară de a vă penetra rețeaua și de a fura parola din conturile dvs. de socializare. Unul dintre cele mai bune moduri de a preveni acest lucru este protejând conexiunea de rețea folosind VPN. Iată câteva sfaturi pentru a utiliza VPN pentru a împiedica hackerii să vă fure conturile de social media:

1. Nu folosiți aceleași sau simple parole pentru toți conturile dvs.

Mulți utilizatori de social media care nu le pasă de securitatea contului lor vor utiliza de obicei parole simple precum data nașterii, porecla și așa mai departe sau aceleași parole în toate conturile lor. Înseamnă că au aceeași parolă și uneori același nume de utilizator, pentru Twitter, Facebook, Instagram, Google Plus și alte conturi de social media. Acest lucru poate fi foarte periculos, deoarece atunci când hackerii reușesc să-ți fure una din parolele tale, înseamnă că toate conturile tale de socializare vor fi în pericol. Aceasta este o precauție pe care trebuie să o înțelegeți pentru a vă asigura că conturile dvs. sunt în siguranță de hackeri.

2. Adu-ți VPN-ul oriunde te duci

VPN este instrumentul pe care îl puteți utiliza pentru a vă asigura că conexiunea de rețea este întotdeauna sigură și privată, ceea ce înseamnă că, indiferent de rețeaua pe care o utilizați, puteți cripta conexiunea de rețea cu VPN și vă puteți asigura conexiunea sigură cu aceasta. O rețea sigură înseamnă un sistem protejat pentru dvs., deoarece hackerii le fură, de obicei, conturile de socializare ale victimei, pătrundându-și prima dată rețeaua de internet. Așadar, este important să aduci VPN oriunde ai merge și să folosești VPN-ul ori de câte ori ai nevoie pentru a te conecta la internet, indiferent de dispozitivul pe care îl folosești.

3. Utilizați VPN-ul dvs. pentru fiecare aplicație de comunicare

Majoritatea aplicațiilor de comunicare disponibile pentru dispozitivele mobile sunt de obicei criptate cu sistemul de criptare end-to-end. Înseamnă că conținutul comunicării poate fi citit doar de utilizatorii care inițiază o astfel de comunicare. Niciun terț nu poate monitoriza comunicațiile din aplicațiile care utilizează sistemul de criptare end-to-end. În timp ce poate fi în general sigur pentru dvs. să utilizați aceste aplicații de comunicare fără o criptare suplimentară, VPN este încă necesară pentru a proteja rețeaua pe care o folosesc aceste aplicații pentru a trimite mesajele înainte și înapoi. Acesta vă oferă o securitate cu două straturi, care este chiar mai dificil de penetrat de hackeri.

4. Nu deschideți niciun mesaj de text suspect, e-mail sau apel

Cea mai obișnuită metodă pe care hackerii o folosesc pentru a fura conturile de socializare ale multor persoane este prin trimiterea de mesaje false, e-mailuri sau apeluri către victimele lor. Apoi, vor instrui victimele să își scrie numele de utilizator și parola pe un site web fals care seamănă cu platforma de socializare originală. Odată ce victimele își scriu numele de utilizator și parola, atunci acestea trimit în mod eficient informațiile lor sensibile hackerilor. Aceasta se numește phishing și multe persoane au fost dublate de această schemă. Acesta este motivul pentru care, deși utilizați VPN tot timpul, este întotdeauna recomandat să fii prudent la mesajele, e-mailurile și apelurile pe care le primești.

5. Folosiți VPN care vine cu firewall și funcții anti-malware

Atunci când alegeți un furnizor de servicii VPN, trebuie să fiți conștienți de caracteristicile pe care le oferă. Cu cât oferă mai puține caracteristici, cu atât ar trebui să evitați utilizarea acestor servicii VPN. Alegeți întotdeauna furnizorul de servicii VPN care oferă firewall și funcții anti-malware pentru securitatea suplimentară a conexiunii dvs. de rețea. Funcția firewall vă oferă cea mai bună prevenire împotriva diferitelor forme de atacuri cibernetice, în timp ce funcția anti-malware vă va asigura că nu veți întâlni aplicații, site-uri web, software și orice alte amenințări dăunătoare care vă pot dăuna sistemului sau vă pot identifica personalitatea la risc.

Acestea sunt sfaturile pentru a utiliza VPN pentru a împiedica hackerii să vă fure conturile de social media. Dacă urmați aceste sfaturi, sunt foarte puține șanse ca sistemul dvs. să fie vizat de hackeri, deoarece este foarte dificil de încălcat. Chiar și atunci când hackerii sunt suficient de persistenți, ei trebuie să se ocupe de diferite măsuri de securitate pe care le-ați pus în jurul sistemului dvs., ceea ce face aproape imposibil pentru hackeri să vă fure informațiile dvs. sensibile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map