Cum se deblochează Netflix – 5 sfaturi pentru a începe să transmiteți filme Netflix acum

Netflix este un serviciu de streaming de filme care continuă să-și extindă serviciile în alte țări decât Statele Unite. Din ce în ce mai multe țări se pot bucura de serviciul de streaming digital furnizat de Netflix și, în acest sens, pot viziona seriale TV sau filme oricând doresc. Acest lucru se datorează faptului că nu este oferit doar ca o aplicație pentru televizorul dvs. sau computerul de desktop, dar este oferit și în diferite alte platforme, precum console de jocuri și dispozitive mobile. În acest fel, puteți utiliza întotdeauna abonamentul pentru a viziona cele mai recente seriale TV sau filme de la Netflix, precum și pentru a urmări seriile originale care sunt publicate doar de acest serviciu de streaming.


Problema cu Netflix este că există încă unele țări care nu sunt în măsură să utilizeze acest serviciu de streaming, deoarece nu este încă disponibil în aceste țări. De asemenea, chiar dacă țara dvs. oferă acest serviciu, unii dintre furnizorii dvs. de servicii de internet ar putea să-l blocheze din diverse motive. Sau, este posibil să vă solicite să plătiți mai mult din costul abonamentului actual. Iată 5 sfaturi pentru a debloca Netflix și a începe să transmiteți filme Netflix acum:

1. Utilizați un abonament VPN Premium care nu permite nicio accelerare ISP

Deoarece Netflix este un serviciu de streaming digital, aveți nevoie de o conexiune la internet care să poată gestiona procesul de streaming. Aveți nevoie probabil de aproximativ 3 MB / s de conexiune în funcție de calitatea video pe care doriți să o transmiteți, precum și de opțiunea de abonament. În acest scop, trebuie să alegeți un serviciu VPN premium care să nu permită accelerarea ISP, precum și care să ofere o lățime de bandă nelimitată pentru streamingul dvs. Alegând acest tip de serviciu VPN, nu va trebui să aveți de a face cu o încetinire a vitezei în mijlocul procesului de streaming și puteți transmite filme sau seriale TV atât cât doriți, deoarece nu există o limită de lățime de bandă. Nu uitați că un abonament VPN gratuit nu va fi suficient, deoarece va oferi o viteză de conectare lentă și, de asemenea, are o limită de lățime de bandă pe lună..

2. Alegeți Serverul VPN bazat pe SUA

După ce vă abonați la un serviciu VPN premium la alegere, veți putea alege ce server să utilizați pentru conexiunea VPN. Este recomandat să utilizați serverul bazat pe SUA, deoarece doriți să accesați serviciul Netflix din SUA pentru a obține mai mult conținut. Da, în timp ce țara dvs. poate oferi un abonament Netflix, este posibil să nu fie atât de complet conținutul oferit de serviciul Netflix din SUA. Deci, dacă doriți o experiență completă Netflix, accesați serverul VPN din SUA și abonați-vă pentru un serviciu Netflix din regiunea americană.

3. Abonați-vă la Netflix folosind o adresă americană

Pentru a vă abona la un serviciu Netflix din regiunea SUA, trebuie să aveți o adresă SUA ca adresă de facturare. Puteți obține o mulțime de adrese americane găsind astfel de adrese pe internet sau abonându-vă la un serviciu virtual de adrese din SUA. După aceea, vă puteți abona la Netflix pentru regiunea SUA, activând VPN-ul dvs. folosind serverul SUA, și apoi îndepliniți procedura de plată cu adresa SUA. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un card de debit bazat în SUA sau de un card de credit virtual american în acest scop, pe care îl puteți găsi cu ușurință online.

4. Instalați VPN-ul american în toate dispozitivele dvs.

După ce v-ați abonat la serviciul Netflix din SUA, puteți accesa serviciul de pe orice dispozitiv pe care îl aveți. Cu toate acestea, trebuie să fiți conectat la VPN-ul american tot timpul, deoarece puteți accesa conținutul de streaming digital doar când sunteți conectat la adresa IP a SUA. Deci, este important să instalați software-ul VPN pe toate dispozitivele. De asemenea, poate fi necesar să instalați și VPN-ul pe routerul dvs., ceea ce vă va ajuta să faceți criptarea conexiunii WiFi cu adresa IP din SUA.

5. Bucurați-vă de divertisment nelimitat la vârful degetelor

Netflix SUA vă permite să vă bucurați de o mulțime de conținut de streaming digital pe care îl puteți accesa la îndemână. În comparație cu serviciul disponibil în țara dvs. sau în alte țări, regiunea SUA Netflix vă poate oferi mult mai mult conținut, deoarece acesta este serviciul primar Netflix care are licențe de la diverse studiouri și companii. De asemenea, cele mai noi serii sau filme exclusive Netflix vor fi de obicei disponibile în regiunea SUA mai întâi înainte de a putea fi puse la dispoziția altor regiuni.

Acestea sunt cele 5 sfaturi despre cum să deblocați Netflix și să începeți să transmiteți cel mai bun conținut digital acum. Indiferent dacă doriți să vizionați filmele preferate sau serialele TV, Netflix are cea mai mare parte a divertismentului pregătit pentru dvs. în orice platformă pe care o alegeți. Puteți accesa aplicația de streaming din console de jocuri, televizoare inteligente, computere desktop, laptopuri și dispozitive mobile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map