Cum să vă ascundeți adresa IP cu VPN atunci când utilizați rețele WiFi publice

În zilele noastre, nu este prea dificil pentru nimeni să găsească rețele WiFi publice unde să își poată conecta gratuit dispozitivele mobile. Puteți găsi aceste puncte în parcuri publice, școli, universități, cafenele, restaurante, hoteluri, aeroporturi și multe alte locuri. Unele dintre rețele sunt sigure, în timp ce multe altele nu sunt securizate. O rețea WiFi securizată înseamnă că rețeaua poate fi accesată numai dacă știți parola pentru rețeaua respectivă, în timp ce rețeaua ne securizată înseamnă că poate fi accesată fără parolă.


Deoarece multe rețele WiFi publice nu sunt securizate, înseamnă că oricine poate avea acces la rețeaua respectivă, fără a fi nevoie să-i pună parola. Conexiunea ne securizată nu este, de asemenea, criptată, ceea ce înseamnă că transmisia dvs. de date ar putea fi monitorizată de către terți, cum ar fi proprietarul rețelei WiFi, ISP, guvern și chiar hackeri. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna recomandat să vă asigurați conexiunea utilizând VPN ori de câte ori utilizați orice rețea publică, mai ales dacă nu este securizat. Aceasta va masca adresa dvs. IP reală, astfel încât să puteți naviga în siguranță și în mod privat folosind acea conexiune. Iată câteva sfaturi pentru a vă ascunde adresa IP cu VPN atunci când utilizați rețele WiFi publice:

1. Abonați-vă la un serviciu VPN Premium

Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl faceți, deoarece nu puteți utiliza conexiunea privată fără să vă abonați mai întâi la un serviciu VPN premium pe care îl preferați. De ce ar trebui să utilizați un serviciu premium, în timp ce există multe servicii VPN gratuite acolo? Acest lucru se datorează faptului că serviciul premium vă oferă mai multe funcții de securitate și confidențialitate și sunt mai fiabile în ceea ce privește performanțele lor generale. Serviciile VPN gratuite, pe de altă parte, tind să aibă o mai slabă securitate și protecție a confidențialității și pot fi ușor încălcate de un hacker priceput. Deci, merită întotdeauna investiția din partea ta să folosești un serviciu premium în loc de un serviciu gratuit.

2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. mobil

După ce ați ales serviciul VPN premium preferat și v-ați abonat la serviciul lor, este timpul să instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. mobil. Asigurați-vă că instalați aplicația din linkul oficial furnizat de furnizorul de servicii. După ce procesul de instalare este finalizat, puteți verifica dacă aplicația funcționează corect sau nu. De asemenea, puteți afla despre aplicație și vă puteți familiariza cu interfața de utilizare a aplicației. Nu uitați că aceasta este aplicația pe care o veți folosi foarte des, așa că trebuie să vă informați despre ea.

3. Conectați-vă la rețeaua publică WiFi

Acum, a sosit timpul să testezi aplicația VPN pentru realitate. Când mergeți la orice rețea publică, cum ar fi într-o cafenea sau un restaurant, puteți începe să conectați dispozitivul la rețeaua WiFi, ca de obicei. Mai întâi, atingeți pictograma WiFi de pe dispozitivul dvs. mobil pentru a vedea rețelele WiFi disponibile. Apoi, conectați-vă la cea care aparține locației dvs. actuale, cum ar fi rețeaua publică a cafenelei. După ce v-ați conectat, nu efectuați încă nicio activitate de navigare. Trebuie să deschideți aplicația VPN înainte de a începe activitatea online.

4. Deschideți aplicația VPN

Înainte de a începe orice activitate de navigare utilizând WiFi-ul public, trebuie să deschideți mai întâi aplicația VPN. După deschiderea aplicației, puteți începe să vă conectați la serviciul VPN făcând clic pe butonul „Start” sau „Conectați”. Înainte de a începe conectarea, vi se va cere să scrieți numele de utilizator și parola în contul dvs. VPN. După ce veți face acest lucru, vă veți putea conecta imediat la serviciul VPN. După ce VPN vă arată pictograma cheie din zona de notificare, înseamnă că conexiunea dvs. este acum privată și sunteți conectat la serverul virtual.

5. Începeți Navigarea

Acum puteți începe să navigați normal folosind dispozitivul mobil. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece conexiunea dvs. este acum criptată. Înseamnă că vă puteți conecta în siguranță la contul dvs. bancar, puteți efectua anumite tranzacții financiare și puteți vizita site-urile blocate utilizând conexiunea dvs. Nimeni nu vă poate monitoriza activitatea online în acest moment. Puteți comuta între diferite locații server prin intermediul aplicației VPN în cazul în care doriți să ascundeți adresa dvs. IP cu adresa IP a unei anumite țări.

Acestea sunt sfaturile pentru a vă ascunde adresa IP cu VPN atunci când utilizați rețele WiFi publice. Amintiți-vă că este foarte recomandat să vă conectați la rețeaua dvs. privată de fiecare dată când utilizați un WiFi public ne securizat. Acest lucru înseamnă să vă asigurați că traficul dvs. de internet este criptat și puteți rămâne anonim online, ascunzând adresa dvs. IP reală.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map